- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 23
- 31
- Konu Sahibi yosunyesilii222
-
Aman daha da yakma içimi ben artık geçip kurtulmak istiyorum :)Ben 4 kere kaldım bir şey olmaz sakin ol
Sürekli yanlıs yapar mıyım tedirginliği var. Mesela trafiktede kendi kendime ya ben neyi yanlıs yaptım birşey mi oldu dedim hocam dedi kızım birşey yapmadın devam et falan dediNe kadar çabalasan da o stresi yapacaksın üzgünüm.
Bende direksiyon sınavı gecesi sabaha kadar uyumamıştım. Gözlerim şiş şiş girmiştim. Ne kadar güzel sürdüğüme inansamda yinede acayip stres yapmıştım. Bu insanın elinde değil.Sürekli yanlıs yapar mıyım tedirginliği var. Mesela trafiktede kendi kendime ya ben neyi yanlıs yaptım birşey mi oldu dedim hocam dedi kızım birşey yapmadın devam et falan dedi
Sınav günü yine direksiyon eğitimi alıyormuşsun gibi düşünerek bin arabaya. Sanki sadece sen ve direksiyon hocan varmış gibi belki biraz daha stresini azaltır bu düşünce. Bende çok heyecanlı bi yapıya sahip olmama rağmen tek seferde verdim ve benim heyecanım arabaya binince geçiyor benimki sınava girene kadar mesela. Ama sanırım seninki sürekli stres.. Allah yardımcın olsun belki söylediğim şekilde düşünürsen biraz işe yararSürekli yanlıs yapar mıyım tedirginliği var. Mesela trafiktede kendi kendime ya ben neyi yanlıs yaptım birşey mi oldu dedim hocam dedi kızım birşey yapmadın devam et falan dedi
Umarım amin inşallah sağolun. her zaman zorlandığım bir yer var orayı bile maşallah diyemem tak tak yaptım geçenlerde ama pratik değilim çok bazen kafam duruyo sanki saf gibi ne yapcam diye bekliyorum. Allah yardım eder inşallah.Bende direksiyon sınavı gecesi sabaha kadar uyumamıştım. Gözlerim şiş şiş girmiştim. Ne kadar güzel sürdüğüme inansamda yinede acayip stres yapmıştım. Bu insanın elinde değil.
Kendinize güveniyorsanız olur. Ama stres yapmayın diyemem, yapacaksınız çünkü. Umarım geçersiniz
Keşke benimde öyle olsa ben ilk sınavda daha yolda gözlerim doldu sınav yerine giderken el ayak titresi kuruldan bi üye beni görünce çok mu heyecanlısın demişti o kadar belli olmus yani. Umarım bende sizin gibi geçerim bana göre de tek sefer olacak bir bakıma geçen sınav yola bile çıkmadan indim çok fena oldum.Sınav günü yine direksiyon eğitimi alıyormuşsun gibi düşünerek bin arabaya. Sanki sadece sen ve direksiyon hocan varmış gibi belki biraz daha stresini azaltır bu düşünce. Bende çok heyecanlı bi yapıya sahip olmama rağmen tek seferde verdim ve benim heyecanım arabaya binince geçiyor benimki sınava girene kadar mesela. Ama sanırım seninki sürekli stres.. Allah yardımcın olsun belki söylediğim şekilde düşünürsen biraz işe yarar
Canım geçmiş olsun ya. Ben senin yerinde olsam melisa çayı içip girerdim sınava gevşeteceğine inanıyorum biraz da olsa. İnşallah geçersin dua edicem senin içinKeşke benimde öyle olsa ben ilk sınavda daha yolda gözlerim doldu sınav yerine giderken el ayak titresi kuruldan bi üye beni görünce çok mu heyecanlısın demişti o kadar belli olmus yani. Umarım bende sizin gibi geçerim bana göre de tek sefer olacak bir bakıma geçen sınav yola bile çıkmadan indim çok fena oldum.
Allah razı olsun canım sağol inşallah geçerim daha hakkım var ama insanın sırtında kambur yük oluyor artık geçip almak istiyorum. Hayırlısı diyelim.Canım geçmiş olsun ya. Ben senin yerinde olsam melisa çayı içip girerdim sınava gevşeteceğine inanıyorum biraz da olsa. İnşallah geçersin dua edicem senin için
Sendende Allah razı olsun canım hayırlısıAllah razı olsun canım sağol inşallah geçerim daha hakkım var ama insanın sırtında kambur yük oluyor artık geçip almak istiyorum. Hayırlısı diyelim.
Takıldığınız yere odaklanarak sürmeyin arabayı. O zaman yine takılırsınız. Biraz sohbet edin imkanınız varsa. Hocanız da yardımcı olur umarımUmarım amin inşallah sağolun. her zaman zorlandığım bir yer var orayı bile maşallah diyemem tak tak yaptım geçenlerde ama pratik değilim çok bazen kafam duruyo sanki saf gibi ne yapcam diye bekliyorum. Allah yardım eder inşallah.
Bencede ben yola çıktığım an derste bile orasını düşünüyorum ya da oraya yaklaşınca darlanıyorum. Umarım hocam anlayıslı biri umarum kurul da geçen sınavdaki gibi olur.Takıldığınız yere odaklanarak sürmeyin arabayı. O zaman yine takılırsınız. Biraz sohbet edin imkanınız varsa. Hocanız da yardımcı olur umarım
İnşallah canım. Yokuşta falan mı takılıyorsun kiBencede ben yola çıktığım an derste bile orasını düşünüyorum ya da oraya yaklaşınca darlanıyorum. Umarım hocam anlayıslı biri umarum kurul da geçen sınavdaki gibi olur.
Valla yokusta çok şükür eskisi gibi sıkıntı yaşamıyorum tabi herkes sınavda araba dolu olucak kalkması zor olur diyor ya bakalım. Döner kavşak değil de ona benzer bi yer var yokustan çıkıp dönüp baska bir yokustan iniyorum hemen anlatabildim mi bilmiyorum ama bir iki derstir güzel gitti inşallah sınavda da beceririm.İnşallah canım. Yokuşta falan mı takılıyorsun ki
Aman daha da yakma içimi ben artık geçip kurtulmak istiyorum :)
Dün derste iyiydim modum ama yükselmişti bugün 1,2 hata yaptım hemen düştü modum bir karamsar oldum ama çokta kötü değilim çok şükür.İnşallah canım. Yokuşta falan mı takılıyorsun ki
Tabiki bencede basarısızlık olamaz herkes herseyi yapacak diye birsey yok. Ben çocukluğumdan beri dalgın biriyim 10 tane işten 9 tanesini yaparım 1 tane mutlaka unuturum. Ama artık yapmalıyım yani başarmalıyım. Hep böyle olmaktan çok sıkıldım.hazir degilseniz kalacaksiniz,
bunu illa basarisizlik olarak gormeyin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?