• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hevesimizi kursagimizda birakan kaynana

Neden ona sordun? Laf sokunca eline ne geçecek zaten onun dediğini yapmışsın? başkasının zevkine göre giyineceksin nişanında bari düğünde aynı hatayı yapma.

Herkesin gönlü olsun dedim anneme babamada gönderdim resmi bakın ben beğendim bunu diye aynı şekilde kaynanayada . Ama ummadık taş baş yardı beklemediğim bi geri dönüş aldım . Laf edersem belki büyümüş olduğumuzu anlar artık diye dedim.

Hem dedigini yapip hem de laf sokmak sacma degil mi? Yani bana basit geliyor da boyle seyler, daha dogrusu insani basitlestiriyor. Elbiseyi begenip alip merak edenlere de fotosunu atsaniz yeterdi yani.

Anasınıfı bebeleri mezuniyetlerinde kendi elbiselerini kendileri seçiyorken siz yetişkin bir kadın olarak nasıl kv nin istediğini alıyorsunuz
Neden bizim kızlarımız bu kadar pasif
Çok işin var Bu aileyle

Ilk defa ömrümde böyle birşeyle karşılaştım valla basiretim bağlandı diyemedim bişey. Fena bir kızım ama bugün susup kalmak dışında birşey yapamadım

Giyecek olan benim benim nisanim omur boyu anı olacak herşey içime sinsin istiyorum herkesin gönlünü yapmak zor önemli olan benim sevmem diyemediniz mı
Artık olan olmuş kinlenmeyin bundan sonra dediğimi dersiniz

Giyecek olan benim benim nisanim omur boyu anı olacak herşey içime sinsin istiyorum herkesin gönlünü yapmak zor önemli olan benim sevmem diyemediniz mı
Artık olan olmuş kinlenmeyin bundan sonra dediğimi dersiniz

Emin ol dicem. Artık kimsenin gönlünü hoş tutmicam dedim sözlüme. Oda hak verdi onayladı .

Emin ol dicem. Artık kimsenin gönlünü hoş tutmicam dedim sözlüme. Oda hak verdi onayladı .
Kırmızılı kınaya çok güzel olur bence pembeli güzel olmuş tarlatanini istersen biraz daha kucultursun çok kabarık istemezsen hallolur yani sen keyfini çıkar bireyin mutluluğuna engel olmasına izin verme :)
Hayırlı olsun

Kırmızılı kınaya çok güzel olur bence pembeli güzel olmuş tarlatanini istersen biraz daha kucultursun çok kabarık istemezsen hallolur yani sen keyfini çıkar bireyin mutluluğuna engel olmasına izin verme :)
Hayırlı olsun

Bizimkiler de öyle dedi bir kaç saat için aklına soru işaretleri yerleştirme dediler. Beğeni için sağolun

Canım bir de Abla tavsiyesi bende sizin gibi hep sade şeyler beğenmiştim.Şimdi fotoğraflarıma bakıyorum keşke daha gösterişli pırıltılı kıyafetler alsaydınız derim.Gelinliğimi bile çok sade almıştım.
Bir kere evleniyorsun kostumlerin şık ama gösterişli olsun.Fotoğraflarda güzel çıkıyor.

Ben de pembeyi beğendim. Gönül isterdi ki içine sinen olsun. Bundan sonra daha dikkatli olursun. Laf sokmak gibi işlere hiç girme, gerek yok daha çok yenisiniz. Kibar kibar reddet, kibar kibar söyle isteklerini. Mutluluklar dilerim.

Ohoo şimdiden nişan kıyafetini kaynananın istegine göre aldıysan yandın bacım sen geçmiş olsun.
Kendi istedigin gibi ol baskasının degil he dedikçe ezilirsin.

Back