- 22 Şubat 2023
- 10.221
- 11.342
- 218
- 37
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Bu hepimize örnek olsun canım. 14. Negatifi görüp karalar bağlamak lazım. Adet oldum sanıp ümitsizliğe bile kapılmamak lazım bak. Sen çok güzel bi örnek oldun bizeKizlar catlatma ignesinin 14.gunu negatifti ama simdi 18.gununpozitif benim
Haklisin canm lh testi kesin gebelik sonucu vermiyor ama yine de denemek istedim bir ümitCanım lh yanıltıcı olabiliyor ne desem bilemedim.
Dongunun 30. gunu yumurtlamanin 10. gunuKaçıncı gündesiniz?
20.günde mi yumurtladın canım. Testin var mı paylaşmış mıydınDongunun 30. gunu yumurtlamanin 10. gunu
Koyulaşmış canım zaten testin. İkisini de sabah mı yaptınbu testi de bugun yaptim sizce daha da koyulasir mi?
Eki Görüntüle 3236843
25 canimKaç çıktı sonucunuz
Bence de kesinlikle 14 gunden sonra tekrar kan verin ben adet gunumde kanama goruyorum su an ama beta artiyorBu hepimize örnek olsun canım. 14. Negatifi görüp karalar bağlamak lazım. Adet oldum sanıp ümitsizliğe bile kapılmamak lazım bak. Sen çok güzel bi örnek oldun bizeinşallah sağlıkla değerin de artar.
Belki deee su an ultrasona girecem bekliyorum ona gore progestona baslicakKız sonradan yeni yumurtan mı büyüdü ya da geriden gelen yumurtan mı çatladı da onla hamile kaldın acaba. Şimdi de eskisini atıyosun belki
12.günüm benim de sabah test yaptım bi çizgi gördüm dikkatli bakınca aşırı silik görünüyo tutmadı diye düşündüm yatak döşek yatıyorum sabahtan beri üzüntüdenBelki deee su an ultrasona girecem bekliyorum ona gore progestona baslicak
Sakin uzulme benim 13.gune testim silik cizgi cikti ve beta hcg 1.22 ydi simdi 17.gunum 25 Allahtan umit kesilmez12.günüm benim de sabah test yaptım bi çizgi gördüm dikkatli bakınca aşırı silik görünüyo tutmadı diye düşündüm yatak döşek yatıyorum sabahtan beri üzüntüden
Hayir canim birini 21 n de 2. koyu olan bugunKoyulaşmış canım zaten testin. İkisini de sabah mı yaptın
Bu ovu testi canim 21. de yumurtladim 22 de catladi gebelik testini pazartesi yapicam20.günde mi yumurtladın canım. Testin var mı paylaşmış mıydınAllah hayırlı etsin inş sağlıkla büyüsün
Paylasmistim20.günde mi yumurtladın canım. Testin var mı paylaşmış mıydınAllah hayırlı etsin inş sağlıkla büyüsün
Tamam canım sonradan gördümPaylasmistim
Ben de öyle yapmayi düşünüyorum günüm geçerse test yapacağım bugün biraz kasık ağrım var bir hafta oldu iğne yaptıralıbende dün bitirdim progestanı,günüme 3 gün kaldı,fakat akıntım ve kasık ağrılarım geçmedi hamilelik belirtisi mi yoksa ilaç etkisi mi bilmiyorum günüm gelene kadar test yapmayacağım
Senin son durum nedir ?Tamam canım sonradan gördüm
Ya bak görüyor musun bu işlere akıl sır ermiyor, hesapla kitapla olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok hevesleniyorum böyle okudukça. Progestanla güzelce tutunsun inşallah bebişin inşallah canım.Doktor eski kan oldugunu soyledi inanir misiniz şoktayim catlatmak istedigi 19.5 mm yumurtayi atiyorum su an diger 18 olan dollenmis inanilir gibi degil
Insallah kuzum dua edin bana bu rezmen mucizeYa bak görüyor musun bu işlere akıl sır ermiyor, hesapla kitapla olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok hevesleniyorum böyle okudukça. Progestanla güzelce tutunsun inşallah bebişin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?