Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

kavusamadıgına ulaşınca ona sarılmak istiyorsun sendromu.. ya evliin ve coocugun olcak sence mantıgınla hareket etmenin zamanı gelmedi mi evlisin eski asıgınla nie görüsüosun ki az otur da aynı seyi esinin yaptıgını düşün onu ne kadar kırdıgını haksızlık ettiğini düşün cocugunu dogurunca zaten diğer adamı düşünmeye de fırsatın kalmaz

aa mesajları tekrar okuyunca aklıma su atasözü geldi kadının sırtından sopayı karnından sıpayı diye bu tip kadınlr için demişler

evet hanımlar, birkez anladım ki bazı kadınlar dövülmeli. şiddete karşıyım ama bazısı kendi istiyor. burda bu kaçıncı ya?
söyle kocana sırtında bi sandalye parçalasın, hemen aşık olursun.
ecnebiler senin gibilere "drama queen" diyorlar, biz de "sırtı kaşınmış" diyoruz.
böyle hamilelik mi olur be. hamile kadın bebeğinden başka bişi düşünemez benim bildiğim. değil ki başka bi erkeği arzulayacak vay anam vayyy.
çok fazla desperate housewives izliyo olmalısın.
foruma girmicem dediydim bi giriyim dedim pişman oldum valla ya.

ahahahaaaaaaaaa... süperrr..
aslında bu hamile hanım kızımız çok acı çekiyordur şimdi ama kendi isteğiyle drama queen oluyor.. yok yere değişik hislere kapılıyor.. hakikaten koca bir HİÇÇ uğruna.. belki bize kızıyordur ama duruma yapılan yorumlar bizi güldürüyor yahu...

evet hanımlar, birkez anladım ki bazı kadınlar dövülmeli. şiddete karşıyım ama bazısı kendi istiyor. burda bu kaçıncı ya?
söyle kocana sırtında bi sandalye parçalasın, hemen aşık olursun.
ecnebiler senin gibilere "drama queen" diyorlar, biz de "sırtı kaşınmış" diyoruz.
böyle hamilelik mi olur be. hamile kadın bebeğinden başka bişi düşünemez benim bildiğim. değil ki başka bi erkeği arzulayacak vay anam vayyy.
çok fazla desperate housewives izliyo olmalısın.
foruma girmicem dediydim bi giriyim dedim pişman oldum valla ya.

sana katılıyorum çok güzel ifade etmişsin alkisalkisalkis

amin amin inşallah.

tek soru kalıyor akıllarda acaba düşünmek aldatmak mıdır? aldatmak düşünmede başlar ama aldatmak sayılır mı? veya insan duygu ve düşüncelerine söz geçirebilir mi?çok zor ama başarmak gerekiyor herhalde...

bana göre eyleme giden yol düşünmekle başlar. ama düşünmeyle eylem bir tutulamaz.. misal hayatının bir döneminde kendini öldürmeyi düşünmüş insanlar var. düşünmek ile yapmak aynı şey olsaydı, o insanlar şimdi olmayan bir hayatı yaşıyorlar yani öyle mi?

düşünceler değişir mi? sizin düşünceleriniz duygularınızdan kaynaklanıyor. düşüncelerinizin değişmesi için önce duygularınızın değişmesi gerek. böyle hissetmenizin altında yatan nedenleri bulursanız o zaman duygularınızı da değiştirebilirsiniz. ama bence bunu tek başınıza yapamazsınız. tek başınıza sadece "acaba kocama artık aşık değil miyim?", "acaba heyecan mı bitti?", "acaba hamilelikten mi?" diye kendinizi yer durursunuz. ısrarla bir uzmana gitmenizi önermemin nedeni de bu. ancak bir uzman neden böyle hissettiğinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir.

bildiğim bir gerçek var, bu dünyada nedensiz hiçbir şey yoktur. böyle hissediyorsanız mutlaka vardır bir nedeni.

