Ben etiketi unuttum sana kuzum ben az once regl oldum belirsizlikten kurtuldum en azindan kac gundur kafayi yemistim. Insallah sende vardir bebis de senden aliriz haberini ben cok umutluydum senden.Aynı durum bende var alt karnımda bisryler patlıyor ve belirgin belirti akıntım var kasıklarımda sızı var adet oluyorum sanki yok bebişimiz vardır inşallah tek ümidim geç döllenmeye kaldı
Öle öle elimde 2 tane kalmış sabiKuzu Zaten 3-30 arası yumurta salıyormuş her ay ama bunlardan en olgunu tüpten çıkıp dölleyecek spermi bekliyormuşbu ay artık bir kavuşsalar ya,düşman aşiretlerin evlatları bile kavuştu sevdiğine bizim yumurta ile sperm kavuşamıyor ya
Ne zaman baktırdın kız yakın zamanda mıÖle öle elimde 2 tane kalmış sabikavuşsalar çok mutlu olacam her ay bekle bekle fıtık ettiler
Bun23. Günü gitmiştik kasım ayıydı galiba. Ama 3. Günde de saydırmıştım kuzu. Bide benim yaşım var 37 hani yaşıma göre sayı uygun mu diyeNe zaman baktırdın kız yakın zamanda mı
Ben adet olunca bende kafa olarak rahatladım valla kafam net oldu deşarj oldun sankiAmin canim valla rahatladim demekki benim canimi asil sıkan belirsizlikmis. Insallah artik bahara kalmadan mujdeyi aliriz hep birlikte.
Kesinlikle ben de rahatladım arafta kalmak çok can sıkıcı. Son günler geçmek bilmiyorBen adet olunca bende kafa olarak rahatladım valla kafam net oldu deşarj oldun sanki
Ohhh dünya varmıs.Kesinlikle ben de rahatladım arafta kalmak çok can sıkıcı. Son günler geçmek bilmiyor
Canım hayırlısı olsun ya yaştan çok artık yaşanmışlıklar önemli bence . Bakalım ben saatimin dolmasını bekliyorum. On dakkaya ovü testi yapacağım geçen ay 11.-12. günler pik görmüştüm bu ay ne durumda olacak. Bir de benim merak ettiğim şimdi regl düzenli 27 gün ise 14 gün geriye gidip 13. Günü mü yumurtlama oluyor yoksa çatlama mı o gün oluyor. Uygulamalarda ovülasyon günü dediği şey benim yumurtlama günüm mü çatlama günüm müBun23. Günü gitmiştik kasım ayıydı galiba. Ama 3. Günde de saydırmıştım kuzu. Bide benim yaşım var 37 hani yaşıma göre sayı uygun mu diye
Kuzucum hayırlısı olsun yeni aylar umudumuz olsun en kısa zamanda güzel haberi alıcaz inanıyorum
Kuzu her insanda farklı uygulamalara aldanma sen ovulasyonuna sadık kalCanım hayırlısı olsun ya yaştan çok artık yaşanmışlıklar önemli bence . Bakalım ben saatimin dolmasını bekliyorum. On dakkaya ovü testi yapacağım geçen ay 11.-12. günler pik görmüştüm bu ay ne durumda olacak. Bir de benim merak ettiğim şimdi regl düzenli 27 gün ise 14 gün geriye gidip 13. Günü mü yumurtlama oluyor yoksa çatlama mı o gün oluyor. Uygulamalarda ovülasyon günü dediği şey benim yumurtlama günüm mü çatlama günüm mü
Evet tatlim insallah bahara hamile girerizKuzucum hayırlısı olsun yeni aylar umudumuz olsun en kısa zamanda güzel haberi alıcaz inanıyorum
İnşallah kuzum inanıyorumEvet tatlim insallah bahara hamile gireriz
Şu an nasıl pekiKuzu her insanda farklı uygulamalara aldanma sen ovulasyonuna sadık kal
Gecen ay ilk defa ovu. Yapmistim canim catlama gununu 1. Gun sayarsam tam 14. Gun regl oldum ben bu sayi genellikle boyleymis ama 12-16 gun sonra olanda var degisebiliyor.Canım hayırlısı olsun ya yaştan çok artık yaşanmışlıklar önemli bence . Bakalım ben saatimin dolmasını bekliyorum. On dakkaya ovü testi yapacağım geçen ay 11.-12. günler pik görmüştüm bu ay ne durumda olacak. Bir de benim merak ettiğim şimdi regl düzenli 27 gün ise 14 gün geriye gidip 13. Günü mü yumurtlama oluyor yoksa çatlama mı o gün oluyor. Uygulamalarda ovülasyon günü dediği şey benim yumurtlama günüm mü çatlama günüm mü
Suan pik yapmis canim yeni pik yaptiysa sabah aksam test yap bence benim 1 gun once pikti ertesi gun ayni saatte baya silinmisti gecemi catladi pikten hemen sonra mi anlayamadimŞu an nasıl peki
Kız Allah iyiliğimi versin güzel fikir ama bende yumurtlama günleri kavga ettiğimde kullanırdım böylece gururumu ayaklar altına almak zorunda kalmazdımYok canim ben cok aliskinim evlenmeden de yalniz yasadim yillarca 1 ay ne ki. Kis hazirliklari icin herseyi yazdan derin dondurucuya atiyoruz spermleri atsak dayanmazmi ki ne guzel olurdu gununde cikar kullanyine son derece bilimsel ve parlak fikirler cikiyor benden bak bekledikce.
Iste kiymetini bilmiyorlar hamileyken riskli gunlerde yaklasamayinca cok pisman olacaklar haberleri yokKız Allah iyiliğimi versin güzel fikir ama bende yumurtlama günleri kavga ettiğimde kullanırdım böylece gururumu ayaklar altına almak zorunda kalmazdım
Yaa canım benim hayırlısı böyleymiş üzme sen güzel canını nasibinde ne zaman varsa ozaman olur inşallah
Yumurtlama günleri olduğunu düşündüğünüz günler kavga etmek mi mmmm en sevdiğimKız Allah iyiliğimi versin güzel fikir ama bende yumurtlama günleri kavga ettiğimde kullanırdım böylece gururumu ayaklar altına almak zorunda kalmazdım
Bo kodor gorgonson çocok yopmoyolom. Al sana gerginlik al sana çocuk sıkıyorsa yaklaşsın şimdi djdhdjdjIste kiymetini bilmiyorlar hamileyken riskli gunlerde yaklasamayinca cok pisman olacaklar haberleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?