ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.021
Yapma kuzum adet olsan bile kan verDers ders walla ben 15. Günü görmeden idrar testi bile yapmayı düşünmüyorum canım.
Bakalım yapıcam bişiler artık. Gecikme olsun da inşallah. Senin kanaman kırmızı mı geliyor canım? Kahve pembe mi?Yapma kuzum adet olsan bile kan ver
Hatırladım canım şimdi14.gunden sonra negatifti 17.gun pozitif oldi
Pembe kirmizi da oldu ama simdi durdu. Ben eski yumurtami attim 2 tane vaedi ya onlari 3.ye tutundu bebisimBakalım yapıcam bişiler artık. Gecikme olsun da inşallah. Senin kanaman kırmızı mı geliyor canım? Kahve pembe mi?
Ay bismillah inş güzel yükselmiştir bebişin değeriDaha da koyulasmiss kizlar beta dun 60 di bugun tekrae vericem kanamam da durdu ustune gordum ya insallah yukselmistir
Evet sanki bende gördüm erken olanda
Test alıp bidaha yapasım var hahahahEvet sanki bende gördüm erken olanda
Adetine ne kadD kaldı canım belirtin biseyin var miTest alıp bidaha yapasım var hahahah
6 gün kaldı canım şu an. Gögüsucu hala şiş. Yumurtlamadan beri akıntım geçmedi. Kasıklarda özellikle sağ, doluluk batma oluyor ama öğle ağrım yok sadece varlığını hissediyorumAdetine ne kadD kaldı canım belirtin biseyin var mi
Ay hadi ver kuzum merakla bekliyorumDaha da koyulasmiss kizlar beta dun 60 di bugun tekrae vericem kanamam da durdu ustune gordum ya insallah yukselmistir
Evet çok hafif gördm bendeErken olan 2 gece önce kaset de dün sabah ama accayip belirsiz gölge. Yine merakıma yenik düştüm hahshs
Ben kasette gördüm. Erken olanda göremedimTest alıp bidaha yapasım var hahahah
Daha erken ama belirtiler var kuzum. Hadi inşallah bebiştir canım6 gün kaldı canım şu an. Gögüsucu hala şiş. Yumurtlamadan beri akıntım geçmedi. Kasıklarda özellikle sağ, doluluk batma oluyor ama öğle ağrım yok sadece varlığını hissediyorumve bol bol çiş ama hep sık tuvalete giderin ona bişey diyemem o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?