Yarın öğlene doğru yapacağım canım bir de akşam yaparım ovü testini. Bakalım ne zaman çatlayacak şu an uzayan yumurta akı akıntım da var yarına ne olurSuan pik yapmis canim yeni pik yaptiysa sabah aksam test yap bence benim 1 gun once pikti ertesi gun ayni saatte baya silinmisti gecemi catladi pikten hemen sonra mi anlayamadim
Valla bilmiyorlar doğumdan sonra lohusayken hergün geri sayım yapıyordu bugün 19 gün kaldı yarın 18 olacak falan diyeIste kiymetini bilmiyorlar hamileyken riskli gunlerde yaklasamayinca cok pisman olacaklar haberleri yok
Benim de geçen ay öyleydi canım 13. Gün çatlama görmüştüm testte 19 Aralıkta,2 ocakta da regl oldumGecen ay ilk defa ovu. Yapmistim canim catlama gununu 1. Gun sayarsam tam 14. Gun regl oldum ben bu sayi genellikle boyleymis ama 12-16 gun sonra olanda var degisebiliyor.
Aynen en sevdiğimiz sanki bilerek yapıyorlar yumurtlamadan önce çok çok iyi olan koca bey yumurtlama günleri beni delirtmek için and içmiş gibi davranıyorYumurtlama günleri olduğunu düşündüğünüz günler kavga etmek mi mmmm en sevdiğim
Uzulmedim kuzum daha ziyade rahatladim belirsizlik gitti. Allahim hayirli zamanda gonderecektir zaten hepimizeYaa canım benim hayırlısı böyleymiş üzme sen güzel canını nasibinde ne zaman varsa ozaman olur inşallah
Hahaha intikam seziyorum beeenBo kodor gorgonson çocok yopmoyolom. Al sana gerginlik al sana çocuk sıkıyorsa yaklaşsın şimdi djdhdjdj
O zaman muhtemelen her ay oyle gidebilir canim ona gore bakarsin.Benim de geçen ay öyleydi canım 13. Gün çatlama görmüştüm testte 19 Aralıkta,2 ocakta da regl oldum
Canım belki bir ay boşluk iyi gelir sanaKizlar @zesamu93 Y Yaseminnn35 gönlüm el vermedi sizi yalniz birakmak istemedim yeni rekorumla 36. Gun kirmizilar geldi benimdebu ay da olmadi subatta da eşim yok artik yeni denemeler mart ayina kaldi.
H hawaii @uniq12Candy7777 @tatluboncuk Medala lilyrosey
Aman canim saglik olsunda zaman gecer bir sekilde hic bir sey zamanindan once olmaz. Bende kendime bakarim biraz hem doktora da gidecegim zaten test yaptirmaya. Beni muhakkak etiketle artik senden kirmizi mi gelir bebis mi gelir bilemeyizCanım belki bir ay boşluk iyi gelir sanabenimde kasımda eşim askere gitmişti baya üzülmüştüm bir ay boş geçecek diye ama zaman geçiyor. Benim hala gelmedi kırmızılar keşke gelseee
AhahahahhahaYumurtlama günleri olduğunu düşündüğünüz günler kavga etmek mi mmmm en sevdiğim
Bakalım canım yarınki de pik çıkabilir benim genelde iki gün sürüyor pikO zaman muhtemelen her ay oyle gidebilir canim ona gore bakarsin.
Sevindim canım üzülmemeneUzulmedim kuzum daha ziyade rahatladim belirsizlik gitti. Allahim hayirli zamanda gonderecektir zaten hepimize
Gayet pik harika görünüyo bırakma testi kuzu devam etŞu an nasıl peki
Teste devam edecem kuzu da şimdi beyin yakan sorularımdan soracağım hazır mısınGayet pik harika görünüyo bırakma testi kuzu devam et
HazırımTeste devam edecem kuzu da şimdi beyin yakan sorularımdan soracağım hazır mısın
Allah güldürsün hep inşallah bugünümüzü aratmasınAhahahahhahakız çok alemsin ya
Baksana bazen problem yapıp üzüldüğümüz şeye bi zaman sonra gülüyoruz hayat ne tuhaf
E tabii alınacaktı o intikam yavrum böyle bırakır mıyım ben dhdjdhdhdHahaha intikam seziyorum beeen
Hocam şimdi pik gördüğümüzde bu yumurtlamanın 24-36 saate gerçekleşeceğini mi söyler. Eğer öyleyse çatlama görmek de yumurtanın 24 saate kadar canlı kalabileceğini söylüyorsa o zaman bizim asıl çatlamayı görünce de değerlendirmemiz gerekmiyor muHazırım
Şimdi sen yumurtlamanın kaçıncı saatinde olduğunu bilmiyorsun belki 2 saat sonra çatlatacak ben olsam gün aşrı değerlendirirdim eşimde sperm sorunu olduğundan sen üst üste değerlendirebilirsinHocam şimdi pik gördüğümüzde bu yumurtlamanın 24-36 saate gerçekleşeceğini mi söyler. Eğer öyleyse çatlama görmek de yumurtanın 24 saate kadar canlı kalabileceğini söylüyorsa o zaman bizim asıl çatlamayı görünce de değerlendirmemiz gerekmiyor mu
Canım bizde de sorun benim ameliyat olmam üst üste zor oluyor bir de ben iki gün görüyorum diye rahatım. Dün değerlendirdim. Bugünü boş geçip yarın sabah pazartesi akşam sonra gün aşırı bir iki kere daha değerlendirip bırakmayı düşünüyorum.Şimdi sen yumurtlamanın kaçıncı saatinde olduğunu bilmiyorsun belki 2 saat sonra çatlatacak ben olsam gün aşrı değerlendirirdim eşimde sperm sorunu olduğundan sen üst üste değerlendirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?