• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hevesimizi kursagimizda birakan kaynana

Yahu canim benim nisan senin nisanin neden onun istedigi elbiseyi alma geregi duydun,giyecek olan elbiseye bile eger laf soyleme hakkini daha nisanliyken veriyorsan gecmis olsun istedigin lafi yoksanda is isten gecmis ola...

Giyen benim deyip son kararı siz vereceksiniz onun fikrini uygularsanız önünü alamaz siniz
Bir de onlar ödemiyor mu bırak ödesin oğlu he borcu ortak olarak size kalıyorsa aaaaaaslaaa dediğini yapmayın nişan için çok pahalı kıyafete karşıyım 2000 Tl nişan elbisesi için limit bana göre

Biraz aklın varsa gider iade eder begendigini alırsın içime sinmedi dersin yoksa hep böyle konuları açar durursun.

Herkesin gönlü olsun dedim anneme babamada gönderdim resmi bakın ben beğendim bunu diye aynı şekilde kaynanayada . Ama ummadık taş baş yardı beklemediğim bi geri dönüş aldım . Laf edersem belki büyümüş olduğumuzu anlar artık diye dedim.

O zaman laf etme hakkınız yok kimse size sormadan fikir sormuşsun şimdi de kinlenme boşuna kadın durduk yere karışmamış

Bende pembeyi begendim şimdi açık söyliyim ama nişan günü ay ben bunu degil keşke digerini giyseydim demenizide istemem. Benim nikahım ve dügünüm ikiside olmuştu farklı şehirlerde nikahdaki saçımı çok beğenmiştim dügünd de istedim ama farklı saç dayatıldı zorla sonuç olarak dügün resimlerine baktigimda kesinlikle hala söylüyorum saçım igrenç diye keşke aynı saçı yaptırsaymışım diyorum ama geçen geçti

nişan elbiseni kendin seçip alsaydın kimseye de "o olmaz bu yakışmaz" cümlelerini ettirmemiş olurdun. ben öyle yaptım , annem dahi elbisemi aldıktan sonra gördü. kendi nişanımda kendi elbisemi seçip alacak kadar beceriye sahiptim evlenmeye kalktığımda

Ben bunu begendim bitti ....
Bunun ustune laf olmazdi
Gecmis olsun ..

Kıyafet seçiminde söz hakkı vermişsiniz daha doğrusu kararı kv ye bırakmışsiniz bundan sonra ne derseniz boş olur.

Bende gelinlik seçimimi görümcelere bırakmıştım yani yer olarak. modelı beğenecektim bir model beğendim ve fiyat konusunda anlaşmak için ailede daha kızlar var gelir burdan alırız gibi şeyler söylendi, görümcem onlar buraya mı layık tarzında cümle sarfedince her şeyden vazgeçip bulunduğum şehirde gayet sık ve pahalı bir gelinlik kiralamistim. Ama onlara karşı tek kelime etmedim ben sustum gelinlik konuştu:halay:

Yalnız fotoyu yeni gördüm pembeye beğendim kırmızıyı da alın kinada falan giyersiniz içinizde kalmamış olur.

kusura bakma ama suç sende boyun eğip
onun beğendiğini almışsın artık her konuda

sana dedığini yaptıracak kontrol manyağı bir kaynananin var hayırlı olsun

pembeyi beğendim bence git beğendini al yoksa ömür boyu pişmanlik yaşayacaksin

laf soksaniz ne degisecek ki. pisi pisi gidip kadinin istedigi elbiseyi almissiniz.
kendi nisaninizda giyeceginiz elbisede bile soz hakkiniz olmamis gecmis olsun...

Kaynanana laf sokma teşekkür et seni davetli gibi görünmekten kurtarmış :halay:
Hiç üzülme sinirlenme de saç baş makyaj davullu zurnalı nişan, e o kıyafet anca kaldırır yani :)
Şimdiden hayırlı olsun .

Yükledim resimleri . Kırmızıyı ben çok beğenmiştim. Pembeye kaynanamın dediği pelerini var ayrica
Zevkliymiş kv den keşke benimkide para verip karışsa bizim paramıza karışır en ucuzu aldırmaya kalkar
İnsanlara yaranılmıyor hiçbir türlü

Başta nasılsa sonundada öyle olur neyse bu seferlik onun dediği olmuş önüne bakmalisin artık bişey alırken düğün için ev için vs sorma bile ben bunu beğendim de al çık fikrini söylerse de ben beğenmedim de açık açık ipleri verme şimdiden cnmsinn

Valla kaynanan zevkliymiş ne güzel elbise işte özel tasarım elbiselere layık görmüş seni daha ne istiyorsun. Cidden kırmızısı gelinin kız kardeşi elbisesi.. Olmazdı.. Hiç laf sokma gereksiz olur.. Mutluluklar.. Çok güzel prenses gibi olacaksın nişanında.. :)

Beğenmediğin şeyi alıp giydikten sonra laf soksan nolur sokmasan nolur??? Neticede kv dediğini yaptırmış mı yaptırmış ,gerisi çokta tınn.

Back