- 12 Nisan 2023
- 90
- 83
- 3
- 34
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.081
Regil günün geçikirse bir daha yaparsın umut hep bizimle inşYazdıktan sonra kalkıp dayanamadım yaptım negatif çıktı ama dr um bugün 2 haftayı geçir 2 gün sonra kan ver dedi. İdrarda kandan daha önce çıkmazdı herhalde ( kendimi kandırıyorum şuan)
Pembede göremedim. Somon olanda gördüm.Kızlar ya artimed ovulasyonla erken gebeliğin tipi aynı dimi. Şimdi bu erken gebelik testi ama şüpheye düştüm. Pembe kapaklı da artimed. Anlamadım ben bu işi
Kıııızzzz gerçekten hamileesiin. Bence artık kesinleşti kuzum . Hayırlı uğurlu olsun kuzum. Artık bir hamile olarak bize dua et kuzum. Peşinden gelelim inşallah Allah nasip etsin. Çok sevindim senin adına.Kizlarrrr nasil artmisss
Yaa ben de senden bi rakam bekliyordum bugün için. Olsun olsun geç olsun güç olmasın. İnşallah kanda çıkar canım. İdrara düşmemiştir belki daha. Allah büyükBugün kan verdim yarın çıkar dediler yıkıldımzaten testte negatif.. Bi de böyle bekletiyolar adamı
13. Günlüler toplandık kızlar. Ben cumadan önce yapmayacağım. İnşallah adetim gelmez diye dua ediyorum. Sen hiç test yaptın mı kuzum?Benim de bugün 13. Günüm :) test yapmamak için zor duruyorum
Teeee pazar günkü regl için yapıosun bi de kuzum. Yok yok erken daha. Ah bu kadınlar ahhh biiiizzzBen yaptım dayanamadım pazar regl. 5 6 gün var
Ayy yapmışsınYazdıktan sonra kalkıp dayanamadım yaptım negatif çıktı ama dr um bugün 2 haftayı geçir 2 gün sonra kan ver dedi. İdrarda kandan daha önce çıkmazdı herhalde ( kendimi kandırıyorum şuan)
İnşallah canımmm inşallahBen de haftaya pazaryesi ultrasona gircem insallah keseyi gorurum
Yavrum benim hiç ümidim yok ki..Yaa ben de senden bi rakam bekliyordum bugün için. Olsun olsun geç olsun güç olmasın. İnşallah kanda çıkar canım. İdrara düşmemiştir belki daha. Allah büyük
Canım inşallah yerleşmedir. Yerleşmeler reglden önce de sonra da olabiliyor diye biliyorum ama seninki yerleşmesine umarımMerhaba benim de adet tarihim bugün öğlenden itibaren kasık ve bel ağrım başladı, sonra peçeteye pembe akıntı geldi ama sadece peçeteye sildikçe. Şimdi de durdu akıntı şeklinde sadece. Sizce yerleşme kanaması mı yoksa regli mi olacağım
benimkide yanısını dedi regli olursan gel yine program yaparız dedi. şuan karnım bir şişlik var sanki regli olucakmışım gibi olcaksamda olayım diyorum bekledikçe daha çok kafa yoruyorum yaAyy yapmışsıninşalah pozitife döner canım. Benim doktorum da ne kan ne idrar hiçbirşey yapma adet gecikince gel dedi ama ben yine de idrar yapıcam tabi.
Regl hangi gün canım senin? Bana uygulama yarın gösteriyor ama aşılamaya göre hesap edince Perşembe benimki. Salı veya Perşembe gelmezse Allah'ın izniyle sevinmeye başlayacağımAa hemen hemen aynıyız birgün var aramızdabende cesaret edemiyorum bakalım belki de regli gününü beklerim
Ümitsizlerden geliyor asıl güzel haberler inşallah nasip olsun sana daYavrum benim hiç ümidim yok ki..
iğneye göre 25-26 sı gibi olmam lazım ama kendi reglim 28 indeydi cuma günü ama bazı yerlerde okudum bazı kişiler iğneden dolayı geçikmede yaşamış ama testte her türlü belli olur sonuçRegl hangi gün canım senin? Bana uygulama yarın gösteriyor ama aşılamaya göre hesap edince Perşembe benimki. Salı veya Perşembe gelmezse Allah'ın izniyle sevinmeye başlayacağım
Ben şimdilik hiç adet olacam gibi hissetmiyorum ama bana Çarşamba falan gelir adet ağrısıbenimkide yanısını dedi regli olursan gel yine program yaparız dedi. şuan karnım bir şişlik var sanki regli olucakmışım gibi olcaksamda olayım diyorum bekledikçe daha çok kafa yoruyorum ya
Ben aşılama gününe +14 ekledim, iğneden sonra ise +15 oluyor. Benim döngüm 24 günlük normalde. Baya kısa oluyor ama klomen kullanınca uzuyor döngüm. Ona göre hesap ettim bakalım. Hemen hemen aynıyız canım.iğneye göre 25-26 sı gibi olmam lazım ama kendi reglim 28 indeydi cuma günü ama bazı yerlerde okudum bazı kişiler iğneden dolayı geçikmede yaşamış ama testte her türlü belli olur sonuç
inşallahhhh güzel haberlerini alırımmm cnmm yaz mutlakaaa sonucu bekliyorum haberlerini inşallahBen şimdilik hiç adet olacam gibi hissetmiyorum ama bana Çarşamba falan gelir adet ağrısıinşallah gelmez yaauuww
Tamam canım sen de Yaz mutlaka. Ben zaten her gün bakıyorum buraya görürüm seni inşallah.inşallahhhh güzel haberlerini alırımmm cnmm yaz mutlakaaa sonucu bekliyorum haberlerini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?