sen çok şey istiyorsunn benceee
kocanın yatağında eskii sevgiliyii düşünmek te nedemek oluyoo,kocana haksızlık yapıyorsunn ,al karşına konuşş onun hayellerinii kırmaa yazık adamaaa,senn böyle dahaa çok şey istedikçee

ya bu işin hamilelikle falan alaksı yok..
ben ne hamileler görüdm..
eşlerine daha sıkı bağlanıolar..
yani öle bi eşi bulmuşsun öpte alnına koy...
ne hanımlar varki eşleri gün yüzü göstermio..
ama yok ben anladım seni..
eşin bukadar anlayışlı oldugu için kaşınıosun sen..
eşin az böle olmasa ozaman heyecanında eksik olmazdı merak etme...

doğru söze ne söylenir canımm

Canım Allah yardımcın öncelikle bende bir uzmana gitmeni tavsiye ediyorum...Birde şöyle düşünsen sen artık eski sen değilsin sorumlulukların var en azından ,eşinden ayrılsan 1 çocuklu dul bir bayan olarak ayrılacaksın..Hep bunun ağırlığını hissedeceksin..Mutlu olabileğini hiç düşünmüyorum,bebeğine yazık edersin,inşallah doğru yolu görürsün.Eşinle boşanacaksan bile bu sebepten dolayı olmamalı şerefinle ayrılmalısın.

bu kadar şeyi paylaştıktan sonra eğer bir sorunum olsa niye yazmayayım ki...mutlaka tartışmlarımız oldu ama bizi tanıyan herkes de bilir ki eşim mükemmele yakın bir insandır ve bana hiç hayır demez,üzmez...zamanla bana yetmediğini farkettim.

ilk başlarda ailesi ile ilgili sorunlar oldu ama o yine benim yanımda oldu...ona haksızlık etmek istemiyorum.eğer kötü yönü olsa zaten hemen daha da kötülemeye çalışmaz mıydım? ama ben göremiyorum.

bayanlar isterde isterrr canım

bana göre eyleme giden yol düşünmekle başlar. ama düşünmeyle eylem bir tutulamaz.. misal hayatının bir döneminde kendini öldürmeyi düşünmüş insanlar var. düşünmek ile yapmak aynı şey olsaydı, o insanlar şimdi olmayan bir hayatı yaşıyorlar yani öyle mi?

düşünceler değişir mi? sizin düşünceleriniz duygularınızdan kaynaklanıyor. düşüncelerinizin değişmesi için önce duygularınızın değişmesi gerek. böyle hissetmenizin altında yatan nedenleri bulursanız o zaman duygularınızı da değiştirebilirsiniz. ama bence bunu tek başınıza yapamazsınız. tek başınıza sadece "acaba kocama artık aşık değil miyim?", "acaba heyecan mı bitti?", "acaba hamilelikten mi?" diye kendinizi yer durursunuz. ısrarla bir uzmana gitmenizi önermemin nedeni de bu. ancak bir uzman neden böyle hissettiğinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir.

bildiğim bir gerçek var, bu dünyada nedensiz hiçbir şey yoktur. böyle hissediyorsanız mutlaka vardır bir nedeni.

Uzman ne yapicak jesabel? Esini tekrar sevmesi, esine saygi duymasi icin yardimcimi olacak?benneyaptımki

Uzman degil feristahi gelse bunu yapamaz.....zorla güzellik olmuyor kanimca....istemedigin bir yemegi ne zamana kadar zorla yiyebilirsin? Gün gelir ya kusarsin, yada yok artik yemicem dersin.

Bu arkadasin sorunu esinle degil kendisi ile.....var öyle insanlar, heyecan tutkusumu dersin, macera tutkunumu dersin.....onun gibi birsey.
Isin icine rutin girdigi vakit ne olursa olsun, karsisindaki ne kadarda iyi olursa olsun SIKILMAYA baslarlar, sürekli kacis yollari düsünürler....:nazar:

Simdi bebek geliyor hayatina, buda bir yenilik.....ama her yeniligin avantajlari güzellikleri oldugu gibi olumsuzluklarida var.....Bir cocuk ne kadar sansi kismeti ile geliyorsa ayni sekilde sorunlari problemleri ilede geliyor, 1 yasina kadarki dönem hem Anne hem Baba icin bana göre en zor dönem.....bu dönemi saglikli bir sekilde atlatabilmek icin saglikli bir evlilik ve ciftlerin arasinda kuvvetli bir bag olmasi lazim.....:kahve:

Acikcasi ben bu evliligin ilerisi icin pek umutlu degilim.....heleki bebek olduktan sonra ayhu arkadasimizin cok daha fazla celiskilere SIKINTILARA girecegini düsünüyorum. Cünkü aynen evlilik gibi Anne olmakta gün geliyor rutinlesmeye basliyor.....:hulya:

amin amin inşallah.

tek soru kalıyor akıllarda acaba düşünmek aldatmak mıdır? aldatmak düşünmede başlar ama aldatmak sayılır mı? veya insan duygu ve düşüncelerine söz geçirebilir mi?çok zor ama başarmak gerekiyor herhalde...

tabiki de aldatmaktır ki sen aklından geçirmiyorsun resmen istiyorsun hepimiz insanız ay çok yakışıklı çocuk diye iç geçirmişliğimiz olmuştur ama kalkıp onunla olalım sevgilimizi kocamızı aldatalım diye düşünmemişizdir aynı şeyi eşin yapsaydı bir yerini onun yerine koy ya kızmaz diyorsun içine atar diyorsun sen olsaydın ne yapardın

şaka gibisin arkadaşım

yolunda giden bir evliliğin

bir çok kişinin sahip olmak istediği için denemediği yol kalmayan bir hamileliğin var

neymiş efendim el üstünde tutulmak çok sıkmışmış

Allah akıl fikir versin ıslah etsin ne diyeyim

Eşine de karnındaki bebeğe de üzüldüm doğrusu

adamcağız ne hayaller kuruyordur geleceğe dair

oysa karısı nelerin peşinde

Allah'ım ne günlere kaldık Ya Rabbim

Uzman ne yapicak jesabel? Esini tekrar sevmesi, esine saygi duymasi icin yardimcimi olacak?benneyaptımki

Uzman degil feristahi gelse bunu yapamaz.....zorla güzellik olmuyor kanimca....istemedigin bir yemegi ne zamana kadar zorla yiyebilirsin? Gün gelir ya kusarsin, yada yok artik yemicem dersin.

Bu arkadasin sorunu esinle degil kendisi ile.....var öyle insanlar, heyecan tutkusumu dersin, macera tutkunumu dersin.....onun gibi birsey.
Isin icine rutin girdigi vakit ne olursa olsun, karsisindaki ne kadarda iyi olursa olsun SIKILMAYA baslarlar, sürekli kacis yollari düsünürler....:nazar:

Simdi bebek geliyor hayatina, buda bir yenilik.....ama her yeniligin avantajlari güzellikleri oldugu gibi olumsuzluklarida var.....Bir cocuk ne kadar sansi kismeti ile geliyorsa ayni sekilde sorunlari problemleri ilede geliyor, 1 yasina kadarki dönem hem Anne hem Baba icin bana göre en zor dönem.....bu dönemi saglikli bir sekilde atlatabilmek icin saglikli bir evlilik ve ciftlerin arasinda kuvvetli bir bag olmasi lazim.....:kahve:

Acikcasi ben bu evliligin ilerisi icin pek umutlu degilim.....heleki bebek olduktan sonra ayhu arkadasimizin cok daha fazla celiskilere SIKINTILARA girecegini düsünüyorum. Cünkü aynen evlilik gibi Anne olmakta gün geliyor rutinlesmeye basliyor.....:hulya:

insanların birbirlerine duydukları sevgiyi etkileyen bir çok faktör vardır. kimse birinin birini sevmesini sağlayamaz. ama var olan sevgiyi körelten, tüketen şeyler varsa bunları ortaya çıkarıp düzeltebilir. arkadaşımızın kendi kendine bulamadığı, ama aslında onu rahatsız eden şeyleri ortaya çıkarabilir.

dediğiniz gibi sorun ilişkide değil, kişinin kendisindeyse, doyumsuzsa, çok şey bekliyorsa vs ise bunun da değiştirilmesine yardımcı olabilir. insanların psikolojik durumlarının sebepleri vardır çünkü. sebepler bulunup düzeltilmedikçe sorunlar düzelmez.

sizin mantığınızla evlilik terapistlerinin, psikologların, psikiyatristlerin hiç birinin bir işe yaramaması gerekir. bu insanlar sadece delileri tedavi etmiyorlar. ben kendi hayatımda ve çevremdeki insanlarda uzman yardımının çok faydalı olduğunu ve bir çok sorunun aşılmasına yardımı olduğunu gördüm. bu yüzden tavsiye ediyorum.

insanların birbirlerine duydukları sevgiyi etkileyen bir çok faktör vardır. kimse birinin birini sevmesini sağlayamaz. ama var olan sevgiyi körelten, tüketen şeyler varsa bunları ortaya çıkarıp düzeltebilir. arkadaşımızın kendi kendine bulamadığı, ama aslında onu rahatsız eden şeyleri ortaya çıkarabilir.

dediğiniz gibi sorun ilişkide değil, kişinin kendisindeyse, doyumsuzsa, çok şey bekliyorsa vs ise bunun da değiştirilmesine yardımcı olabilir. insanların psikolojik durumlarının sebepleri vardır çünkü. sebepler bulunup düzeltilmedikçe sorunlar düzelmez.

sizin mantığınızla evlilik terapistlerinin, psikologların, psikiyatristlerin hiç birinin bir işe yaramaması gerekir. bu insanlar sadece delileri tedavi etmiyorlar. ben kendi hayatımda ve çevremdeki insanlarda uzman yardımının çok faydalı olduğunu ve bir çok sorunun aşılmasına yardımı olduğunu gördüm. bu yüzden tavsiye ediyorum.

Yok hayir, sadece benim mantigma göre bitmis bir sevgiyi ne bir doktor nede bir uzman tekrar alevlendirebilir. Hepsi bu.:nazar:

Mutlaka bu isi yapan insanlarin bircok insanlara faydasi yardimi olmustur, buna lafim yok kesinlikle, ve sadece delileri tedavi etmediklerinide biliyorum vesselam....sadece benim icin
Bir duygu ya vardir yada yoktur, yada vardi ama bitmistir.....biten birseyide tekrar büyütmek insanin kendi elinde diye düsünüyorum.
Sen istemedikten sonra kimse sana zorla sigarayi biraktiramadigi gibi kimsede zorla yine birini sevmeni veya ona asik olmani saglayabilir.....

Yok hayir, sadece benim mantigma göre bitmis bir sevgiyi ne bir doktor nede bir uzman tekrar alevlendirebilir. Hepsi bu.

ben burada sevginin bittiğine inanmıyorum, azaldığına, zarar gördüğüne inanıyorum. tabii ki bu benim fikrim, kimse katılmak zorunda değil.

ben burada sevginin bittiğine inanmıyorum, azaldığına, zarar gördüğüne inanıyorum. tabii ki bu benim fikrim, kimse katılmak zorunda değil.

Tabiki...fikirler ayri olabilir güzelim....gönüller bir olsun:1hug:
Bence bitmis....esinin yaninda eski sevgilisini arzulayacak kadar bitmis hemde.

Çok karşılaştığım bir insan tipine benziyor işte. Bu tip insanlar mutlu olmayı sevmezler hep sürünmek acı çekmek isterler dünyanın tüm kötülükleri başlarına gelse hep aşık kalmak isterler. Hep kalpleri çarpmalı, yoluna çıkanı dozer gibi ezerler, umursamazlar, ilgi gösteren, koruyan kollayana olan aşkları hemen söner ve acı çektirene yönelmek için inanılmaz bir istek duyarlar. Duygusal bencil derim ben bu tarz insanlara. Yıkıp geçtikleri ise öyle bir savrulurlar ki travmadan kurtulamazlar özellikle evliyken aşk uğruna boşananlar. Nefret ediyorum kişisel sebeplerim var nefret etmek için. Git canım sen de boşan yaşa aşkını doya doya. Ardında da bir döküntü bırak. Evlenmesin böyle insanlar.

X