hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

okurken hep gözlerim doldu , yaşadığınız heyecanı aynen yansıttınız sanki hayırlı olsun
sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallah

okurken hep gözlerim doldu , yaşadığınız heyecanı aynen yansıttınız sanki hayırlı olsun
sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallah
inşallah çok istiyordum anne olmayı sağlıklı olur bebeğim inşallah allahım isteyen herkese verir inşallah

allahım sağlıkla birbirinize kavuştursun ne güzel bir duygu bende üç yıldır bekliyorum lütfen dualarınıza bizide ekleyin

Rabbim bir an önce kavuştursun sizi inşallah :)

benim eşim de ilk duydugun da bir saat konuşamadı dli tutuldu bişeyler geveledi. artık korkmaya başladık doktora götürecektik nerdeyse :)

inşallah Allah en kısa zamanda kısmet eder canım söylememe gerek yoktur ama yumurtlama gününe dikkat et

ben tel de söyledim anlamadım çok hemen kapattı teli galiba ağladı canım

sizinkinin daha da coşkulu olması normal canım çünkü uzun zaman olmuş ışık gibi doğmuş Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi

merhaba kızlar ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz çalışmalara devam değil mi

Öncelik
Anne olmak tabiki kadına verilmiş enbüyük nimet ama bunu Allah'tan dilemek bol dua etmek gerekir bu benim hakkım düşüncesi nekadar doğru aklım almadı ama doktorunu değiştir bence önce Dr .kan testi ister daha sonra ultrasonda bakar senin Dr neye göre gördü sonra kanda çıkmadı tuhaf bi durum

geç döllenmeymiş canım ondan kanda çıkmamış 5. haftamdayım inşallah sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…