Günü gününe hatırlarım çünkü o şans birdaha yakalanmıyor. 2020 yılı 5 martta korunmasız ilişkim oldu aslında ertesi gün hapıyla korunuyodum tecrübesiz sayılırdım o zamanlar. 5 martta ilişki oldu, ben eczaneye gidip hapı alasıya kadar benim adetim geldi. Adet olunca da ben hap almadım. Standarttır ya hani adetsen gebelik yoktur. Öyle yerleşme kanaması falan değil senelerdir nası oluyosam öyle adet oldum ben. Gelelim diğer aya, bir sonraki adet tarihime o dönem ailemle bazı problemler yaşıyodum stresli bir dönemdi benim için. 10 gün adetim gecikti. Ama ben adaçayları falan rutinde adet öncesi nasıl kasık ağrırsa öyle ağrım var eşime de diyorum adet gelmedikçe şiştim yarım dünya oldum gerginlik had safhada. Gecen ay adet oldum bidaha da korunmasız ilişkim olmadı zaten hiç gebeliğin ilk hecesi yok aklımda. Adaçayı sıcak su torbaları duşlar bana mısın demedi. Eczaneye gitcem adet söktürücü almaya, eşimin kafasına o an düştü senin adetin gecikmez, bi de test al söktürücüyü ona göre alırsın. İyi ki dinkemişim onu. Eve geldim testi yaotığım gibi çift çizgiyi gördüm ( hala saklarım testimi buarada). Hemen ertesi günü dr a gittim betam 22000 kusürlarda. Kesem bile oluşmuş 5 bucuk haftayı geçkin hamikeydim. Allahım aklımdan sildirmesin o anı
inan bütün siteleri talan ettim o beta sayısı kaç hafta ediyo usg de kaç hafta cıktıysa geriye doğru o haftaları günleri saydım adet olduğum günki korunmasız ilişkimden hamile kalmışım
tabi sonra olayın şoku kontroller hazırlıklar doğum cocuk büyütme derken bu yaz gittiğğm doktordan öprendim sormuştu çünkü ilk gebeliğin hemen oldu mu olmadı mı diye bende olanı biteni anlatınca bana dedi ki bazen kadınlar ayda iki yumurtlar ilki döllenmez adeti oluşturur. İkincisi döllenirse buna rağmen gebelik oluşur. Sen de bu şanslı kadınlardan biriymişsin. Velhasılkelam delirme Allahım yarabbim ol deyince olduruyo. Bitki çaylarıyla geçti 10 günüm adetim gelmiyo diye. Yaşayacak ömrü varmış. Kime ne sevap işledim de yavrumu bana emanet etmekten Rabbim vazgeçmedi diyorum hala
. İki senedir de kardeş düşünüyoruz nasip olmadı. Vardırbi hikmeti diyorum Allahımın,kader gayrete aşıktır elinden geleni yap neticesi yine bizi yaratanda diyorum. Bu şekilde yani. Bugun adetimin 3. . Günü dün incir havuc kürüne başladım, hacamat yaptırdım vücudum kendime gelsin diye. Nasibimizdeolan bizi bir şekikde buluyor