Kiz yapmayalim oyle seyler karbonat falanda vardi. Zaten idrar asidik kocamda yapsa karbonata onunki de kopurur.Bende internette gördüm evde beyaz sirke vardı Allah affetsin geçen ay beyaz sirkeye çişimi yaptım köpürmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz yapmayalim oyle seyler karbonat falanda vardi. Zaten idrar asidik kocamda yapsa karbonata onunki de kopurur.Bende internette gördüm evde beyaz sirke vardı Allah affetsin geçen ay beyaz sirkeye çişimi yaptım köpürmedi
Ay o kadarını bilmiyorum ki kuzumBen geçen ay yumurtam erken çatlasın diye bisürü havuç yedim 2-3 gün üstüste ama olgunlaşmadan çatlamasına sebep oldum galiba.
Evet tamamen olgunlaşıp pik olmasını beklemek lazımBen geçen ay yumurtam erken çatlasın diye bisürü havuç yedim 2-3 gün üstüste ama olgunlaşmadan çatlamasına sebep oldum galiba.
Sadece pik uzun sürerse çok havuç yemek lazım galiba.Ay o kadarını bilmiyorum ki kuzum
Ya teşekkür ederim mutlu oldumhavuç yumurta büyütmek için diye biliyorum seninki büyümüş maşallah ama ye yani Vitamin sonuçta ya da bilen biri cevap verse daha iyi olur
Teşekkür ederim canım çok yardımcı oldunuzBugünden itibaren havuç yersen çatlamayı kolaylaştırırsınn tabii
Bende bundan korktuğum için yumurtlama gününü görmeden hiç havuç yemedimBen geçen ay yumurtam erken çatlasın diye bisürü havuç yedim 2-3 gün üstüste ama olgunlaşmadan çatlamasına sebep oldum galiba.
Memişleri sıktım acıyor mu diye yaa o derece belirtisiz olmuyor mu bu işler arkadaş belirtililer bize kafayı yedirdiAmann vallaha belirti aramaktan fenalık geldi. Daha geçen gün göğüslerime bakıyordum Bi değişiklik var mı diye kocama yakalandım.
Ayy 407 ile öğrendim bugünYaaaa maşallah hemen kan verip betamızı söylüyoruz ben de koşa koşa hamiş emojisi yapıyorum
Belirti öyle sık sık yaşanmıyor binde bir hissediliyor mesela bir iş yapsam hemen belim ağrıyor onun dışında göğüs hassasiyetm var sıkmadan da anlıyosun ucuna az elin kolun çarpsa ölüyosunMemişleri sıktım acıyor mu diye yaa o derece belirtisiz olmuyor mu bu işler arkadaş belirtililer bize kafayı yedirdi
hadi bakalım en azından soru işaretlerinden kurtuldun. Yeni ay yeni umutlar. Eşin komple bir ay mı olmayacak? Belki yumurtlama zamanı yanında olur
Canım hoşgeldin valla bu süreçte umutlar endişeler üzüntüler yaşıyoruz ama mutluluklar da yaşayacağız Allahın izniyle
Benim acıyorMemişleri sıktım acıyor mu diye yaa o derece belirtisiz olmuyor mu bu işler arkadaş belirtililer bize kafayı yedirdi
Kuzum yumurtlama tam bitiyor o donecek 25. Gunden once gelemez gibi. O yuzden buyuk ihtimal marta kaldi bizim bebis dollenecek test yapacagim derken en erken ogrenmem nisan ayi. Bahara kaldi umutlarim sozu bana tam uydu.hadi bakalım en azından soru işaretlerinden kurtuldun. Yeni ay yeni umutlar. Eşin komple bir ay mı olmayacak? Belki yumurtlama zamanı yanında olur
Evet canim insallah. Rahatlamadim desem yalan olur en azindan bir sonuca ulasti.Canım hoşgeldin valla bu süreçte umutlar endişeler üzüntüler yaşıyoruz ama mutluluklar da yaşayacağız Allahın izniyle
Hayırlısı olsun kuzu. Olsun gel sen yeni topiğe orda kürler mürler havada uçuşuyo kop gel
Kız benim topiği niye dağıtıyorsun sen burda da tam 20 gün hamiş adayları sohbet edecek çat diye bıraktınız biziHayırlısı olsun kuzu. Olsun gel sen yeni topiğe orda kürler mürler havada uçuşuyo kop gel
Canımmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun maşallah sana pazartesi emojileri düzenleyeceğimAyy 407 ile öğrendim bugün