Ay süper o zaman, sabahı iple çekiyorum vallaÇatlama olduğunu anlıyor canım
Bende seni merak ediyorum yakın gidiyoruz düşünsene gebeliklerimizi arka arkaya öğreniyormuşuz ne iyi olurdu Allahım duy sesimiAy süper o zaman, sabahı iple çekiyorum valla
İnşallah balım ya burası bana çok iyi geldi gerçekten çok sevdim sizleri bir gün birinizden ses çıkmasa merak ediyorum ne durumdasınız diye rabbim bizlere isteyen herkese öncelikle sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallahBende seni merak ediyorum yakın gidiyoruz düşünsene gebeliklerimizi arka arkaya öğreniyormuşuz ne iyi olurdu Allahım duy sesimi
Bende oluyor bazenBenimki 4+2 birşey soracağım lütfen yardımcı olurmusunuz böyle bir damla gibi su tarzında akıntım oluyor ara ara bı tane kayıp gebelik yaşadım içimi rahatlatmak istiyorum sizdede varmı yada bu konu hakkında bi bilginiz varmı lütfen yardımcı olun
Kuzum dün gece pik pik gördüyse pik gündüz 3 e kadar sürdü dedın demı zaten sabah degeelendırdıysenız demekki saat 3 ten övce olmuş ilişki tabi kacırmamıssınız ama bugünü mutlaka degerlendırın hatta gec saate cok bırakmamaya çalışın cunku yumurta çatladıktan 24 saat sonrada yaşayabiliyormuş catlamayı yakalamaya çalışınKızlar ben dün pik gördüm bugün saat üçe kadar da pik devam etti gibi. Şimdi yine test yaptım çatlama gördüm. Şimdi ben pik olan günü yani dünü boş geçmiştim ama pik öncesi günü değerlendirmiştim. Bugün de sabahtan değerlendirdik bir de yarını değerlendireyim diyorum. Sizce umut var mı yoksa pik gününü değerlendirmedim diye kaçırmış mıyımdır
İnşallah canımİnşallah balım ya burası bana çok iyi geldi gerçekten çok sevdim sizleri bir gün birinizden ses çıkmasa merak ediyorum ne durumdasınız diye rabbim bizlere isteyen herkese öncelikle sağlıklı hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah
Evet 1 hafta da eşimden ayrı kalcamCanım o bir haftada hep için içini yiyecek var mı yok mu diye bence yarın sabahtan kanını ver ama bir hafta eşin dışında bence kimseye söyleme yine de sen bilirsin tabi
İşte günde iki kez de çok mu zoraki olur dedim kuzu ya, sonuçta bugün akşam 7 de çatlama gördüm teste göre ve bugün sabahki değerlendirmemizle bile tutabilir aslında ama bu testlere pek güvenim yokKuzum dün gece pik pik gördüyse pik gündüz 3 e kadar sürdü dedın demı zaten sabah degeelendırdıysenız demekki saat 3 ten övce olmuş ilişki tabi kacırmamıssınız ama bugünü mutlaka degerlendırın hatta gec saate cok bırakmamaya çalışın cunku yumurta çatladıktan 24 saat sonrada yaşayabiliyormuş catlamayı yakalamaya çalışın
Hayır canım kürtajdan sonra 21 gün kanamam oldu yaklaşık 6hafta sonra oldum ilk adetimi betam anca düştüKürtajdan sonra 38.gün mü adet oldunuz acaba
Seviyorum bu kadınıHadi bakalım o muhteşem soruya gelelim sorması ayıp olmazsa , değerlendirmeleri ne sıklıkla yaptınızbir şey deneyeceğim de Y Yaseminnn35
Sevgili kocamla haftasonu kaçamaklarıHahahahaya geçen dayanamadım sordum bacım sen ne deniceksin ikidebir diye Y Yaseminnn35 Özledik seni enerjik kadın azcık şuraları şenlendir gelde
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımEvet ya nerelerdesin Y Yaseminnn35 özledik seni
Bugünki ovulasyonun nasıldı atsana fotosunhBenim de bugün gösteriyor ay belki on gün sonra da ben böyle çift çizgi görürüm inşallah
Hayır pik çıkmış 2 gün pik olabiliyor muhtemelen yarın çatlayacakŞu an çatlamış mı sizce kızlar innovita ve laboq ikisi farklı gösteriyor sanki
Evet çatlamış görünüyoBu sefer çatladı heralde değil mi kızlar
Hayor en doğrusunu yaptın zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor. Hem daha iyi olmuş 1 gün ara verip sperm sayısını arttırmış oldunKızlar ben dün pik gördüm bugün saat üçe kadar da pik devam etti gibi. Şimdi yine test yaptım çatlama gördüm. Şimdi ben pik olan günü yani dünü boş geçmiştim ama pik öncesi günü değerlendirmiştim. Bugün de sabahtan değerlendirdik bir de yarını değerlendireyim diyorum. Sizce umut var mı yoksa pik gününü değerlendirmedim diye kaçırmış mıyımdır
Valla bakacağız artık doğru mu yanlış mı iki haftaya sonuçlar çıkıyor hocamHayor en doğrusunu yaptın zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor. Hem daha iyi olmuş 1 gün ara verip sperm sayısını arttırmış oldun
Senin sonuç çıkarken benim değerlendirme sürecim yeni başlıyoValla bakacağız artık doğru mu yanlış mı iki haftaya sonuçlar çıkıyor hocamkeşke gidişat yolundan puan verilse kanaat kullansa rabbim de alnımızın akıyla aydınlığa çıksak ya
Balım valla biz de seni seviyoruz yokluğunda ben bir şey denedim durdumSeviyorum bu kadını
Alışkanlık yaparım kopamazsınız. Ay şöyle cümbür cemaat gebe kalsak aynı zamanda. 9ayı birlikte geçirsek. Üstüne birlikte doğursak ne güzel olur yaBalım valla biz de seni seviyoruz yokluğunda ben bir şey denedim durdumama yine de seni aradık valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?