Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Esin sana hakettigin gibi davransaydı yani anlattıgın kadar iyi olmasaydı kıymet bilirdin..Yazık..Onun cocugunu tasıyorsun.Deli gibi sevip mutlu olamayan o kadar cok kadın var ki eline esinden baskasının eli degmemis gözü yüregi ondan baskasını görmemis yinede kıymeti bilinmemis kadınlar..Tamda bu mutsuzlugu senin gibiler hakediyor..

Eeeee herkes birileriyle imtihan oluyor; yoksa buraya dünya değil cennet derdik.

Kocanın imtihanı belli ki sensin.

Bakalım senin imtihanın kim olacak; dua et de gül gibi kocanı bırakıp peşinden koştuğun herif olmasın.

Son düzenleme:
Kızlar uyanık olmak lazım. Bunlar tamamıyla senaryo da olabilir. Çünkü karnı burnunda :KK49:, eşi bu kadar anlayışlı :KK19: olan bir kadının istediği kadar hormonları bozulsun başka bir erkek yüzünden mutlu yuvasını yıkmaya göze almaz, alamaz.

Toplumun ahlakını bozmaya yönelik hareketler bunlar. Tamamıyla gerçek dışı ve fanteziden ibaret olduğunu düşünüyorum. :KK31: Kimse örnek almasın ve takdir etmesin. :KK20:

yazık... hemde çok ama çok yazık... ben her zaman evlilikte iki kişinin dürüst olmasından yanayım. yani her iki taraf sonsuza kadar birbirini sevmeye niyet eder ama hayat bu öyle anlar gelir ki bu ömür boyu sevmek mümkün olmaz bu durumada saygım var. ama saygı duymadığım şey dürüst olunmaması böyle şeyler yani. fedakar dürüst birinin karşısındaki insanın her Allahın günü onun yanımda başkasını düşünen bir eşi varsa ve bunu da acaba düzelir miyim diye bekleyorsa bunu saygıyla karşılamam. düzelmek ne demek ki sizin durumunuzda siz sonuçta çoktaaaan eşinizi düşüncelerinizle aldatmışsınız bana göre. sadece bedenle mi olur aldatma? umarım eşiniz bu durmu öğrenir. saydamlık en güzelidir ilişkilerde. diyelimki sizin eşiniz siz hamilesiniz dedliler gibi sevdiği eski sevgilisiyle sizi sürekli kıyaslıyor hamile olmasanız bir dakika durmam bu kadınla bana onun yaşattığı heyacanı sağlayamadı yanında bile olmak istemiyorum ama işte ailem karşı gelir diye beklicem şimdilik diyor ve dört gözle elinde telefon o kızın aramöasını bekliyor diyelim. saygıyla karşılar mıydınız. o zaman burada açacağınız konu bilmem kaç aylık hamileyim kızlar eşim beni aldattı boşanıyorum olurdu. eşinizde bu durumu öğrendiğinde size yapacağı şey bu olur zaten ve ben kendi kuzenlerimden çevremden biliyorum bir erkek aldatan bir kadının isminin baş s harfini bile ağzına almaz koyar valla babasının kapısının önüne düşüncede bile aldatsa.Allah insan karşısındakine ne yaşatıyorsa onu yaşar diyor ölmeden. belki sizde bilmeyeceksiniz şu anda eşinizin bilmediği gibi ama o da bir gün siz ona yaptığınız için ve ona soğuk durduğunuz için bir gün sizi başkalarıyla kıyaslayacak. hoş hamilelik sonrası çoğu çevremde kadın bunu yaşadı eşi kendinden çooooook uzak durdu çocuk doğurunca başkaları cazip geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh hormonlar ahh :)) Bence gelıp gecıcı bır durum bu. Buyuyen karın alınan kılolar. Begenılme ıstegı. Bunlar durumu tetıklıyor.

Bu arada epey eskı bır konuymus. Nedır durum acaba konu sahıbınde merak ettım

Son düzenleme:
Çok üzüldüm ( yanlış anlaşılmasın eşiniz için çok üzüldüm. )

Siz bence beğendiğiniz bir bedene hayalinizdeki şeyleri yüklüyorsunuz sadece

Yoksa sanmıyorum ki eşinizden daha iyi daha sevgi dolu daha merhametli biri olsun , o gönlünüzün kaydığı kişi.

ALLAH KİMSEYİ ŞÜKÜRSÜZ YAPMASIN.

Evlisiniz, eşiniz dört dörtlük ( şiddet gören annesi babası ve mesleği olmayan kadınlar var ) ve anne olacaksınız ( bebek isteyip olamayan nice zorluklarla tedavi gören kadınlar var ) . Mutluluktan uçmaktansa hamile olmasam eşimi bırakır bilmem kime kaçrdım derdindesiniz. Pes..

kocan ağzının ortasına iki tane çaksaydı sen ona deli gibi aşık olurdun

bazı kadınlar sürünmekten zevk alır

Son düzenleme:
Tamamen kendi fikrimi söylüyorum ben bu durumda olsam eski sevgiliyle irtibatı her yoldan keserdim.Bir anlık heyecan için bebeğimi ve beni seven kocamı bırakmazdım.Mantıklı baktığında olması gereken bu sonuçta sizde diyorsunuz olur tarafı yoktu eski sevgilimle diye ee o zaman yoksa şuanda olamaz bence.O zamanda ilişki bitmişse eşinizden boşanıp onunla birlikte olsanızda sorunlar bitmez.Sizdeki bence biraz heyecan arayışı ve hormonların,hamileliğin vermiş olduğu bir durum ama beyninizle bunu kontrol edin.Aslında şuanda eski sevgiliden mesaj bekleyerek, belkide mesajlaşarak bebeğinizide eşinizide aldatıyorsunuz.Ne güzel sizi çok seven biri,hayatınızda gerçek anlamda hayat arkadaşı ve canınız gibi olacak bir bebeğiniz var daha ne istiyorsunuz ki.Benim düşüncem hemen o eski sevgiliyle irtibatı kesmenizden yana.

eşin sana karşı bukadar iyi ve anlayışlı ve sen ona bunu yapıyosun.senden soğudum demişsin adam seni öpüyo bu laflarına karşılık üstelik sabah kahvaltını hazırlıyor.ben eşime bunları desem benimle kaç gün konuşmaz.ben eşime ağzımı bile açmam bende hamileyim ama bana ne yemk ne kahvaltı hazırladı hamileliğim boyunca.ben bu halimle herşeyini dört dörtlük yaparım onun.yani yaradanın takdiri sanırım böyle şaşırdım bu duruma.

Arkadaşlar iki sene önceki konu hortlamış siz de yorum yapıyorsunuz. Konu sahibinin profilinden cevap yazdığı konulara bakarsanız siteye en son nisan ayında girmiş ve bebekle ilgili konulara bakıyor....

Nankörlük denen şey tam olarak bu olsa gerek.... Allah akıl fikir versin... Kendinizi eşinizin yerine koyun o sizi ilgi çekici bulmayasadı o sizi güzel bulmaasaydı eski sevgilisi çıkıp geldiğinde sizi değil de eski sevgilisini arzulasaydı güzel olurdu değil mi hem de çok güzell....!!!!!

X