- 22 Şubat 2023
- 10.221
- 11.343
- 218
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.041
Canım benim tecrübem yok. Belki yumurta erken mi çatladı kayboldu acaba. Hiç bilemedim canımKızlar selam
Pcos'um var. Adetin 4. günü başlayarak 10-14 nisan tarihlerinde femara kullandım. 18 nisanda kontrolüm vardı çatlatma iğnesi yapılacaktı. Ama hiçbir yumurtam oluşmamış/büyümemiş. Femaraya başladığım gün 9mm olan yumurtamda yok olmuş. Doktor bugün yine kontrole çağırmıştı ama işten izin alamadığım için gidemedim. Böyle bi durum yaşayan var mı ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Demek ki pembe kırmızı olsa da olabiliyor. Sadece pembe ve kahve diyorlardı. İşte mucize böyle birşey inşallah kucağına sağlıkla alırsın canımPembe kirmizi da oldu ama simdi durdu. Ben eski yumurtami attim 2 tane vaedi ya onlari 3.ye tutundu bebisim
İnş kuzum ya yarın yine yapcam bu merakla ben hahahDaha erken ama belirtiler var kuzum. Hadi inşallah bebiştir canım
Famera vs kullanmadım ama önceki ay duphaston kullandığım için regl günü 14mm yumurta vardı regl bitince atmıştı vücut bi hafta sonra yenisi büyümeye başlamıştıCanım benim tecrübem yok. Belki yumurta erken mi çatladı kayboldu acaba. Hiç bilemedim canım
Ya ben de çok heyecanlıyım ya niyeyse içinde güzel his var ama mantığım da hiç inanmak istemiyorKızlar ya çok heyecanlıyım. Bu ay ya çok ağlayacağım ya çok sevineceğim. Allah hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize. Zaman hala geçmiyor. İnşallah hamileyizdir. @jester canım senin kan durumun nasıl? Güzel haber gelsin bugün senden
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzDaha da koyulasmiss kizlar beta dun 60 di bugun tekrae vericem kanamam da durdu ustune gordum ya insallah yukselmistir
Senin kaç gün oldu cnm?Ya ben de çok heyecanlıyım ya niyeyse içinde güzel his var ama mantığım da hiç inanmak istemiyoryine de mantıksız işler yapıyorum hshsh
Bende aynı senin gibiyim inş rabbim yüzümüzü güldürür bu ayKızlar ya çok heyecanlıyım. Bu ay ya çok ağlayacağım ya çok sevineceğim. Allah hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize. Zaman hala geçmiyor. İnşallah hamileyizdir. @jester canım senin kan durumun nasıl? Güzel haber gelsin bugün senden
16sında yumurtladım işte canm. Bekliyorum bekleyemiyorumSenin kaç gün oldu cnm?
İğne olmadı bende dr doğal kontrol yaptı yumurta büyüklüğünü beğenmedi iğne için ama kendiliğinden çatladı bikaç gün sonra. Şansın var dediSenin kaç gün oldu cnm?
Hadi hayırlısı inş hepimiz güzle haberler veririzİğne olmadı bende dr doğal kontrol yaptı yumurta büyüklüğünü beğenmedi iğne için ama kendiliğinden çatladı bikaç gün sonra. Şansın var dedi
Insallah kuzum pembe kanamam oluyor ama pede cikmiyor anlamiyorum kiİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Bitiyor bence ondanInsallah kuzum pembe kanamam oluyor ama pede cikmiyor anlamiyorum ki
Aşko benim ya gözlerimde sorun var yada sizin kadar profesyonel değilimErken olan 2 gece önce kaset de dün sabah ama accayip belirsiz gölge. Yine merakıma yenik düştüm hahshs
Erken erken kaybetmedim umudumuAşko benim ya gözlerimde sorun var yada sizin kadar profesyonel değiliminşallah vardır gülüm ben.göremedim 6 gün var filan okudum erken ama daha umudu kaybetme
Hadi inşallah yine etiket yap haberim olsunErken erken kaybetmedim umudumudeneyecem tekrardan sabah inş
Bitiyor bence o
Lutfen ne olursa olsun ahlamayalim uzulmryelim bir gun mutlaka bizde anne olucazzKızlar ya çok heyecanlıyım. Bu ay ya çok ağlayacağım ya çok sevineceğim. Allah hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize. Zaman hala geçmiyor. İnşallah hamileyizdir. @jester canım senin kan durumun nasıl? Güzel haber gelsin bugün senden
Elbette bak hamile kalabildin bu kesinlikle çok önemli bir nimetLutfen ne olursa olsun ahlamayalim uzulmryelim bir gun mutlaka bizde anne olucazz
Tamam bebiş tabi kiHadi inşallah yine etiket yap haberim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?