Sana yazdım az önce görmedin galiba. Bizim satlar aynıydı galiba sen çoktan yumurtlamaya gelmişsin bende daha yumurtlamaya dahil hiçbirşey yok Allahtan salı kontrolum var ovulasyon testim de yok. Sat 3 ocaktı değil mi senin.Canım sen ne durumdasın senden haber ver belki atraksiyonun kralı sendedir
Bize de haber ver canımBdv ne kızyarın kan vericem
Veririm tabiiBize de haber ver canım
Canım bugünü değerlendir muhtemelen yarın çatlarKızlar iki gündür ikinci çizgi daha koyu çıkmış henüz çatlama yok anlamına mı geliyor
Bir derdim var bölümüBdv ne kızyarın kan vericem
Aynen kuzumBir derdim var bölümü. Ver kuzum sağlık ocağında mı vercen
Sat 2 Ocak benim canım aynen mesajını geç gördüm ben de yarın sabahtan dr a gideceğim yumurtam çatlar sabaha kadar ama bakalım ne diyecekSana yazdım az önce görmedin galiba. Bizim satlar aynıydı galiba sen çoktan yumurtlamaya gelmişsin bende daha yumurtlamaya dahil hiçbirşey yok Allahtan salı kontrolum var ovulasyon testim de yok. Sat 3 ocaktı değil mi senin.
Ben yok ki atraksiyon olsa ne güzel olurdu
Aslında benimde 28-29 gün ama geçen baya geç yumurtlamıştım ve kimyasal olmuştu. Ama bu ay klomen kullandım çok geç olacağını sanmam. Doğumdan sonra yumurtlamam çok düzensizleşti ya çok erken oluyor ya da çok geç oluyor düzene giremedi bir türlüAman ya ben de seni sordum şimdi de bu mesajını yeni gördüm kuzu aynen aynıymış ama benim reglim 27-28 gün ondan olabilir mi benim genelde 11. Günden sonra yumurtlama başlar
Bir gün varmış aramızda haber cer bizede yarınSat 2 Ocak benim canım aynen mesajını geç gördüm ben de yarın sabahtan dr a gideceğim yumurtam çatlar sabaha kadar ama bakalım ne diyecek
Ya napsam sizce yarın kan vereyim mi? Bir hafta şehir dışında olucam orada da 2 günde 1 kan vermeye gidemem yoksa testlerle koyulaşmayı takip edip döndüğümde mi versemBir derdim var bölümü. Ver kuzum sağlık ocağında mı vercen
Bence önce testlerle takip et kuzum sen dönene kadarda bat geçmiş olur sonrada kan verirsin. Şuan kan versen bile çok düşük bir değer çıkar ve bu seni çok yıpratırYa napsam sizce yarın kan vereyim mi? Bir hafta şehir dışında olucam orada da 2 günde 1 kan vermeye gidemem yoksa testlerle koyulaşmayı takip edip döndüğümde mi versem
Doğru söylüyorsun bu sefer kan veremedim diye kendimi yerimBence önce testlerle takip et kuzum sen dönene kadarda bat geçmiş olur sonrada kan verirsin. Şuan kan versen bile çok düşük bir değer çıkar ve bu seni çok yıpratır
Yani gittiğin yerdede stres olursun en güzeli testle takip birkaç tane yanında da götürüsün hergün yaparsın missDoğru söylüyorsun bu sefer kan veremedim diye kendimi yerim
Ay hadi İnşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruzAynen canım ben de öyleyarın sabahtan dr randevum var yumurtlama durumunu soracağım çatlama olmuş mu diye inşallah güzel şeyler söyler
Teşekkür ederim canım bu iki günü değerlendircezCanım bugünü değerlendir muhtemelen yarın çatlar
Veririm canım sabah dokuzda randevu var işte bakalım ne diyecek ama şu an test yaptım çatlama gördüm dr çatlama olduğunu anlıyor mu yoksa yumurta yok mu diyecekBir gün varmış aramızda haber cer bizede yarın
Canım o bir haftada hep için içini yiyecek var mı yok mu diye bence yarın sabahtan kanını ver ama bir hafta eşin dışında bence kimseye söyleme yine de sen bilirsin tabiYa napsam sizce yarın kan vereyim mi? Bir hafta şehir dışında olucam orada da 2 günde 1 kan vermeye gidemem yoksa testlerle koyulaşmayı takip edip döndüğümde mi versem
Çatlama olduğunu anlıyor canımVeririm canım sabah dokuzda randevu var işte bakalım ne diyecek ama şu an test yaptım çatlama gördüm dr çatlama olduğunu anlıyor mu yoksa yumurta yok mu diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?