Hevesimizi kursagimizda birakan kaynana

O kabarık tarlatanları hiç sevmiyorum ama kırmızıyı da sevemedim. Tarlatanı küçülttürseniz iyi olur sanki. Şimdiden mutluluklar.
 
Su boyle bu boyle dediginde ben beğendim deyip alcaktın!!! Laf sokmak çare değil. Bundan sonra sormayın gelinlik yAda baska bişe alırken.
 

Almamalıydın. Bu benim en özel günüm ben nasıl istersem öyle olmalı deyip kestirip atamadın mı? Baştan yuları vermişsin eline. Kaynana birey bunları yaparken mustakbel koca napıyodu oda ayrı bi konu :) tek başına savaş verirsen kaybedersin..
 


Inan o benden tarafı hep çok tartıştı annesiyle bende dayanamayıp Tamam bu olsun dedim. Hep benden yana oldu sagolsun
 
Beğenmediğin şeyi alıp giydikten sonra laf soksan nolur sokmasan nolur??? Neticede kv dediğini yaptırmış mı yaptırmış ,gerisi çokta tınn.

Aslında hiç begenmedim değil hayalimde ki böyle değildi ,kaynanamın üstümüzde baskı kurması bizi hala çocuk görmesine üzüldüm he sonuçta elbiseyi yüzde elli begenmesemde almış oldum ama konu elbise değil iste
 
Kaynananın seçtiğini hiç beğenmedim. O pelerin ne yahu. Uydurmasyon bir elbise.

Ümraniye de çok güzel abiyeler var. Bula bula bunu mu bulmuş.

Çaktırma, git değiştir elbiseyi. Giydiğin gün şoke olsun

Kız o bulmadı ben denedim ona resim gönderdim görüntülü aradım falan oda güzel bu uygun olur dedi . Bilmiyorum kafam karisik
 


Yok bize borç kalmayacak hiç , 2000 üstünde para verdi damat , içim acıdı belalardan ben vermesemdd
 
Tokati testi kirilmadan once pesin pesin atacaksin bu gibi durumlarda. Simdi laf sokmanin bir anlami yok. Ben daha nisan alisverisine cikmadan once dedim hic oyle pamuk prenses elbisesi beklemeyin dumduz sade kalem bir elbisr alacam diye ve oyle de yaptim.
Herkesin bazi prensipleri vardir ve bunlari kimsenin yikmasina izin vermeyeceginizi gostermeliydiniz. Simdi olan olmus. Laf soksan ne olacak. Sacma.
 
Inan o benden tarafı hep çok tartıştı annesiyle bende dayanamayıp Tamam bu olsun dedim. Hep benden yana oldu sagolsun
Nişanlını kırmamak için yokluğa açlığa katlan ama kaynoşa katlanma. Pişman edecek biri belliki... bundan sonra karışmasına izin verme. Hiç bişy yapamaz ki napabilir? İlerde düğün videonu pişmanlıkla içinde heveslerin kala kala izlemek ister misin?
 
Ben gelinliğimin fotoğrafını bile yollamadım, her şeyi kendi paranla yapınca karışan olmuyor. Kimi anne babalar her şeyi biz biliyoruz kafasındalar, kötü niyete yormayın derim, yoksa bu huzursuzlukların sonu gelmez, ya parasına kıyamayıp en ucuzuna kaçmak isteseydi ne yapacaktın.
Bakın böyle zamanlarda sakin olmakta fayda var, çul çaput yüzünden millet kaç yıl emek verdiği ilişkileri bitiriyor. Nişanlınız sağlam dursun, söylesin, karışmasın kayınvalide. Ama siz kendinizi dolduruşa getirmeyin, bazen orta yolu bulmakta fayda var. Anacınız sevdiğiniz adamla evlenmek unutmayın, gerisi gelir geçer, anaçtan şaşmayın, kıyafettir kap çanaktır altındır inanın o kadar da mühim şeyler değil.
 

Teşekkür ediyorum
 

Tabikide hiç birşey yapamaz yaptığı dündü dahada ötesi şu saatten sonra olamaz .
 


Zaten bir önceki arkadasada yazdım malda mulkte altında hiç gözüm yok ailecekte çok şükür durumumuz çok iyi . Benim tek takıldığım nokta kaynanamın baskı kurması oldu daha önce böyle bir hareketinde görmedim çok şaşırdım üzüldüm yani . Evlenme kararını aldiysak demekki büyümüş ve olgunlaşmışiz. Ama onun bunu anlamaması çok şaşırttı beni
 
Sorduysaniz dinliceksiniz mecburen. İyi olmus ama. Nisanligim annenin istedigi oldu der gelinligi tek alirsiniz. Dugun daha onemli sonucta.
 
Ya gelin gidecegin aileye entegre olacaksin

Ya da benim sarayda ne isim var diyip istedigin yerde nisan yapip istedigini giyip istedigin gibi yasayacaksin.

Cunkuuuu
Hep diyorum kendin harcamadigin her kurusa o harcayanlar karisir. Ve soz sahibi olur.
 
Hevesinizi kayınvalideniz değil, ona bu cüreti veren siz ve annesine karışma anne sen mi giyeceksin diyemeyen nişanlınız kursağınızda bırakmış kusura bakmayın. Daha nişan olmadan ipleri eline vermişsiniz. Geçmiş olsun. Şu saatten sonra laf soksanız ne olur anlayacak adam en baştan karışmazdı.
 


Hayır hayır o bana elli kere sordu bende sinirimden Tamam dedim tartıştı söyledi yanımda konuştu günahını alamam şimdi yalan konuşup .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…