Uzman ne yapicak jesabel? Esini tekrar sevmesi, esine saygi duymasi icin yardimcimi olacak?benneyaptımki
Uzman degil feristahi gelse bunu yapamaz.....zorla güzellik olmuyor kanimca....istemedigin bir yemegi ne zamana kadar zorla yiyebilirsin? Gün gelir ya kusarsin, yada yok artik yemicem dersin.
Bu arkadasin sorunu esinle degil kendisi ile.....var öyle insanlar, heyecan tutkusumu dersin, macera tutkunumu dersin.....onun gibi birsey.
Isin icine rutin girdigi vakit ne olursa olsun, karsisindaki ne kadarda iyi olursa olsun SIKILMAYA baslarlar, sürekli kacis yollari düsünürler....
Simdi bebek geliyor hayatina, buda bir yenilik.....ama her yeniligin avantajlari güzellikleri oldugu gibi olumsuzluklarida var.....Bir cocuk ne kadar sansi kismeti ile geliyorsa ayni sekilde sorunlari problemleri ilede geliyor, 1 yasina kadarki dönem hem Anne hem Baba icin bana göre en zor dönem.....bu dönemi saglikli bir sekilde atlatabilmek icin saglikli bir evlilik ve ciftlerin arasinda kuvvetli bir bag olmasi lazim.....
Acikcasi ben bu evliligin ilerisi icin pek umutlu degilim.....heleki bebek olduktan sonra ayhu arkadasimizin cok daha fazla celiskilere SIKINTILARA girecegini düsünüyorum. Cünkü aynen evlilik gibi Anne olmakta gün geliyor rutinlesmeye basliyor.....:hulya: