- Konu Sahibi yenibirhayal
-
- #1.001
İnşallah dediğin gibi olSakin uzulme benim 13.gune testim silik cizgi cikti ve beta hcg 1.22 ydi simdi 17.gunum 25 Allahtan umit kesilmez
inşallah tez vakitte keseyi de görürsün bize de dua et bol bol nolurInsallah kuzum dua edin bana bu rezmen mucize
Insallah kuzum sakin umidi kesmeyin eger buyumez ve kaybedersem de Allaha siginacagim verince veriyor..İnşallah dediğin gibi ol
inşallah tez vakitte keseyi de görürsün bize de dua et bol bol nolur
12.gun cook erken ama bazilarinda da cikiyo iste igne etkisi bitmeden beta hcgleri artiyor ordan anliyorlar benim mesela gec dollendi12.günüm benim de sabah test yaptım bi çizgi gördüm dikkatli bakınca aşırı silik görünüyo tutmadı diye düşündüm yatak döşek yatıyorum sabahtan beri üzüntüden
17si yumurta çatlamıştı canım bekliyorum öyle sabırsızlıklaSenin son durum nedir ?
Insallah bu ay olur canim Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin17si yumurta çatlamıştı canım bekliyorum öyle sabırsızlıkla
Amin inş canımInsallah bu ay olur canim Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin
Çok net çizgi canım. İnşallah yarın yükselmiş bir değer göreceğizBugun yaptim en alttaki kanamam var yine ama azaldi diger eski yumurtayi atiyormusum o yuzden icim cok rahat yarin kan vericem bana dua edin kizlar
Aynen nence de eski yumurtayı atıyosun başka bir iey deüilBugun yaptim en alttaki kanamam var yine ama azaldi diger eski yumurtayi atiyormusum o yuzden icim cok rahat yarin kan vericem bana dua edin kizlar
Benim beta hcg 60 a cikti kizlarKızlar durumlar ne görüşmeyeli
Bi önceki kaçtı canım sanki 24 gibi bir şeydi.Benim beta hcg 60 a cikti kizlar
Evwt tam 2 katina cikti insallah buyur ama kanamam devam ediyo isteBi önceki kaçtı canım sanki 24 gibi bir şeydi.büyüyecek senin bebe belli
Bir şey olmaz Allah ın izniyle canımEvwt tam 2 katina cikti insallah buyur ama kanamam devam ediyo iste
Benim beta hcg 60 a cikti kizlar
İdrar testlerin de pozitif çıkıyodu ama senin dimiSizde durumlar ne adet olsaniz bile mutlaka test verin benim durumum size ders olsuun
Ders ders walla ben 15. Günü görmeden idrar testi bile yapmayı düşünmüyorum canım.Sizde durumlar ne adet olsaniz bile mutlaka test verin benim durumum size ders olsuun
14.gunden sonra negatifti 17.gun pozitif oldiİdrar testlerin de pozitif çıkıyodu ama senin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?