- 11 Temmuz 2008
- 1.066
- 5
merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.
ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.
ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.
ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.
ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.
herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım((
waaayyy babaayn anaaayynn kemüüüneeeee!! akannehir
ne heycanmışşş...nelere kadirmiş....sen şaşırtmaa :Saruboceq:
işte sorun da o ya zaten.sanırım kızsın bağırsın istiyorum bazan.ama tam tersi çok kırılsa bile içine atıyor.tartışsak gelip özür diliyor.her istediğimi alıyor ya da almaya çalışıyor.kıskansa bile ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor.
ama burada atladığınız bir durum var.ben de onun hayallerindeki eşim.evimle ve onunla ilgilenirim.çalışıyorum.ama yarım gün dolayısıyla evime ve ona vakit ayırıyorum.maaş kartım onda.maddi açıdan onu bunaltmıyorum.kendime bakarım.güzel giyinirim ve onun giyimiyle de ilgilenirim.ailesi ile kültür farkım olsa bile onları kabullendim ve onlarla aramı iyi tutarım....dışarıdan bakıldığında çoğu erkeğin isteyeceği bir eşim yani.ve bence o da bunun farkında.ve beni elinde tutması gerektiğini biliyor.
bence sen bulmuşsunda bunuyosun ...huzurumu nasıl bozsam diye düşünüyosun sanki...bebeğinin babası o yaaaaaa inanamıyorum...şunu unutma eski sevgilin için söylüyorum bir erkek başka bir erkekle beraber yada evli olan bir kadın onunla bişeyler yaşamaya kalkarsa mis gibi yaşar ama o kadına asla saygı duymaz ve beraberliği bi yerde bitirir hayatını birleştirmez boşuna heba etme o yawruna acı! ya benim kafam basmıyo yada siz çok iyi biliyosunuz bu nedir ya! kocan bide üstüne titriyo yazık yazık!eee hayat işte kimi kocaya denk gelmez kimi kadına!
aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...
evet hanımlar, birkez anladım ki bazı kadınlar dövülmeli. şiddete karşıyım ama bazısı kendi istiyor. burda bu kaçıncı ya?
söyle kocana sırtında bi sandalye parçalasın, hemen aşık olursun.
ecnebiler senin gibilere "drama queen" diyorlar, biz de "sırtı kaşınmış" diyoruz.
böyle hamilelik mi olur be. hamile kadın bebeğinden başka bişi düşünemez benim bildiğim. değil ki başka bi erkeği arzulayacak vay anam vayyy.
çok fazla desperate housewives izliyo olmalısın.
foruma girmicem dediydim bi giriyim dedim pişman oldum valla ya.
rahatın battığı bir arkadaş daha.işte iyi kocalar kimin eline düşüceğini bilmiyor.