Kızlar öğleden sonra sağlık ocağı kan almıyormuş. Yarına kaldı benim iş
Çok sağol canım benim inşallahYaaaa maşallah sana maşallah!!! Tebrik ederim seni inşallah kan sonucun da çok güzel gelecek ben de hemen adının yanına hamiş emojisi koyacağım
Ya güzelim sen ne bakıyorsun oradakilere Allah aşkına. Çoğu kıskançlığından yapıyor böyle. Oranlara baktığımızda ben bi anormallik göremedim, makine değiliz yani tamı tamına 2 kat olacak hali yok elbette. Sen bu dönemde sadece doktorunu dinleHayır Elika hamilelik uygulaması var hamile
Kalmak isteyenlerin böyle takma adlarla sorular soruyor bile herkes cevaplıyor
normalde 2 katına çıkması lazım biraz daha bekleyin sonra doktora gidin mutlaka derimmm çokta korkulacak rakamlar değil içinizi ferah tutunnnKızlar 2 Ocak 47 4 Ocak 126 6 Ocak 166 sizce kimyasal gebelik mi
Evet bende kullanıyorum o uygulamayı güzel bi uygulama ama neden kimyasal olabilir dedilerki acaba sen kanamam var falan diye mi sordunHayır Elika hamilelik uygulaması var hamile
Kalmak isteyenlerin böyle takma adlarla sorular soruyor bile herkes cevaplıyor
3 ocakta koyu kahve akıntım oldu doktora gösterdim dedi ki bu yerleşme kanamasi çoğu kadinda olur 1 gün sürdü zaten daha da devam etmedi ama kanama değildi böyle çamur gibi bi seydiEvet bende kullanıyorum o uygulamayı güzel bi uygulama ama neden kimyasal olabilir dedilerki acaba sen kanamam var falan diye mi sordun
Ben de saldım gitmesem mi dedim madem düşecekse çünkü kolumdan kan alamıyorlar bileklerimden alıyorlar bıçak yarası gibi yanıyornormalde 2 katına çıkması lazım biraz daha bekleyin sonra doktora gidin mutlaka derimmm çokta korkulacak rakamlar değil içinizi ferah tutunnn
U Umay asena canım bak bu şekilde soru sormuşsun ondan öyle demişlerdirnormalde 2 katına çıkması lazım biraz daha bekleyin sonra doktora gidin mutlaka derimmm çokta korkulacak rakamlar değil içinizi ferah tutunnn
Bende kimyasal olarak bekliyorum ama ne ağrım var en sancım var hele bazı arkadaşlar özelden de yazdılar çok yardımcı oldular ben kürtajdan korkuyorum düşmesinden çok hani kendiliğinden düşer mi kollarımda kan alınmıyorU Umay asena canım bak bu şekilde soru sormuşsun ondan öyle demişlerdir
BB_Queen kuzum kıskançlıkla falan alakası yok orasıda burası gibi bir platform yıllardır kullanırım bende arkadaş o şekilde değerim az artmış kimyasal mı deyince yorumlar gelmiş sanırım yani tamamen soruyla alakalı tabiki değer az artınca kimyasal yaşayanlar yorum yapmışlar bunda bişey yok yani bende ilk bi şok oldum da tamamen sorduğu soruyla alakalı
Ben onların cevaplarından anormalik görmedim herkes destek oluyor ben korkumdan bahsediyorum acaba dış gebeliğe döner miU Umay asena canım bak bu şekilde soru sormuşsun ondan öyle demişlerdir
BB_Queen kuzum kıskançlıkla falan alakası yok orasıda burası gibi bir platform yıllardır kullanırım bende arkadaş o şekilde değerim az artmış kimyasal mı deyince yorumlar gelmiş sanırım yani tamamen soruyla alakalı tabiki değer az artınca kimyasal yaşayanlar yorum yapmışlar bunda bişey yok yani bende ilk bi şok oldum da tamamen sorduğu soruyla alakalı
Valla ben özelden aldım. Devletten almaya kalksam kimbilir kaç haftasonra olur. Bakalım şimdiden heyecanlandım ne dicek diye :)Demez canim demez ben regl degilken gittim muayene etti regl oldugunda da gel demisti zaten gidememistim ben burda en erken 2 hafta sonrasina randevu alabiliyorum 2 hafta onceden nasil tahmin edeyim reglin 3. Gununu dimi
Aynı soruyu burda da sordum burada çok geniş o zaman kimsayasal olduğunu düşünüyordum ama şimdi dış gebeliğe donmesinden korkuyorumU Umay asena canım bak bu şekilde soru sormuşsun ondan öyle demişlerdir
Orda nasıl yazdı vs net bilmiyorum burada gördüğüm kadarıyla benim için ağır ve kaba sözler o yüzden arkadaşın gebeliğini savunmaya geçtim ister istemezU Umay asena canım bak bu şekilde soru sormuşsun ondan öyle demişlerdir
Aynı şekilde yazdım. Benim korkum kimyasaldan ziyade dış gebelik olması kürtajdan çok korkuyorumOrda nasıl yazdı vs net bilmiyorum burada gördüğüm kadarıyla benim için ağır ve kaba sözler o yüzden arkadaşın gebeliğini savunmaya geçtim ister istemez
Awox kuruma çizgisi çıkartmıyor ay hadi İnşallah vardırEvet HCG ama algılayamadım 20 dk sonra çıktı. Kuruma çizgisidir dedim gittim yıkadım kuruttum sildim ama yok baya pembemsi bir gölge gibi. Kuruma değildir inşallah. Test awox marka
Yaaaaa ay hadi inşallahAwox kuruma çizgisi çıkartmıyor ay hadi İnşallah vardır
İnşallah canım, bakalımKız benim de benden büyük sözde kardeşim var ama görüşmüyoruz. Ne nikahıma ne düğünüme geldi sağolsun. O yüzden ne gelirse Allah'tan. inşallah kızının tatlış bir kardeşi olursa ömür boyu birbirlerinden kopmazlar hep birbirlerine destek olurlar
Ben de çalıştığımdan öğle aramı denk getirmeye çalıştım sağlık ocağınınkine ama yakında hastane olmadığından veremedimÇok sağol canım benim inşallah
Sağlık ocağı 9 la 10 arası kan alıyor canım ama yakınlarında devlet hastanesi varsa acilde kan verebilirsin 1 saate çıkıyor sonuç e nabızdan görebilirsin ben çocuklarla gidemedim hastaneye o yüzden sağlık ocağında verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?