Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

evli bir kadin ustelik hamile zeki bulmadigi ve yakisikli bulmadigi esinden olan bebegi tasiyor ve arada da eski sevgilisini dusunup onu arzuluyor her bakimdan buna cinsellikte dahil ve bizdende anlayis bekliyor.

kimseyi kinamam ama bu konuda kinanacak gibi degil zaten, resmen mide m bulandirici sapkinlik ya.

aclik sukursuzluk buboshayallersmile

Aynen valla ....

işte sorun da o ya zaten.sanırım kızsın bağırsın istiyorum bazan.ama tam tersi çok kırılsa bile içine atıyor.tartışsak gelip özür diliyor.her istediğimi alıyor ya da almaya çalışıyor.kıskansa bile ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor.

ama burada atladığınız bir durum var.ben de onun hayallerindeki eşim.evimle ve onunla ilgilenirim.çalışıyorum.ama yarım gün dolayısıyla evime ve ona vakit ayırıyorum.maaş kartım onda.maddi açıdan onu bunaltmıyorum.kendime bakarım.güzel giyinirim ve onun giyimiyle de ilgilenirim.ailesi ile kültür farkım olsa bile onları kabullendim ve onlarla aramı iyi tutarım....dışarıdan bakıldığında çoğu erkeğin isteyeceği bir eşim yani.ve bence o da bunun farkında.ve beni elinde tutması gerektiğini biliyor.

evli bir kadin ustelik hamile zeki bulmadigi ve yakisikli bulmadigi esinden olan bebegi tasiyor ve arada da eski sevgilisini dusunup onu arzuluyor her bakimdan buna cinsellikte dahil ve bizdende anlayis bekliyor.

kimseyi kinamam ama bu konuda kinanacak gibi degil zaten, resmen mide m bulandirici sapkinlik ya.

aclik sukursuzluk buboshayallersmile

kimseden anlayış beklemiyorum.aptığımın doğru olduğuna inansam bir kez bile düşünmezdim.yanlış olduğunu bildiğim için buradayım.

hayret ya.. Allah sonunuzu hayır etsin demekten başka bişey bulamıyorum..!

nefsinin arzu ve isteklerine aldanma ..esine karsi duygularinin degismesi hamilelilkten kaynaklaniyor olabilir .ustune eski sevgilinle karsilasmanda tuz biber ekmis ..kafan karismis.
esininin olumlu ozellilerini dusun karamsar bakmamaya calis ...ayrica eski sevgiliden sana bi hayir gelmeyeceginide aklina koy....
dogacak bebegini dusun....onun mutlu huzurlu bir hamilelik sureci gecirmesi gereken bir anneye ihtiyaci var..
bebegini dusunmeye vaktini harca...

..dışarıdan bakıldığında çoğu erkeğin isteyeceği bir eşim yani.ve bence o da bunun farkında.ve beni elinde tutması gerektiğini biliyor.

elinde tutmasi derken anlamadim ya adam daha sana ne yapsin be guzelim anlayis desen alasini gosteriyor sevgi desen seviyor,seni asalamiyor ezmiyor,maco erkek olmuyor daha ne olsunda seni nasil elinde tutsun agzinda kusmu tutsun.

yoksa sen heyecan derken yukarida yazdiklarimimi istiyorsun,heyecan dedigin bu olsa gerekakannehir

yanlis oldugunun farkindaysan ve onun icin buradayasan o zaman hatani anlamissindir bence burada duracagina esinle guzel bir aksam gecirme planlari yap yada yapin beraber, belki giden heyecan geri doner.donerde eski sevgilide ortadan yok olur.

yanlis oldugunun farkindaysan ve onun icin buradayasan o zaman hatani anlamissindir bence burada duracagina esinle guzel bir aksam gecirme planlari yap yada yapin beraber, belki giden heyecan geri doner.donerde eski sevgilide ortadan yok olur.

aslında ben de düşündüm bunu ama bu akşam toplantısı var.biraz önce geldi bana yemek getirdi.üstünü değiştirip çıktı.çok geç gelir.

ooooooo masallah ya vallahi aksam yemekleri felan of of :nazar:rahatlik batmis sana be gulum kendine gel anam o kocayi havada karada arasan bulamassin pisman olacagin seyler yapma onun icin

zor bir durum;bende yargılamak taraftarı değilim..hayatta olmaz diye bişey yok;insanlar farklı şeyler düşünebiliyor;ama yanlıştan kaçmak gerekir..siz şimdi hata yapmak üzere oldugunuzun farkındasınız;bence eski erkek arkadasınızla iletişim kurdugunuz ne varsa(telelfon;msn vs.)hepsini silin..
eğer eşinize karşı sogukluk yaşıyorsanız ki bu normal;birlikte çareler arayın;terapiste gidin..hiçbişey elde edemezseniz evliliğinizi bitirin..
benim eşimde sizin anlattıgınız gibi;ve bende farklı sebeplerden de olsa eşimden sogudum bu soğukluğu hemen paylaştım;eşimle birlikte daha çok vakit geçirdik;şimdi geçti..
kocanız size aynı şeyi yapsa falan demek istemiyorum;eşinizin bu durumu haketmediği ortada..
umarım bu hisler bir an evvel gider..heyecan yaratmak sizin elinizde..

