Geldim kuzucum pazartesi 3. Gun nasipse doktora gidecegim bakalim benim sistemde bir sikinti varmiymis birde ben test yaptirayimHayırlısı olsun kuzu. Olsun gel sen yeni topiğe orda kürler mürler havada uçuşuyo kop gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim kuzucum pazartesi 3. Gun nasipse doktora gidecegim bakalim benim sistemde bir sikinti varmiymis birde ben test yaptirayimHayırlısı olsun kuzu. Olsun gel sen yeni topiğe orda kürler mürler havada uçuşuyo kop gel
Hahaha seni dogurana kadar birakmam ben kuzumKız benim topiği niye dağıtıyorsun sen burda da tam 20 gün hamiş adayları sohbet edecek çat diye bıraktınız bizi
Baktır kuzum için rahat etsin. Kaç yumurtan varmış onu da sor bakalımGeldim kuzucum pazartesi 3. Gun nasipse doktora gidecegim bakalim benim sistemde bir sikinti varmiymis birde ben test yaptirayim
Özlerim zaten bu süreçte benim gerçekten arkadaşım gibi olanlar var onlardansın inan ki. Ben de hayırlısıyla senin müjdeli haberini alana kadar da bırakmamHahaha seni dogurana kadar birakmam ben kuzum
Bırakır mıyız bi ayağımız burda sizi de takip edecez tabiKız benim topiği niye dağıtıyorsun sen burda da tam 20 gün hamiş adayları sohbet edecek çat diye bıraktınız bizi
Yok kuzu buradayızKız benim topiği niye dağıtıyorsun sen burda da tam 20 gün hamiş adayları sohbet edecek çat diye bıraktınız bizi
Burdayız canım ikisinde birden takılmaya devamKız benim topiği niye dağıtıyorsun sen burda da tam 20 gün hamiş adayları sohbet edecek çat diye bıraktınız bizi
Kız söylüyorlar mı bi tarz şeyler bana kimse bir şey demiyor ya neyse pazartesi sabah özelde kontrolüm var bakalım ne diyecekBaktır kuzum için rahat etsin. Kaç yumurtan varmış onu da sor bakalım
Oyle kuzucum gercekten. Manevi teyzoslari olduk sizin minikler dogmadan.Özlerim zaten bu süreçte benim gerçekten arkadaşım gibi olanlar var onlardansın inan ki. Ben de hayırlısıyla senin müjdeli haberini alana kadar da bırakmam
Sormadan hiç söyleyen doktora denk gelmedim. Sen sor bakalım kaç sayacakKız söylüyorlar mı bi tarz şeyler bana kimse bir şey demiyor ya neyse pazartesi sabah özelde kontrolüm var bakalım ne diyecek
Yumurta sayisi reglin 3. Gunu belli oluyormuymus baska neler sorsam ki univ hastanesine gidecegimBaktır kuzum için rahat etsin. Kaç yumurtan varmış onu da sor bakalım
Olsun olsun bahar ayları yeniden doğuş ayları inşallah sana bana isteyen herkese hayırlı gelir. Doktor işini ihmal etme derim. En azından bi hormonlarına bakılsın. Pazartesi gitmen lazım ama 3. Gün yaKuzum yumurtlama tam bitiyor o donecek 25. Gunden once gelemez gibi. O yuzden buyuk ihtimal marta kaldi bizim bebis dollenecek test yapacagim derken en erken ogrenmem nisan ayi. Bahara kaldi umutlarim sozu bana tam uydu.
Soruyorum kız normal diyor gönderiyor takılma rahat ol diyorlar. Deli midir nedir ayolSormadan hiç söyleyen doktora denk gelmedim. Sen sor bakalım kaç sayacak
Yumurtanı saydır. Klasik hormon tahlilleri var fsh,tsh,lh, prolaktine kesin baktır belki stresten geç gelmiştir. Kist var mı yok mu vs aklıma bunlar geldi kuzuYumurta sayisi reglin 3. Gunu belli oluyormuymus baska neler sorsam ki univ hastanesine gidecegim
Normalde söyleyebilmesi lazım özeldeki cihazlar daha iyi. Hatta bana son gidişimde 2 yumurta görüyorum biri 16mm falan demiştiSoruyorum kız normal diyor gönderiyor takılma rahat ol diyorlar. Deli midir nedir ayol
Ayy aynı gun hasta olduk hepımız hayırlısı olsun canım benım belkide böylesı hayırlı martta dırek hamıle kalırsın
Evet canim gidecegim insallah sonuclar guzel cikar.Olsun olsun bahar ayları yeniden doğuş ayları inşallah sana bana isteyen herkese hayırlı gelir. Doktor işini ihmal etme derim. En azından bi hormonlarına bakılsın. Pazartesi gitmen lazım ama 3. Gün ya
Aynı durum bende var alt karnımda bisryler patlıyor ve belirgin belirti akıntım var kasıklarımda sızı var adet oluyorum sanki yok bebişimiz vardır inşallah tek ümidim geç döllenmeye kaldıYaa gercekten mi bekle istersen biraz daha sen bilirsin tabi benimde birsey cikmadi daha deli gibi akinti var ama hep regl oldum zannediyorum
Amin canim valla rahatladim demekki benim canimi asil sıkan belirsizlikmis. Insallah artik bahara kalmadan mujdeyi aliriz hep birlikte.Ayy aynı gun hasta olduk hepımız hayırlısı olsun canım benım belkide böylesı hayırlı martta dırek hamıle kalırsın
Kuzu Zaten 3-30 arası yumurta salıyormuş her ay ama bunlardan en olgunu tüpten çıkıp dölleyecek spermi bekliyormuş bu ay artık bir kavuşsalar ya,düşman aşiretlerin evlatları bile kavuştu sevdiğine bizim yumurta ile sperm kavuşamıyor yaNormalde söyleyebilmesi lazım özeldeki cihazlar daha iyi. Hatta bana son gidişimde 2 yumurta görüyorum biri 16mm falan demişti