Heyy kızlar kütüphanelere verilen değere destek çıkalım mı

yemyesilcit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
46
Yer
Düzce
Arkadaşlar kütüphaneye aktif üyeliğiniz var mı bilmiyorum. kitap kurtları olarak kadınlar kulübü bi hareketlendirelim mi kütüphanelerimizi? ben bugün aktif üyeliğe dahil oluyorum inşaallah..

isi gucu birakip takildim bu kutuphane meselesine ve gidip su kitaplari aldim:

AHMET UMIT----KUKLA

MURATHAN MUNGAN--SAIRIN ROMANI

NECIP FAZIL--- AYNADAKI YALAN

HALIKARNAS BALIKCISI---OTELERIN COCUKLARI

CENGIZ AYTMATOV-- DAGLAR DEVRILDIGINDE

arkadasim ozelden msj yazamiyorum. kusura bakma buradan cevap yazmak zorunda kaldim:(

tek seferde 3 kitap alabiliyorsun, 2 hafta suren var iade icin, 2 hafta sonra istersen tekrar gidip kitaplarin suresini uzatabiliyorsun.. ben koyde gorev yaptigim icin o kadar sik gidemeyebilirim diye' ogretmen arkadasimla gidip beraber aldik.. yani herkes kendi ustune aliyor. degis- tokuslu okuyoruz begendigimizi..

değiş tokuş fikri güzelmiş. çok teşekkür ederim. iyi okumalar.

Yıllaarca kütüphane üyeliğim ile kitap alarak okudum hep :)

su an mevcut üyeliğim yok işin kötüsü bana yakın kütüphanede yok

bunu sorun edıyorum azcık yoksa kütüphane uyelıgı çok güzel cidden hele ki eski kitapları varsa :)

Yıllaarca kütüphane üyeliğim ile kitap alarak okudum hep :)

su an mevcut üyeliğim yok işin kötüsü bana yakın kütüphanede yok

bunu sorun edıyorum azcık yoksa kütüphane uyelıgı çok güzel cidden hele ki eski kitapları varsa :)

aynen canim. bi sebeple uye oluyoruz sonrada unutup geciyoruz. valla ben basladim iste. insaallah devam ettirebilirm.. keske online olarak kitabi tehir ettirme falan da olsa

ben bu dönem çok fazla kitap aldım. kpss den sonra sadece bunlara yoğunlaşıp okuyayım diye. almak istediğim başka kitaplarda var tabii. bursumu bekliyorum.
fakat kütüphaneler biz öğrenciler için banka. para biriktirmeme çok yardım ettiler. üniversitemin kütüphanesinden de çok faydalandım. harika kitaplar vardı. çok özleyeceğim kütüphanemi çokkkk.

offf offfff çok dertliyim çokkkkkk. sanki kpss benimle mücadelede resmen netler yükselmemek için direniyor. okul desen yarın sınavım var maşallah sanki diplomamı dün aldım. o kadar rahatım ki. kitap toz tuttu açmamaktan. :5::5::5:

offf offfff çok dertliyim çokkkkkk. sanki kpss benimle mücadelede resmen netler yükselmemek için direniyor. okul desen yarın sınavım var maşallah sanki diplomamı dün aldım. o kadar rahatım ki. kitap toz tuttu açmamaktan. :5::5::5:

bu donemin gecici oldugunu dusunup, son bi gayret deyip siki tut yaa. 1 dakika bile oyle onemli ki bu surecinde

bugun gidip kitaplarimi aldim..

ISKENDER PALA-- SAH SULTAN

NAZAN BEKIROGLU ----LAL

Gustave Flaubert----Madame Bovary

Benimde doğup büyüdüğüm ilde kütüphane üyeliğim var, sonra okul için İst.a gittiğimde orada da ilk işlerimden biri kütüphane üyeliğiydi :) şimdi yeni bi şehirdeyim ve evime çok yakın bir kütüphane ben geldikten sonra tadilata girdi, aylar sonra açıldı ama çocuk kütüphanesi olarakkk, şimdi yeni bir kütüphane arayışındayım, kütüphanelere ve kitaplara bayılıyorum :21:

bugun gidip kitaplarimi aldim..

ISKENDER PALA-- SAH SULTAN

NAZAN BEKIROGLU ----LAL

Gustave Flaubert----Madame Bovary

madam bovary ve nazan bekıroğlu lal i okudum :)

eğer okumadıysan nazan bekiroğlu nun masallarını da tavsıye ederim :)

ben bu ara elif şafak a yöneldim firarperest , aşk ve bit palas ı okudum şu an da med ceziri

okuyorum 2011 sahaf festten almıştım :)

med cezir ve firarperest yazdıgı yazıların derlemesi güzeldi ...fakat aşk ve bit palası

çok sevdım özelllıkle bit palas hala unutamıyorum çok kitap okudum ama bu çok değişik gelmişti :)

Son düzenleme:
bugün kütüphaneye gittim. uzun süredir kitap almak içn bekliyorum. çünkü sayımdalarmış, kitap veremiyorlarmış.
gittim gitmez olaydım nasıl bir muamele yani utanmasa kitap okuduğum için sövecekti.
konuşmaları çok saygısızca, yardım etmek değil başından savmak için iş yapıyor.
gerçekten okuyan kadar kütüphane görevlisinin tutumu da etken.

Arkadaşlar istanbul da nerelerde kütüphane var? ve işleyiş tarzı nasıl oluyor. Ben orta okuldayken kutuphane kartımız vardı ona not ediliyordu aldığımız kitap.Süresi dolunca gıdıp değiştiriyorduk

ibb kütüphane katalog yaz google a.
orada istanbulda ki tüm kütüphaneler var. oradan istediğin kitabı sorgulatabilirsin. aynı zamanda sana yakın olan kütüphanelere de bakabilirsin.
üye oluyorsun, üyelik için benden 1 fatura 2 resim istediler, bir de kimlik fotokopisi.
sana üye olduğun kütüphaneden üyelik kartı çıkartıyorlar.
aldığın kitaplar sistemde çıkıyor.

ibb kütüphane katalog yaz google a.
orada istanbulda ki tüm kütüphaneler var. oradan istediğin kitabı sorgulatabilirsin. aynı zamanda sana yakın olan kütüphanelere de bakabilirsin.
üye oluyorsun, üyelik için benden 1 fatura 2 resim istediler, bir de kimlik fotokopisi.
sana üye olduğun kütüphaneden üyelik kartı çıkartıyorlar.
aldığın kitaplar sistemde çıkıyor.

teşekkür ederim cnm.

birşey değil. kitapseverleri her zaman desteklerim.
okudukça fikirlerini yaz.

Back