- 10 Nisan 2009
- 918
- 10
valla yazdıklarınızı okumayı anca bitirdim.
bazıları yargılamış, namussuz demiş.anneliğime laf söylemiş. olsun,demek ki bunları düşünmüşler.en azından düşüncelerini paylaşmışlar.ben bu topiği beni pohpohlayın da ayrılayım diye açmadım.
kimisi beni gerçekten anlamaya çalışmış ve güzel güzel yorum yapmış.beni en rahatlatanlar bunlar oldu.genel düşünce hamilelik psikolojisi ve bir müddet sonra her şeyin yoluna gireceği.benim de olmasını istediğim bu.
kimisi beni savunmuş ama desteklememiş.onların kızdığı şey acımasız yorumlar olmuş.teşekkür ederim.evet namusuma ve anneliğime laf söylenmesi hoşuma gitmedi.
ortaya ne çıkıyor. kimse desteklemiyor ve desteklemyecek de.zaten ben de kendimi desteklemiyorum.ama yaşadığım duygu karmaşası beni çok zorluyor.işin içinden çıkmaya çalışıyorum.
zavallı ve acınacak bir halde değilim.tam tersi biraz fazla şımarılığın ve şükürsüzlüğün sıkıntıları var.öyle çok korkuyorum ki Rabbim başka sıkıntı vercek diye.hep dua ediyorum ya da etmeye çalışıyorum.yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyorum.
tek isteğim bebeğim dünyaya gelsin ve onunla bütün dünyam yeniden parlasın.yeni heyecanlarımın hepsini o eşim ve ben yaşayalım.
neden evlendin diyenlere cevap veriyorum.ilk başta böyle değildi son 1 senedir bu şekilde düşünmeye başladım.bunu anlayın lütfen zamanla bu hale geldi.1 anda değil.
ben eminim canım bebeğini kucağına aldığında aklındaki tüm süpheler gidecek ve sen şu andaki haline güleceksin.
umarım bebeğin ve eşinle çok mutlu olursun. kaydirigubbakcemile5
valla yazdıklarınızı okumayı anca bitirdim.
bazıları yargılamış, namussuz demiş.anneliğime laf söylemiş. olsun,demek ki bunları düşünmüşler.en azından düşüncelerini paylaşmışlar.ben bu topiği beni pohpohlayın da ayrılayım diye açmadım.
kimisi beni gerçekten anlamaya çalışmış ve güzel güzel yorum yapmış.beni en rahatlatanlar bunlar oldu.genel düşünce hamilelik psikolojisi ve bir müddet sonra her şeyin yoluna gireceği.benim de olmasını istediğim bu.
kimisi beni savunmuş ama desteklememiş.onların kızdığı şey acımasız yorumlar olmuş.teşekkür ederim.evet namusuma ve anneliğime laf söylenmesi hoşuma gitmedi.
ortaya ne çıkıyor. kimse desteklemiyor ve desteklemyecek de.zaten ben de kendimi desteklemiyorum.ama yaşadığım duygu karmaşası beni çok zorluyor.işin içinden çıkmaya çalışıyorum.
zavallı ve acınacak bir halde değilim.tam tersi biraz fazla şımarılığın ve şükürsüzlüğün sıkıntıları var.öyle çok korkuyorum ki Rabbim başka sıkıntı vercek diye.hep dua ediyorum ya da etmeye çalışıyorum.yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyorum.
tek isteğim bebeğim dünyaya gelsin ve onunla bütün dünyam yeniden parlasın.yeni heyecanlarımın hepsini o eşim ve ben yaşayalım.
neden evlendin diyenlere cevap veriyorum.ilk başta böyle değildi son 1 senedir bu şekilde düşünmeye başladım.bunu anlayın lütfen zamanla bu hale geldi.1 anda değil.
çok aklı başında bir insansın canım ben yine bir uzmanla bu konuyu konuşmanı söyleyeceğim.
inşallah bebeğine kavuştuğunda bu bu duygu karmaşaların son bulur mutluluklar dilerim eşinle ve bebeğinle sana
Aslında ortada bir eylem yok, şuan düşüncelerde kalmış birşeyler. Tabi buda yanlış anlaşılmasın düşününce iyi demek istemiyorum . İnsan herşeyi her zaman doğru düşünemeyebilir. Umarım daha da ilerlemez ve Rabbim yuvana huzur verir, pardon huzur varda :) tekrar bağlılık verir umarım,bebeğinizle beraber.
eşime anlatmayı düşündüm.ama bi şey değişmez ki..
çok üzülür,yıkılır.sonra yanıma gelir ve bu konuda benim yanımda olacağını ne gerekirse yapacağını söyler.ve bu durumu aşmamız için ne gerekirse yapar.beni asla yargılamaz.
ama ben onu üzmek istemiyorum.ve geçici bir hevesse ilerde anlattığım için pişman olmak istemiyorum.
amin amin inşallah.
tek soru kalıyor akıllarda acaba düşünmek aldatmak mıdır? aldatmak düşünmede başlar ama aldatmak sayılır mı? veya insan duygu ve düşüncelerine söz geçirebilir mi?çok zor ama başarmak gerekiyor herhalde...
adama bak ya seni eskisi gibi sevmiyorum heyecan bitti dendiği için sabah kalkıp kahvaltı hazırlamış,ben öyle bişey desem eşime işte kapı ozaman der heralde...
yani ne bekliyorsun bu topiği açıp kadınların sana hak vermesinimi,sanırım sende vicdan azabı çektiğinden bu topiği açtın ,evli kadınsın çocukta yolda olacak gibi değil isteklerin
hani nişanlı olsan ok diyeceğim!!!! :kedi: