- 13 Kasım 2016
- 326
- 402
- 103
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Neden ona sordun? Laf sokunca eline ne geçecek zaten onun dediğini yapmışsın? başkasının zevkine göre giyineceksin nişanında bari düğünde aynı hatayı yapma.
eminimki nisaninda cok guzel olcaksin kiyafetin cook guzel senin zewkinde guzel ama sanki nisanlanan sen degilde giden misafir gibi olurdun keske o kiyafetide aldiraydin :)
Canım madem nişan salonda olacak pembe olan daha hoş olur.Kırmızı biraz kınalık gibi duruyor
Anasınıfı bebeleri mezuniyetlerinde kendi elbiselerini kendileri seçiyorken siz yetişkin bir kadın olarak nasıl kv nin istediğini alıyorsunuz
Neden bizim kızlarımız bu kadar pasif
Çok işin var Bu aileyle
kinaya kalir mi bilmiyomÖylemi diyosun gerçekten . Onuda annem kınada aldirirsin dedi aklın kaldıysa :)
Giyecek olan benim benim nisanim omur boyu anı olacak herşey içime sinsin istiyorum herkesin gönlünü yapmak zor önemli olan benim sevmem diyemediniz mı
Artık olan olmuş kinlenmeyin bundan sonra dediğimi dersiniz
Kırmızılı kınaya çok güzel olur bence pembeli güzel olmuş tarlatanini istersen biraz daha kucultursun çok kabarık istemezsen hallolur yani sen keyfini çıkar bireyin mutluluğuna engel olmasına izin verme :)Emin ol dicem. Artık kimsenin gönlünü hoş tutmicam dedim sözlüme. Oda hak verdi onayladı .
Kırmızılı kınaya çok güzel olur bence pembeli güzel olmuş tarlatanini istersen biraz daha kucultursun çok kabarık istemezsen hallolur yani sen keyfini çıkar bireyin mutluluğuna engel olmasına izin verme :)
Hayırlı olsun
Canım bir de Abla tavsiyesi bende sizin gibi hep sade şeyler beğenmiştim.Şimdi fotoğraflarıma bakıyorum keşke daha gösterişli pırıltılı kıyafetler alsaydınız derim.Gelinliğimi bile çok sade almıştım.Emin ol dicem. Artık kimsenin gönlünü hoş tutmicam dedim sözlüme. Oda hak verdi onayladı .
Kadın zevkliymiş ama Allah var sakınmamışYükledim resimleri . Kırmızıyı ben çok beğenmiştim. Pembeye kaynanamın dediği pelerini var ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?