- 10 Eylül 2017
- 3.509
- 4.006
- 133
Hahaha papatya çayı da iyidir. Güzel uyutuyor bebiş için her yol mübahYani ben cok takiyorum boyle seyleri ama napayim hersey bebek icin bari aksamdan ihlamur falan gevsetici seyler demleyeyimde erkenden uyusunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha papatya çayı da iyidir. Güzel uyutuyor bebiş için her yol mübahYani ben cok takiyorum boyle seyleri ama napayim hersey bebek icin bari aksamdan ihlamur falan gevsetici seyler demleyeyimde erkenden uyusunlar
Boşver hayatım çoooook kişi ban yediHayırdır ne oldu ?
Sıkma canını valla. Boşuna canını sıkma insanlar delirmiş bizi de yanlarına çekiyorlarBoşver hayatım çoooook kişi ban yedi
Ya öylemi bat nezaman canımVar çizgi ama kanama yerleşme kanaması gibi değil kuzum ya üstteki arkadaşın dediği gibi kimyasal belki de bilmiyorum
Bu seferde baska seylerin stresi olur gibi ne bileyim sabah dus al falan ama o kesin diyecek hasta olursunuz sabah sabah diye sorarsada dan diye soylerim bende napim herkeste herseyi merak etmesinCanım böyle olanı aldım yorumlar baya iyiydi üç bine yakın yorum vardı
Hem gerçekten de normalde görev gibi yaptığımızdan stres oluşuyor gizli saklı gibi olunca libido tavan yaparmış
Kırmızılar gelmedikçe umut var. Artık öyle yapıcam bu bana ders olduRegl agrilariyla beklemedeyim kuzucum bakalim artik. Kimseye takilma kiz gel burda takil sen
PazartesiYa öylemi bat nezaman canım
Öyle valla şakayla karışık birşey dedim hepsi üstüme çullandı bende susarmıyımSıkma canını valla. Boşuna canını sıkma insanlar delirmiş bizi de yanlarına çekiyorlar
Nasipte varsa bebiş olmuştur tabi inşallahMümkün.bende hiç kasık ağrısı olmadı mesela herkeste farklı belrti gösterir bence
Off hep boyle oluyor ama yilbasinda da tam pik ve catlama olan 3 gun ayri kalmistik insanlara birsey diyemiyosun ki hem daha bebek yok mu diye soruyorlar rahat verirseniz yapcaz diyecegim bir gun.Hahaha papatya çayı da iyidir. Güzel uyutuyor bebiş için her yol mübah
Canım pazartesiye kadar tam regl olmazsan tekrar test yaparsın artıgınPazartesi
Canım yumurtlama günleri önemli ama regl sonrası başlamakla şansı daha çok arttırmış oluruz diye düşünüyorum bakalım ben şu an gün sayıyorum reglim bitsin de başlayalım diyeOff hep boyle oluyor ama yilbasinda da tam pik ve catlama olan 3 gun ayri kalmistik insanlara birsey diyemiyosun ki hem daha bebek yok mu diye soruyorlar rahat verirseniz yapcaz diyecegim bir gun.
sen yine deme de öyle bişey. Valla gizli saklı daha heyecanlı olur. Bebekte atraksiyonu sever belkiOff hep boyle oluyor ama yilbasinda da tam pik ve catlama olan 3 gun ayri kalmistik insanlara birsey diyemiyosun ki hem daha bebek yok mu diye soruyorlar rahat verirseniz yapcaz diyecegim bir gun.
Liboquik kullandınız mı hiç? Ben yeni aldım 5 gündür kullanıyorum ama emin olamıyorumCanım böyle olanı aldım yorumlar baya iyiydi üç bine yakın yorum vardı
Hem gerçekten de normalde görev gibi yaptığımızdan stres oluşuyor gizli saklı gibi olunca libido tavan yaparmış
Ayy bir de o var ki en zoru sessiz olmaya çalıştıkça gürültü çıkar ben ilk evlendiğimde kayinvalidemlerde koca banyo kovasını elimden düşürüp butun evi ayağa kaldırmıştım. Tuvalette düştüm sanip kapıya gelmişlerdi. Sinirimden aglamistimBu seferde baska seylerin stresi olur gibi ne bileyim sabah dus al falan ama o kesin diyecek hasta olursunuz sabah sabah diye sorarsada dan diye soylerim bende napim herkeste herseyi merak etmesin
Dersem bana bidaha kimse bisey sormaz zaten resmen modumu yukselttiniz birde boyle deneyelim bakalim nasil olacaksen yine deme de öyle bişey. Valla gizli saklı daha heyecanlı olur. Bebekte atraksiyonu sever belki
Hahahah bozuntuya vermeseydin. Bakalim biz ne maceralar yasayacagiz. Cit sesi duysa kalkar ama bizimki noluyor diye biraz fazla merakliyiz saga sola dolap iclerine falan herseye..Ayy bir de o var ki en zoru sessiz olmaya çalıştıkça gürültü çıkar ben ilk evlendiğimde kayinvalidemlerde koca banyo kovasını elimden düşürüp butun evi ayağa kaldırmıştım. Tuvalette düştüm sanip kapıya gelmişlerdi. Sinirimden aglamistim