bence kocana bu haksızlığı yapma madem başka birilerini düşünmeye başladın ayrıl ondan sonra ne yapıyosan yap

bence zeki olmayan eşin değil sensin! en kısa zamanda aklını başına toplaman dileğiyle....

işte sorun da o ya zaten.sanırım kızsın bağırsın istiyorum bazan.ama tam tersi çok kırılsa bile içine atıyor.tartışsak gelip özür diliyor.her istediğimi alıyor ya da almaya çalışıyor.kıskansa bile ben üzülmeyeyim diye belli etmiyor.

ama burada atladığınız bir durum var.ben de onun hayallerindeki eşim.evimle ve onunla ilgilenirim.çalışıyorum.ama yarım gün dolayısıyla evime ve ona vakit ayırıyorum.maaş kartım onda.maddi açıdan onu bunaltmıyorum.kendime bakarım.güzel giyinirim ve onun giyimiyle de ilgilenirim.ailesi ile kültür farkım olsa bile onları kabullendim ve onlarla aramı iyi tutarım....dışarıdan bakıldığında çoğu erkeğin isteyeceği bir eşim yani.ve bence o da bunun farkında.ve beni elinde tutması gerektiğini biliyor.

Ah be güzelim eşimin hakkını yemiyim bir çok erkeğe göre çok farklıdır bana yardımcıdır..beni sever...bende senin anlattığın gibiyim...aman yazmıyım uzun mesele...bizimde çocuğumuz olmuyor şu an uğraşıyoruz...ve ne oldu biliyormusun sevgili eşim bunalıma girdi ve aldatıldım...şu an terapi görüyoruz ...aynen senin eşin gibiydi şımarmamşıtım ama başıma bu geldi...ne bilim büyük sözüme tövbe ama hamileliktenmi neydense bir uzmana git...kaçan kovalanırmış doğru...şimdi benim eşim eskisi gibi olmam ve yaşananları unutmam için çok uğraşıyor ama valla çoookk zor...kovalayan durumuna düşmeyesin bir gün...

rahatlık batmış bu bayana kaydirigubbakcemile3

Ah be güzelim eşimin hakkını yemiyim bir çok erkeğe göre çok farklıdır bana yardımcıdır..beni sever...bende senin anlattığın gibiyim...aman yazmıyım uzun mesele...bizimde çocuğumuz olmuyor şu an uğraşıyoruz...ve ne oldu biliyormusun sevgili eşim bunalıma girdi ve aldatıldım...şu an terapi görüyoruz ...aynen senin eşin gibiydi şımarmamşıtım ama başıma bu geldi...ne bilim büyük sözüme tövbe ama hamileliktenmi neydense bir uzmana git...kaçan kovalanırmış doğru...şimdi benim eşim eskisi gibi olmam ve yaşananları unutmam için çok uğraşıyor ama valla çoookk zor...kovalayan durumuna düşmeyesin bir gün...

dedim ya en büyük korkum bu .başka bir şeyle imtihan olmak.Rabbim sana da yardımcı olsun.zor şeyler bunlar.
ama anlamadığım kim kimi kovalıyor?aldatıldığın için sen mi tedavi görüyorsun...

rahatlik batar zaman zaman insana .. illaki elindekilerinin kiymetini anlamasi icin kaybetmek gerekir .. bir cogumuz boyleyizdir ..
bence elindekileri kaybetmeden once aklini basina al .. etrafina bi bak surdaki basliklari konulari bi oku .. insanlarin dertleri ... maddi probleri ... eslerinden yedikleri dayaklari .. cocuklarinin olmamasi .. dislanmalari .. ezilmeleri ... seninki bunlardan hangisi ?

çok üzüldüm adama senin gibi bi eşi olduğu için.aldatmak sırf fiilen diil her türlü olur zaten

Bi şey sormak istiyorum şu görüştüğün eski (aynı zamanda yeni)sevgilin evli ve hamile bir bayanla nasıl görüşüyor,bu durum onu hiç rahatsız etmiyor mu ? Yoksa ondan da evli ve hamile olduğunu sakladın mı?

dedim ya en büyük korkum bu .başka bir şeyle imtihan olmak.Rabbim sana da yardımcı olsun.zor şeyler bunlar.
ama anlamadığım kim kimi kovalıyor?aldatıldığın için sen mi tedavi görüyorsun...

Hayır canım ikimiz birlikte...uzun konular zaten buradada konuşmuştum bunları ...kovalanan şu an benim sanırım...eşim eskiyi yakalamaya çalışıyor bende istiyorum ama işte zor...neyse sana diyeceğim ...eşine sıkıldım falan gibi bir şeyler demişsin ve adam sana kalkıp kahvaltı hazırlamış:))benim eşim direkt bunalıma girerdi sanırım:)))
hamileliğini atlat bir süre eşinden uzağa git istersen o hiç kaybetmeyeceğini sandığın ilgisinden anlayışından biraz yoksun kal o zaman anlayacaksın...Atlatman dileğiyle...

X