Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok istiyordum anne olmayı sağlıklı olur bebeğim inşallah allahım isteyen herkese verir inşallahokurken hep gözlerim doldu , yaşadığınız heyecanı aynen yansıttınız sanki hayırlı olsun
sağlıkla kucağınıza almanız nasip olur inşallah
allahım sağlıkla birbirinize kavuştursun ne güzel bir duygu bende üç yıldır bekliyorum lütfen dualarınıza bizide ekleyin
inşallah Allah en kısa zamanda kısmet eder canım söylememe gerek yoktur ama yumurtlama gününe dikkat etmerhaba arkadaşlar ben aylardır hep burda gebe kalanları nasıl kaldıklarını gizli gizli araştırıyordum 3 yıldır evliyim ve bir türlü benimde çocuğum olmuyor dr lar bişey yok diyor ama olmuyor bu gün adetim 3 gün geçmişti (bazen düzensiz gelir)soğan kürü ve çörek otu bal tarçın kürü kullandım dr a gittim ultrasonla baktı ve güldü bana dedi büyük ihtimalle hamilesin bende o an savincimden öldüm öldüm dirildim sonra kan testi istedi bende çıktım pazara kendime gebelik elbisesi bakmaya bebeğime bile baktım test pozitifse almaya gelecektim testi aldım dr a verdim yine yine yine yok gebelik dedi mahvoldum aklımdan çıkmıyor ne olur bana dua edin benimde olsun çoook istiyorum çok çok ba nasıl adalet bende kadın değilmiyim anne olmak benimde hakkım
ben tel de söyledim anlamadım çok hemen kapattı teli galiba ağladı canımbenim eşim de ilk duydugun da bir saat konuşamadı dli tutuldu bişeyler geveledi. artık korkmaya başladık doktora götürecektik nerdeyse :)![]()
canım meğerse geç döllenme olmuş hamileymişimmminşallah Allah en kısa zamanda kısmet eder canım söylememe gerek yoktur ama yumurtlama gününe dikkat et![]()
ben tel de söyledim anlamadım çok hemen kapattı teli galiba ağladı canım
evet gerçekten de öyle sağol caımmsizinkinin daha da coşkulu olması normal canım çünkü uzun zaman olmuş ışık gibi doğmuş Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi![]()
evet canım çok şükür düzenlibende 3 yıl bekledim canım bak oldu çok çok ağladım adetlerin düzenlimi
hayıt suyu bide arı sütü poleni kullan ben bu ay kullanacaktım olmasaydıevet canım çok şükür düzenli
aminn çok güzelmiş ama belirtim yok pek bişey anlamıyorum amaAllah herkese hayırlısını versin
bizi boşver sen napıyorsun nasıl gidiyor hamişlik kayın validen artık yüklenmiyordur sana her haldemerhaba kızlar ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz çalışmalara devam değil mi
Anne olmak tabiki kadına verilmiş enbüyük nimet ama bunu Allah'tan dilemek bol dua etmek gerekir bu benim hakkım düşüncesi nekadar doğru aklım almadı ama doktorunu değiştir bence önce Dr .kan testi ister daha sonra ultrasonda bakar senin Dr neye göre gördü sonra kanda çıkmadı tuhaf bi durummerhaba arkadaşlar ben aylardır hep burda gebe kalanları nasıl kaldıklarını gizli gizli araştırıyordum 3 yıldır evliyim ve bir türlü benimde çocuğum olmuyor dr lar bişey yok diyor ama olmuyor bu gün adetim 3 gün geçmişti (bazen düzensiz gelir)soğan kürü ve çörek otu bal tarçın kürü kullandım dr a gittim ultrasonla baktı ve güldü bana dedi büyük ihtimalle hamilesin bende o an savincimden öldüm öldüm dirildim sonra kan testi istedi bende çıktım pazara kendime gebelik elbisesi bakmaya bebeğime bile baktım test pozitifse almaya gelecektim testi aldım dr a verdim yine yine yine yok gebelik dedi mahvoldum aklımdan çıkmıyor ne olur bana dua edin benimde olsun çoook istiyorum çok çok ba nasıl adalet bende kadın değilmiyim anne olmak benimde hakkım
bizi boşver sen napıyorsun nasıl gidiyor hamişlik kayın validen artık yüklenmiyordur sana her halde[/QUO
aynen öyle fazla konuşmuyoruz canım bugün göğüslerim çok hasas dokunamıyorum inan belirtiler başladı galiba ve dün akşam saa 9.30 da canım üzüm çekti
geç döllenmeymiş canım ondan kanda çıkmamış 5. haftamdayım inşallah sağlıklıdırÖncelik
Anne olmak tabiki kadına verilmiş enbüyük nimet ama bunu Allah'tan dilemek bol dua etmek gerekir bu benim hakkım düşüncesi nekadar doğru aklım almadı ama doktorunu değiştir bence önce Dr .kan testi ister daha sonra ultrasonda bakar senin Dr neye göre gördü sonra kanda çıkmadı tuhaf bi durum
Aaaa çok sewindimki gerçekten Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn amin:)))))geç döllenmeymiş canım ondan kanda çıkmamış 5. haftamdayım inşallah sağlıklıdır
amin çok sağol çok var ama sabredecz artıkAaaa çok sewindimki gerçekten Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn amin:)))))