Aman sen mutlu ol da kuzum bulantilar falan basladimi nasil gidiyorE tabii alınacaktı o intikam yavrum böyle bırakır mıyım ben dhdjdhdhd
Ya açıkçası meme ucu hassasiyeti ve kasık-alt karın hafif ağrıları dışında bir belirtim yok. Bazen endişe de ediyorum ama inşallah her şey yolundadır kuzumAman sen mutlu ol da kuzum bulantilar falan basladimi nasil gidiyor
Belirtiler daha sonra başlıyor yavrum.Ya açıkçası meme ucu hassasiyeti ve kasık-alt karın hafif ağrıları dışında bir belirtim yok. Bazen endişe de ediyorum ama inşallah her şey yolundadır kuzum
Masallah boyle tadini cikara cikara doguma kadar gider insallah. Herkesin bunyesi ayni degil tatlim ilk aylar kotu gececek diye bir kural yok.Ya açıkçası meme ucu hassasiyeti ve kasık-alt karın hafif ağrıları dışında bir belirtim yok. Bazen endişe de ediyorum ama inşallah her şey yolundadır kuzum
Aynen yavrum herkesin farklı ben hiç kusmadım. Görümcem doğurana kadar kustu misal. Sen naptın ne durumdasınMasallah boyle tadini cikara cikara doguma kadar gider insallah. Herkesin bunyesi ayni degil tatlim ilk aylar kotu gececek diye bir kural yok.
Meme ucu hassasiyeti gebeliğe dair tek belirtimdir o oldumu tamam hamileyim diyorum kimyasallarımda dahil tüm gebeliklerimde olduYa açıkçası meme ucu hassasiyeti ve kasık-alt karın hafif ağrıları dışında bir belirtim yok. Bazen endişe de ediyorum ama inşallah her şey yolundadır kuzum
Ben gec adet oldugumdan midir nedir kuzum başim catliyor agridan. Belki birkac gun giremeyebilirim siteye. Pazartesi gunu de tahlillerime baktiracagim iste sonuclarimi da yazarim canim bu yasima kadar hic yaptirmamak hataydi zaten insallah iyi cikar.Aynen yavrum herkesin farklı ben hiç kusmadım. Görümcem doğurana kadar kustu misal. Sen naptın ne durumdasın
Canım senin yaş kaçtı? Yazmıştın ama unuttumBen gec adet oldugumdan midir nedir kuzum başim catliyor agridan. Belki birkac gun giremeyebilirim siteye. Pazartesi gunu de tahlillerime baktiracagim iste sonuclarimi da yazarim canim bu yasima kadar hic yaptirmamak hataydi zaten insallah iyi cikar.
Hahahah çok tatlısın33 bucuk
Insallah canim sen biliyormusun ac gitmek mi gerekiyor acaba sonucta diger hormon testleri hep ac veriliyorHahahah çok tatlısınpazartesi ihmal etme sakın git. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların
Ben sabah 9:30 da verdim kanı aç karnına. Ama açıkçası detaylı bilgim yok. Ama sen yinede aç git sabahtan gideceksen. Devlete mi gitceksin özele mi?Insallah canim sen biliyormusun ac gitmek mi gerekiyor acaba sonucta diger hormon testleri hep ac veriliyor
Birde o var devlete gidecegim ama randevu alamadim 15 gunluk randevular dolu bende adetimin 3. Gunu hangi gune geliyor bilmiyordum dogal olarak. Insallah randevusuz muayene olabilirim.Ben sabah 9:30 da verdim kanı aç karnına. Ama açıkçası detaylı bilgim yok. Ama sen yinede aç git sabahtan gideceksen. Devlete mi gitceksin özele mi?
Sabah erkenden git o zaman bence. İlla ki sıra alabilirsin diye düşünüyorum. Özellerde muayene ücretleri uçmuş. Ben sgklı 1500 muayene 2300 hormon testlerine para verdim. İçim gittiBirde o var devlete gidecegim ama randevu alamadim 15 gunluk randevular dolu bende adetimin 3. Gunu hangi gune geliyor bilmiyordum dogal olarak. Insallah randevusuz muayene olabilirim.
Kürtajdan sonra 38.gün mü adet oldunuz acabaŞimdi kuzu ben sana şunu söyleyim benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi. Sonra takip ettiğimde gördüm ki benim yumurtam hep geç olgunlaşıyor çatlıyor. Bazen 21. Gün bazen 23. Gün tabi 27. Günlere çıktığı bile oldu. Kürtaj düzensizliği yaşadım ben de ama geç de olgunlaşsa adetim hep düzenliydi. Bence pazartesi bi kan ver sağlık ocağına gebelik varsa ne mutluyoksa bi randevu al kadın doğumdan bi hormonlarına baksınlar. Tabi stres de etken, kimyasal olduğun için de günlerin şaşmış olabilir. Hoş şöyle bişi de var ben 38. Gün adet olduğumda 3. Günü doktora gittim hiç bir şeyin yok dedi. Sonra önceki yıllara baktım hakkaten de her yıl eylül- ekim aylarında bi gecikme yaşamışım. Enteresan ama gerçek
Ya en azından belirsizlikten kurtuldun en yakın zamanda bebiş nasip eder bakalım kuzum nasip inşallah vrdirBen etiketi unuttum sana kuzum ben az once regl oldum belirsizlikten kurtuldum en azindan kac gundur kafayi yemistim. Insallah sende vardir bebis de senden aliriz haberini ben cok umutluydum senden.
Evet canim o yuzden devlete gidiyorum o kadar para bayilamayacagim su zamanda. Erkenden gider rica ederim bakalim alirlar insallah.Sabah erkenden git o zaman bence. İlla ki sıra alabilirsin diye düşünüyorum. Özellerde muayene ücretleri uçmuş. Ben sgklı 1500 muayene 2300 hormon testlerine para verdim. İçim gitti
Alırlar ya. Hadi bakalım inşallah çok güzel çıkar sonuçlarınEvet canim o yuzden devlete gidiyorum o kadar para bayilamayacagim su zamanda. Erkenden gider rica ederim bakalim alirlar insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?