- 22 Şubat 2023
- 10.225
- 11.343
- 218
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.061
Benim de 13. Gün bugün. İğne günü de dahil. Ama cesaret edemiyorum. Sen yap merak ettim nsıl çıkacak bakalım kuzum. İnşallah pozitifi görürsün yaaBende aynı senin gibiyim inş rabbim yüzümüzü güldürür bu aybugün iğneyi vurulalı 13 cü günüm yarın bende bir test yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inş eşimin iki hafta sonra doğum günü inş olursa ona en güzel hediyeyi vermiş olurum dua edelim birbirimize
Ah kuzum balım walla bu ay tuhafım. Çok ağlayacağım gibi geliyor ama inşalah ağlamayız kuzum. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Böyle düşünmeye çalışıyorum. Ama işte ...Lutfen ne olursa olsun ahlamayalim uzulmryelim bir gun mutlaka bizde anne olucazz
Önceki kaçtı canmKizlarrrr nasil artmisss
59Önceki kaçtı canm
Süper yükselmiş
Bugün kan verdim yarın çıkar dediler yıkıldım
Ay evet aslında pozitif negatif veriyor bazı özel yerler ben bi kere öyle verdim ama sayısal değer 4 falan çıksa da negatif saydığı için onu göremiyorsunBugün kan verdim yarın çıkar dediler yıkıldımzaten testte negatif.. Bi de böyle bekletiyolar adamı
Benim de bugün 13. Günüm :) test yapmamak için zor duruyorumBenim de 13. Gün bugün. İğne günü de dahil. Ama cesaret edemiyorum. Sen yap merak ettim nsıl çıkacak bakalım kuzum. İnşallah pozitifi görürsün yaa
Ben yaptım dayanamadım pazar regl. 5 6 gün varBenim de bugün 13. Günüm :) test yapmamak için zor duruyorum
Yazdıktan sonra kalkıp dayanamadım yaptım negatif çıktı ama dr um bugün 2 haftayı geçir 2 gün sonra kan ver dedi. İdrarda kandan daha önce çıkmazdı herhalde ( kendimi kandırıyorum şuan)Ben yaptım dayanamadım pazar regl. 5 6 gün var
Kuzum koku alma duyun nasıl şu anBen de haftaya pazaryesi ultrasona gircem insallah keseyi gorurum
Hic bilmiyirum ben de sadecw kasik agrisi var bir de kahverengi akinti biraz oKuzum koku alma duyun nasıl şu an
Anladım canımHic bilmiyirum ben de sadecw kasik agrisi var bir de kahverengi akinti biraz o
Aa hemen hemen aynıyız birgün var aramızdaBenim de 13. Gün bugün. İğne günü de dahil. Ama cesaret edemiyorum. Sen yap merak ettim nsıl çıkacak bakalım kuzum. İnşallah pozitifi görürsün yaa
Güzel artmış cnm kaç gün sonra vermiştin bir öncekini iki günde bir iki katına çıkıyor demişti bana doktorKizlarrrr nasil artmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?