- 13 Temmuz 2022
- 583
- 167
- 33
Hayırlısı olsun ınsallah canım napalım belirti arıyoruz işte sürekli bi umut
Hayaller dualara emanetHayırlısı olsun ınsallah canım napalım belirti arıyoruz işte sürekli bi umut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun ınsallah canım napalım belirti arıyoruz işte sürekli bi umut
Hayaller dualara emanetHayırlısı olsun ınsallah canım napalım belirti arıyoruz işte sürekli bi umut
Ay biz ne zaman yapacaz şu testi beklemekten çatladımHayırlısı olsun ınsallah canım napalım belirti arıyoruz işte sürekli bi umut
Hayaller dualara emanet
Kız vallahı bende çatlayacam günler gecmıyor erken yapsak çıkacağını bilsem yaparım ama daha cok erken 7 gun var gece 12 itibariyle varsa bıle çıkmaz 7 gun kalaAy biz ne zaman yapacaz şu testi beklemekten çatladım
Var gibi duruyor ama bi değişik test. C çizgisi ortaya kadar gelmiş. Yrn mutlaka bi test daha yap canımKızlar selammm testime bakarmısınız umutlanmak istemiyorum ama sanki var bişi Eki Görüntüle 3364990 Eki Görüntüle 3364991
Doğru diyosun. 9 test var elimde şeytan diyor deneme atışı yap sonra diyorum dur testbadine bunu yapmaKız vallahı bende çatlayacam günler gecmıyor erken yapsak çıkacağını bilsem yaparım ama daha cok erken 7 gun var gece 12 itibariyle varsa bıle çıkmaz 7 gun kala
Ve tabiki yumurtlama görünce havuç yiyin kızlar ben öğlen yumurtalama gördüm gece çatlama 2,3 tane yedim.bence işe yarıyorGenelde pik olduğu gün ve sonraki gün diyorlar ama benim iki gün pik sürüyor ve çatlama gününü toplam üç gün üst üste değerlendirdik ama olmadı yani nasip bu işler. Bence regl biter bitmez bir dolu bir boş ilerleyin. Ve pik olduğu gün ve çatlama günlerini değerlendirip tekrar birkaç gün daha bir dolu bir boşa devam etmek şansı daha çok arttırıyor. Ben bu ay öyle deneyeceğim bakalım
Elimde o kadar test olsa ben yapardım tutamazdım kendimiDoğru diyosun. 9 test var elimde şeytan diyor deneme atışı yap sonra diyorum dur testbadine bunu yapma
Farklı bir marka varsa sırada onu yapDoğru diyosun. 9 test var elimde şeytan diyor deneme atışı yap sonra diyorum dur testbadine bunu yapma
Çok zor direniyorum bide her wc gidişimde pembe leke arıyorum. Halimiz harapElimde o kadar test olsa ben yapardım tutamazdım kendimi
Ahahhatestbadi olmasak sen şimdiye yapmıştın valla kızzz ıyıkı testbadi olmuşuz yoksa bende duramazdımDoğru diyosun. 9 test var elimde şeytan diyor deneme atışı yap sonra diyorum dur testbadine bunu yapma
İyi ki perşembe dememişsin şuan ona şükrediyorumAhahhatestbadi olmasak sen şimdiye yapmıştın valla kızzz ıyıkı testbadi olmuşuz yoksa bende duramazdım
Ben kendımı mıncıklıyorum munasıp iki yerimii işte agrı sızı varmı dıye gerısını sen anlaÇok zor direniyorum bide her wc gidişimde pembe leke arıyorum. Halimiz harap
Tek marka zaten 1 yıldır aldığım test hiç yanılmadı ona güveniyorum. Canım testlerim bakışıyoruz her wc girişimdeFarklı bir marka varsa sırada onu yap
Ahahah vallahı öyle yat kalk dua et banaİyi ki perşembe dememişsin şuan ona şükrediyorum
Testler bu arada ilk idrarla değil hızlı gebelik testi günün 2 ci idrarla kaset test 3 cu idrarla çünkü hep unutuyorum ilk idrarla test yapmayiBenim kaset test 20 30 dakka sonra böyle oldu of daha oncekilerde hiç silik çizgi görmemiştim saatlerce beklesede biliyorum ilk 10 dakkadan sonrası baz alinmiyor ama ne bileyim dün hızlı gebelik testi yaptım ovulasyon testinin yaninda gelenlerden silik çıktı çok az pembemsilik vardı ama fotoda gozukmuyor ilk 10 dakka içinde cikmisti bu kaset testte 20 veya 30 dakka içinde çıktı adetime 6 gün var yumurtlamanın bugün 10 cu günü sizce varmıdır
Benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde 30dk sonra kızarmıştıBenim kaset test 20 30 dakka sonra böyle oldu of daha oncekilerde hiç silik çizgi görmemiştim saatlerce beklesede biliyorum ilk 10 dakkadan sonrası baz alinmiyor ama ne bileyim dün hızlı gebelik testi yaptım ovulasyon testinin yaninda gelenlerden silik çıktı çok az pembemsilik vardı ama fotoda gozukmuyor ilk 10 dakka içinde cikmisti bu kaset testte 20 veya 30 dakka içinde çıktı adetime 6 gün var yumurtlamanın bugün 10 cu günü sizce varmıdır
Canım testbadim eğer erken test yapmaya karar verirsen beni bekle totem yaptık beraber yürüdük biz bu yollardaAhahah vallahı öyle yat kalk dua et bana
Olmasa hıc pembelık çıkmazdı bide artimed markaysa yalancı pozıtıf gösterıyor artimed deılse eyer var gibi sankı bişeylerBenim kaset test 20 30 dakka sonra böyle oldu of daha oncekilerde hiç silik çizgi görmemiştim saatlerce beklesede biliyorum ilk 10 dakkadan sonrası baz alinmiyor ama ne bileyim dün hızlı gebelik testi yaptım ovulasyon testinin yaninda gelenlerden silik çıktı çok az pembemsilik vardı ama fotoda gozukmuyor ilk 10 dakka içinde cikmisti bu kaset testte 20 veya 30 dakka içinde çıktı adetime 6 gün var yumurtlamanın bugün 10 cu günü sizce varmıdır