Bendee. bugune kadar bendeki beyazlari gorsen golgenin golgesi bile cikmadiBen gördümmmmmmmmm
Aa evet şimdi gördüm bende var gibi sankiIsaretledigim yerde ciplak gozle gorunuyormu birsey var ama fotograf isigindan mi kaynakli anlamadim
Vanu erken gebelik testiHangi testti senin kuzum, burda bissürü test konuşulunca aklımda kalmıyor malesef
O zaman umutlandırmak gibi olmasın ama ben sende bişeyler var gibi hıssedıyorum cnmVar canım o yüzden çok umutluydum çatlamadan sonra göğüs hassasiyeti başladı kasik batmalari var geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim adetim 10 gün gecikince evde test yaptım silik çıktım kan verdim 13 çıktı beta ertesi gün de adet oldum bu ay da ovulasyon testi yaptım geç yumurtlama oldu döngünün 23.gununde çatlama oldu yani 30 Aralık bekliyorum bakalım
Negatif testin kar beyazını çok iyi bilirim kuzum. Gördüm valla gördüm. Yarın sabah erkenden idrar testi yapalım ikimiz de. Nasılsa benim de kan sonucum ancak yarına çıkar :)Bendee. bugune kadar bendeki beyazlari gorsen golgenin golgesi bile cikmadi
Sağol kuzum seninde hayırlı olsun inşallah yarın tekrar haberleşelimAyyyy hayırlı olsuuuninşallah yarın harika sonuçlarla burda buluşalım Bu arada senin ovulasyondan sonra kaçıncı günün ve bat kaç gün geçti kuzum?
Tabiki ederiz etmezmiyizzz hiçHamile olduğumu hatırladıkça önce kendim için şükredip sonra size dua ediyorum hep merak etmesiz de bana dua edin HCG güzelce yükselsin de ayın 16 sında kesemizi ve mümkünse bebişimi görelim
Bariz kirmizi cikarsa Allah bildigi gibi yapsin o vanu mudur vana midir nedirHangi testti senin kuzum, burda bissürü test konuşulunca aklımda kalmıyor malesef
BEN SENİN TESTİNİ GÖRMEDİİİİİİİİİMSağol kuzum seninde hayırlı olsun inşallah yarın tekrar haberleşelimbat daha geçmedi canım 1 yada 2 gün var regli olmama ben aceleci davrandım
Kuzum yanlis mi anlasildi yoksa bu arkadasin testi bende daha bisey yokNegatif testin kar beyazını çok iyi bilirim kuzum. Gördüm valla gördüm. Yarın sabah erkenden idrar testi yapalım ikimiz de. Nasılsa benim de kan sonucum ancak yarına çıkar :)
Ben bu testini de böyle oynadım. Bence baya baya var çizgiIsaretledigim yerde ciplak gozle gorunuyormu birsey var ama fotograf isigindan mi kaynakli anlamadim
Ay ben senin zannettim kusura bakma yaaaKuzum yanlis mi anlasildi yoksa bu arkadasin testi bende daha bisey yok
Yavrucum senin testindi bu ben onu isaretledim yanlis mi anlasildimAa evet şimdi gördüm bende var gibi sanki
Zannettiklerin gercek olsun insallahAy ben senin zannettim kusura bakma yaaa
Huhuvv el birligiyle cizgi cikardik resmenBen bu testini de böyle oynadım. Bence baya baya var çizgi
Ortalık çok karıştı çok sdfjksdjfkjZannettiklerin gercek olsun insallah
Bariz kirmizi cikarsa Allah bildigi gibi yapsin o vanu mudur vana midir nedir
Kız 30 saniye nasıl işiyorsunuz maşallah hahahaİlk defa duyuyorum. Ya yalancı negatif anlarım da yalancı pozitif olunca rezalet bir duygu. Benim başıma geldi daha önce. Bence en iyisi birer tane freely, day's comfort, varsa predictor, yoksa prodoctor bunları tek seferde yapmak
Çizgi var ya bence, sadece daha rahat seçebilmemiz için yaptım fotoğrafta oynamayııHuhuvv el birligiyle cizgi cikardik resmen
Ya hadi bakalım inşallahBen bu testini de böyle oynadım. Bence baya baya var çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?