Doğuma Hazırlık heycanlı bekleyiş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
arkadaşlar doğumuma 2 ay kaldı benmi çok heycan yapıyorum biliyorum ama sanki heran dogcakmış gibi bu normalmi sizdede oluyormu merak ettim arada ilk hamileliğim yaşadığım olaylar erken dogum yapmaktan korkuyorum:çok üzgünüm:

benimde az kaldı canım 2 ekim kısmetse ve bende aynı duyguya kapılıyorum..daha hazırlığım olmadığından mıdır nedir bilmiyorum ama hep aynı psikoloji içindeyim.sanırım herkese oluyor yani arkadaşlarımada olmuş..zamanında ve hayırlısıyla doğum yaparız inş..çok büyütmemeye çalış rahat ol canım..

teşekkür ederim canım paylaştığın için büyüklerime soruyorum normal diyorlar ama okadar çok erken doğum yapan varki ister istemez endişeleniyorum dediğin gibi hazırlık olmadığından dolayı allah herkezin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım bende nasipse eylül ayında doğumu bekliyorum... ama senin gibi erken doğum aklımdan çıkmıyor halbuki düşünce gücüne gücüne inanırım.. erken doğumu çağırıom sanki..
ben bi ara uykumda doğurup mevlüt yapıpıyordum eksikleri alıyordum sabaha dumur bi halde uyanıodum
alışverişimi tamamladım gibi ay sonu mobilyam gelio doğuma sezeryandan vazgeçip normalede karar verdim sanki 2 gündür daha bi rahatım ... bunlar mı yükmüş sırtımda sanki :)

merhaba arkadaşlar benimde doğum eylül de heycan dört bir yanımı sardı yavaş yavaş eksikleri tamamlıyoruz. oğlumla ilgili hersey yolunda gitse de benimde biran olsun erken doğum aklımdan çıkmıyor kızlar

çok fazla duyuyoruz çünkü çewreden..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,bunca zaman çok şükür bişiy olmadı,ya bundan sonra olursa korkusu..benim de 2 ayım war doğuma..sanırım hepimizde bu endişeler war..ama iyi düşünelim ki iyi olsun..beklicekler kuzucuklar wakitlerinde gelicekler..hazırlıklı olalım ama gereksis yere endişe yapıp da kendimizi üzmiyelim..hepinize hayırlı doğumlar şimdiden:)

Selam kızlar aynı korku bendede var 35.haftama girdim ve yalnızım evde bir başıma erken gelirse ne yaparım bilmiyorum fisfisfis

Selam kızlar aynı korku bendede var 35.haftama girdim ve yalnızım evde bir başıma erken gelirse ne yaparım bilmiyorum fisfisfis

hiç düşünme öyle..ben de yalnızım ewde..yakınımda ne ailem ne akrabam bişiyim yok..eğer olurda erken gelmeye niyetlenirse bebeğin, ararsın eşini..gelir..max 1 saat hadi 1,5 saat sürsün gelmesi eşinin..okadar kısa sürede gelmio bebekler mrk etme...zaten öncede ince ince sinyal weriyo..o gün işe gitmez yanında durur eşin..yada sancın yok suyun geldi diyelim..doğumun başlaması için sancı şart ya eşin gelene kadar sancın yawaş yawaş başlar,ya da sancın yoksa o sürede sen duşunu alır hazırlanırsın gelir gelmez gidersiniz hastaneye..panic yok:)))

arkadaşlar benım doğumumada 2 ay kaldı kısmetse ekim ayında oglum yanımda olucak allahın izniyle allah herkesi bebişlerine kavuştursun.....

ben 32.haftanın içindeyim. çok düşününce heyecanlanıyorum. zaman yaklaştı valla. allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklamamızı nasip etsin inş. hepimizi kurtarsın :nazar:

ayy ben de bi ben varım böle pimpirikli sanıyordum:) insan evde yalnız olunca ve hazırlıklar tam olmadıgında daha endişeli oluyor bence.bnm şimdi aklımda hep dogum valizimi hazırlamadm o var birde bebegımın nevresımını yıkamadım :) eşim gece de calısıyor bnm gündüz olsa birini bulurum eger gece öle bişi olursa die eve en yakın 3 taksi duragının numarası aldm ve bi arkadasımla anlaştım geceleri tel. kapatmıo.bunlar biraz olsn içimi rahatlatıyor.dogurunca deriz artık bosuna kuruntu yapmısız die :KK70:

ne güzel bir bekleyiş dimi yaa bende gece yatıyorum başlıyorum hayallere nasıl bişey olcak acaba yumuk yumuk mu saçı olcakmı siyahmı kumralmı :)) sonra da diyom sağlıklı olsunda başka bişey istemem :) Ama şöyle bir kucağıma alsam bi sarılsam koklasam öpsem o içimdeki kıpır kıpır eden şeyi:)) Allahım herkese hayırlısı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Bende 31+4 oldum eylül sonu dediler bakalımm artık zaman gecsin istiyom

Benimde 2 ayım kaldı ve çok korkuyorum erken doğum olur diye. Daha hazırlıkları bitirmedim.Hastane çantam hazır değil ondan mı acaba? Hiç aklımdan çıkmıyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar içimizde minicik, dünyaya gelmeyi bekleyen bi canlı var ve en önemlisi o bizim bi parçamız. heyecanlanmamız ve korkularımızın olması gayet normal. Allah'ım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

ayyy allahım benım gibi bir sürü anne adayı varmış..biz de prensesimle inşllh 10 ekim gibi kucaklaşıcaz...ama bizim de daha hiiç birşeyimiz yok....yani var ama yok..eksik çook...tamamlamak da zormuş...allah hepimizin yardımcısı olsun....

benim 14 ağustos inşallah. sezeryan olucam. ama ne kadar heyecan bastı inanır mısınız:)) zaman gerçekten çok çabuk geçiyor, rabbim sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi :CüvCüv: bana da dua edin kolay geçsin doğumum :1rolleyes:

benimde ekimin 8 i idi doğum yapacağım tarih maalesf eylül ortalarında bebeğim sezeryanla alınacak.bebeğimin böbreklerinden biri büyükmüş daha fazla içeride büyümeden alınacak çok üzülüyorum miniğim doğmadan hastalıkla tanıştı..ınşaalah çıkınca iyileştirecek doktorlar teyzeleri

öncelikle gecmiş olsn cnm.yani kaç haftalıkken alınacak 37 falan oluyor sanırım.miniğine de acil şifalar diliyorum

teşekkür ederim mervis 21 cim 36.haftada doğumumuz olucak. inşaallah herşey yolunda gider Allah beterinden korusun artık.

öyle canm bak yıne tedavisi olan bişi cok sükür.Rabbim meleklerimizi de bizleri de korusun inşaallah

X