Orangegreysky lilyrosey @BernaBegum @sevgisaygidan Evet kızlar hamileyim
gece yaptığım test silik çıktı sabah kaset test yaptım daha koyu idrar ile onda daha net belirince adet gününü beklemeden özelde kan verdim vee 41 çıktı henüz çok küçük dedi doktorda.p.tesi tekrar ver kan 80 üstü ise sağlıklı gebeliktir dedi.ve tahmini 19 unda kese oluşacağını söyledi.Belirti olarak kasık ağrım hiç olmadı ama baş ağrısı üç gün üstüste yaşamıştım dün akşam sancı girdi karnıma ve sulu akıntı oldu yumurtalamanın 8.günü..şuandada beyaz yapışkan şekilde var...Öncelikle bu ay neler yaptım merak eden varsa devamını okuyabilir..
Biz 6 aydır çocuk istiyoruz eşimde bende gayet sağlıklıyız ama olmuyordu.3 ay önce soğan kürü yapmıştım onun dışında da bu ay ben
OMEGA 3 takviyesi kullandım eşimle beraber ve ilk kez inofolic combi hp kullandım folik asit olarak.bende pcos yok bunu tavsiye üzerine kullandım..ovülasyon testi olarakta bu ay ilk
kez birgebenin günlüğünü kullandım başka bir ürün almadım ordan jel falan kullanmadım adetten sonra her gün test yaptım ve düzenli olarak bir gün var bir gün yok beraberlik oldu..yumurtalama zamanı sadece iki gün üst üste denedik ve en az 2 saat kalkmadım yataktan açıkçası ilk aylar 15 dk bile durmuyordum belki denk gelmiştir bilemeyiz..bugün doktoruma sordum inofolic combi sakıncası yok varsa bitir sonra elenatal 1 e başlatacam dedi...inşallah sağlıklı bir gebelik olur Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin sizin güzel cümleleriniz beni hep aydınlattı kendimi hiç yanlız hissetmedim bu süreçte..akrabalardan hiç kimseye bu sorulara girmesine bile müsade ettirmedim artık sormuyorlardı ama sizinle sohbet insana kendini iyi hissettiriyor.. Dualarım sizinle sizde bana edin hayırlı haberler vereyim kesemizi kalp atışını görelim