Yok yok ben anladım canım ama testi kapattım da o isaretlediginiz çizgi sanki t çizgisinin altına gelmiyor tam t nin altına gelmesi lazım dimiYavrucum senin testindi bu ben onu isaretledim yanlis mi anlasildim
Kız 30 saniye nasıl işiyorsunuz maşallah hahaha
Sen bana bakma ben leyla oldum yine djfjfd30 sn işemiyorum tabi nası işiyim kaç test varsa bitişik yanyana tutup yapıyorsun testi veya temiz plastik kap içerisinde işeyip testi yapıyorsun
Yoo kayabiliyor bazen canimYok yok ben anladım canım ama testi kapattım da o isaretlediginiz çizgi sanki t çizgisinin altına gelmiyor tam t nin altına gelmesi lazım dimi
Bebiştendir o leylalıkSen bana bakma ben leyla oldum yine djfjfd
Yaa olabilir o zamanYoo kayabiliyor bazen canim
Hahaha geceden bol su icip sabaha kadar kivranip tam catlayacakken tuvalete kosuyorsun hayatimKız 30 saniye nasıl işiyorsunuz maşallah hahaha
Ortalık karıştı deseneBEN SENİN TESTİNİ GÖRMEDİİİİİİİİİMYAAAAA!
Çarşamba günü adetin 3. Günü için randevu aldım. İnşallah doktor neden reglken geldin demezHahaha geceden bol su icip sabaha kadar kivranip tam catlayacakken tuvalete kosuyorsun hayatim
Yaaaa maşallah sana maşallah!!! Tebrik ederim seni inşallah kan sonucun da çok güzel gelecek ben de hemen adının yanına hamiş emojisi koyacağımOrtalık karıştı deseneolsun tatil dönüşü normaldir güzel vakit geçirmene çok sevindim kuzum ohh mis gibi kafa dinlemişsinizdir şimdi aşk böcükleri sizi
Dur bugün yaptığım testi atiyim sana bide kan verdim yarın sonuç görücem Eki Görüntüle 3365614
Önce yaklaşık 2.5 katı sonra da yaklaşık 1.5 katı artmış. Bence birbirini dengeliyordur ve bir aksilik yoktur inşallahKızlar 2 Ocak 47 4 Ocak 126 6 Ocak 166 sizce kimyasal gebelik mi
Herkes boşuna sevinme kimyasal diyor adetle atılır dedi dün adet günümdü yada dış gebelik dediler yükselir sonra durur kürtaj olursun diyor korkuyorum kürtajdanÖnce yaklaşık 2.5 katı sonra da yaklaşık 1.5 katı artmış. Bence birbirini dengeliyordur ve bir aksilik yoktur inşallah
Canım bir test daha yapsana akşama. Yarın sabah da kan verirsin.Kızlar öğleden sonra sağlık ocağı kan almıyormuş. Yarına kaldı benim iş
Demez canim demez ben regl degilken gittim muayene etti regl oldugunda da gel demisti zaten gidememistim ben burda en erken 2 hafta sonrasina randevu alabiliyorum 2 hafta onceden nasil tahmin edeyim reglin 3. Gununu dimiÇarşamba günü adetin 3. Günü için randevu aldım. İnşallah doktor neden reglken geldin demez
Kim diyor ya bunları, doktor mu?Herkes boşuna sevinme kimyasal diyor adetle atılır dedi dün adet günümdü yada dış gebelik dediler yükselir sonra durur kürtaj olursun diyor korkuyorum kürtajdan
Hayır Elika hamilelik uygulaması var hamileKim diyor ya bunları, doktor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?