Hevesimizi kursagimizda birakan kaynana

Kremsantikk

Ailem benim en büyük servetim.
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
326
402
103
Kızlar Merhaba ,

Hüzünlüyüm. Hemde çok.
Haftalardır nişan için kıyafet bakıyoruz .zaten sıkıntılıyım bilen bilir. Birde bu Kararsızligim. Meraklı kaynanam herşeye muhalefet olmaktan beni dahada kararsız bıraktirdi . Hayır canım Annem bu haliyle karismazken ki asla öyle huyuda yoktur ama kaynana olacak birey sevdiğimi de benide dahada strese sokmak peşinde . Asıl olay bugün oldu. Sabah erkenden yollara düştük kızlar gezmedigimiz Kadıköy Üsküdar Ümraniye kalmadı enson durak Ümraniye'de mağazaları dolaşırken birkaç seçenek buldum beğendim fakat kaynana kişisi bir türlü yakıştıramadı bana, en son denedim yetmedi görüntülü aramak zorunda kaldık yok taşı az yok basit yok bize yakışmaz hayır gören der sarayda olcak nisanim . Okadar makul sade ve güzel bir elbise begendim ki aldirtmadi hayalimde hiç olmayan hiç sevmediğim bir elbise almak zorunda kaldık . Birde ucuzda değil aldığımız elbise özel tasarım tek uretimdi nişana gore çok para verdik icim acıdı. Hayır Tamam yarıda olsa bende beğendim ama hayalim değildi şatafatlı bişey . Ama ısrarla çok gösterişli olmalıymış dedi durdu şimdi size sorum ben bu kadına gördüğümde ne demeliyim . Nasıl bir laf soylemeliyimki utanmalı. Bana bi yardımcı olun Allah aşkına. Uzun oldu hakkınızı helal edin.

Aldıktan sonra ne diyeceksin ki?
Paraya da kıymış, en pahalısını aldırtmış.
Beğenmediysen almamalıydın.
Tarzım değil, hayalim değil diyebilirdin.
Hem istediğini yapıyorsun hem laf sokma peşindesin. Böyle olmaz

Niye utandırmaya çalışıyossunki. Onun dediğini yapmışsın iş bitmiş. Sonradan laf sokmanın anlamı yok. Baştan istediğini alsaydın.

Hani bizi beceriksiz yapamaz görüyor o manada utandirmak için dedim. Işın bittiginin bende farkındayım ama yardım istedim sizlerden olan biteni tekrar gözüme sokmanizi değil. Yinede sağolun

Hani bizi beceriksiz yapamaz görüyor o manada utandirmak için dedim. Işın bittiginin bende farkındayım ama yardım istedim sizlerden olan biteni tekrar gözüme sokmanizi değil. Yinede sağolun
İstediğin yardım laf sokma konusunda akıl!

Şimdi böyle yaparsan evlenirkende kaynanan kendi istediği mobilyayı aldırır sana. Bunu düşünemiyor musun? Baştan hayır benim istediğim olacak demelisin. Sonradan laf sokmana gerek yok yani.

Laf sokmayın bence.Mahsuru yoksa fotoğrafı buraya atar mısınız?

Laf sokmayın bence.Mahsuru yoksa fotoğrafı buraya atar mısınız?

Yükledim resimleri . Kırmızıyı ben çok beğenmiştim. Pembeye kaynanamın dediği pelerini var ayrica

Eklentiler

• IMG-20170627-WA0027_1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 303
  • IMG-20170627-WA0026_1.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 309
  • IMAG0246_1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 298
Yok evde değil salonda olcak. Kalabalık olucak davullu zurnalı . Ama bilemedim işte .yorum için sagol

Neden ona sordun? Laf sokunca eline ne geçecek zaten onun dediğini yapmışsın? başkasının zevkine göre giyineceksin nişanında bari düğünde aynı hatayı yapma.

Yok evde değil salonda olcak. Kalabalık olucak davullu zurnalı . Ama bilemedim işte .yorum için sagol
eminimki nisaninda cok guzel olcaksin kiyafetin cook guzel senin zewkinde guzel ama sanki nisanlanan sen degilde giden misafir gibi olurdun keske o kiyafetide aldiraydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…