G
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok haklısınız ama anlayamadığım bir nokta var: kadından bütün vazifeleri,yorgunluğu düşünmeden beklenirken erkekler neden bu konuda biz çalışıyoruz yorgunuz bahanesinin arkasına gizleniyorlar...birçok çalışan bayan var hem işte hem evde varolmaya çalışan bence erkekler kolayına kaçıyorlar...
eşime yemek yapmak en büyük zevkim, güzel sofraları hergün kuruyorum elimden geldiğince de şık karşılamaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi karşı tarafın tavırları da önemli...belki de çok fazla şey bekliyorum...:1shok:
e kendikendine yapiyorsun da ondan
biz kadınlar icin onemli olan seyler, erkekler icin bisey ifade etmeyebiliyorlar
bisey ifade etmeyince de emeklerin de gozukmez
birseyin degerini ancak o seyi isteyen bilir
yani adamin aklina gelmiyor ki karım isten gelsin guzel giyinip romantik ortam hazirlasin...
yani bunu yapiyorsan fedakarlik demeyeceksin cunku adam senden yorgun halinle boyle bisey istememis ki
valla bu tur seyleri anlatmaya calismakla , o da benim gibi romantik olsun diye ugrasmakla hic yormam kendimi
adamin nasil bir karaktere sahip oldugu bellidir zaten
o sekilde kabullenmezsen cok yorulursun
bilmiyorum cok degisik durumlar olabilir
ama erkeklerin bizler kadar ince dusunceli olmasini beklememek gerek
zorlamayla yapilanlar da hic zevk vermiyor bence zaten
13 yıllık evli biri olarak bazen ben de aynı kaygıları duyuyorum. 7 yaşında bir oğlumuz var. Geçenlerde oğlum amcalarında kalmıştı da ev bomboş ve sessiz kalmıştı. Sonra düşündük. Biz eskiden (oğlumuz doğmadan önce) ne yapıyorduk acaba dedik. Gerçekten 5 yıl boyunca ne yaptığımızı bulamadık
Kısaca eğer kendini hazır hissediyorsan bebek yapabilrisiniz. Ben hala keşke daha erken yapsaydık diyorum.
Diğer bir fikir, çeşitli kurslara gidebilirsin. Ben ev hanımı olsaydım kesinlikle evde oturmazdım. Çeşitli kurslara giderdim. Sosyal gruplara katılırdım.
anneme de aynı sey olmus
1 yıldan sonra babam aksam gelip tv izlemekten baska bisey yapmazmis
sonra ben olmusum annem diyor babana kizmaktan vazgectim senle ugrasiyordum artik onun yapmadiklarini da gormuyordum diyor
evet aslında annenin yaptığı da mantıklı ancak bu raddeden sonra orta bir evlilik kalmıyo bence...bu durum daha çok komün bir yaşam halini alıyor...aynı çatı altında birbirinden bağımsız hayatlar, birbirine teğet geçen...