- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Kızlar Merhaba ,
Hüzünlüyüm. Hemde çok.
Haftalardır nişan için kıyafet bakıyoruz .zaten sıkıntılıyım bilen bilir. Birde bu Kararsızligim. Meraklı kaynanam herşeye muhalefet olmaktan beni dahada kararsız bıraktirdi . Hayır canım Annem bu haliyle karismazken ki asla öyle huyuda yoktur ama kaynana olacak birey sevdiğimi de benide dahada strese sokmak peşinde . Asıl olay bugün oldu. Sabah erkenden yollara düştük kızlar gezmedigimiz Kadıköy Üsküdar Ümraniye kalmadı enson durak Ümraniye'de mağazaları dolaşırken birkaç seçenek buldum beğendim fakat kaynana kişisi bir türlü yakıştıramadı bana, en son denedim yetmedi görüntülü aramak zorunda kaldık yok taşı az yok basit yok bize yakışmaz hayır gören der sarayda olcak nisanim . Okadar makul sade ve güzel bir elbise begendim ki aldirtmadi hayalimde hiç olmayan hiç sevmediğim bir elbise almak zorunda kaldık . Birde ucuzda değil aldığımız elbise özel tasarım tek uretimdi nişana gore çok para verdik icim acıdı. Hayır Tamam yarıda olsa bende beğendim ama hayalim değildi şatafatlı bişey . Ama ısrarla çok gösterişli olmalıymış dedi durdu şimdi size sorum ben bu kadına gördüğümde ne demeliyim . Nasıl bir laf soylemeliyimki utanmalı. Bana bi yardımcı olun Allah aşkına. Uzun oldu hakkınızı helal edin.
Gidip kendiniz alın, aldırırsın ne yahu
Almamalıydın. Bu benim en özel günüm ben nasıl istersem öyle olmalı deyip kestirip atamadın mı? Baştan yuları vermişsin eline. Kaynana birey bunları yaparken mustakbel koca napıyodu oda ayrı bi konu :) tek başına savaş verirsen kaybedersin..
Kaynanana laf sokma teşekkür et seni davetli gibi görünmekten kurtarmış
Hiç üzülme sinirlenme de saç baş makyaj davullu zurnalı nişan, e o kıyafet anca kaldırır yani :)
Şimdiden hayırlı olsun .
Beğenmediğin şeyi alıp giydikten sonra laf soksan nolur sokmasan nolur??? Neticede kv dediğini yaptırmış mı yaptırmış ,gerisi çokta tınn.
Kaynananın seçtiğini hiç beğenmedim. O pelerin ne yahu. Uydurmasyon bir elbise.
Ümraniye de çok güzel abiyeler var. Bula bula bunu mu bulmuş.
Çaktırma, git değiştir elbiseyi. Giydiğin gün şoke olsun
Giyen benim deyip son kararı siz vereceksiniz onun fikrini uygularsanız önünü alamaz siniz
Bir de onlar ödemiyor mu bırak ödesin oğlu he borcu ortak olarak size kalıyorsa aaaaaaslaaa dediğini yapmayın nişan için çok pahalı kıyafete karşıyım 2000 Tl nişan elbisesi için limit bana göre
Nişanlını kırmamak için yokluğa açlığa katlan ama kaynoşa katlanma. Pişman edecek biri belliki... bundan sonra karışmasına izin verme. Hiç bişy yapamaz ki napabilir? İlerde düğün videonu pişmanlıkla içinde heveslerin kala kala izlemek ister misin?Inan o benden tarafı hep çok tartıştı annesiyle bende dayanamayıp Tamam bu olsun dedim. Hep benden yana oldu sagolsun
Ben de pembeyi beğendim. Gönül isterdi ki içine sinen olsun. Bundan sonra daha dikkatli olursun. Laf sokmak gibi işlere hiç girme, gerek yok daha çok yenisiniz. Kibar kibar reddet, kibar kibar söyle isteklerini. Mutluluklar dilerim.
Zevkliymiş kv den keşke benimkide para verip karışsa bizim paramıza karışır en ucuzu aldırmaya kalkar
İnsanlara yaranılmıyor hiçbir türlü
Nişanlını kırmamak için yokluğa açlığa katlan ama kaynoşa katlanma. Pişman edecek biri belliki... bundan sonra karışmasına izin verme. Hiç bişy yapamaz ki napabilir? İlerde düğün videonu pişmanlıkla içinde heveslerin kala kala izlemek ister misin?
Ben gelinliğimin fotoğrafını bile yollamadım, her şeyi kendi paranla yapınca karışan olmuyor. Kimi anne babalar her şeyi biz biliyoruz kafasındalar, kötü niyete yormayın derim, yoksa bu huzursuzlukların sonu gelmez, ya parasına kıyamayıp en ucuzuna kaçmak isteseydi ne yapacaktın.
Bakın böyle zamanlarda sakin olmakta fayda var, çul çaput yüzünden millet kaç yıl emek verdiği ilişkileri bitiriyor. Nişanlınız sağlam dursun, söylesin, karışmasın kayınvalide. Ama siz kendinizi dolduruşa getirmeyin, bazen orta yolu bulmakta fayda var. Anacınız sevdiğiniz adamla evlenmek unutmayın, gerisi gelir geçer, anaçtan şaşmayın, kıyafettir kap çanaktır altındır inanın o kadar da mühim şeyler değil.
Hevesinizi kayınvalideniz değil, ona bu cüreti veren siz ve annesine karışma anne sen mi giyeceksin diyemeyen nişanlınız kursağınızda bırakmış kusura bakmayın. Daha nişan olmadan ipleri eline vermişsiniz. Geçmiş olsun. Şu saatten sonra laf soksanız ne olur anlayacak adam en baştan karışmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?