• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

Bilmis insanlar snirimi bozuyo tesekkur ederim ya icm rahatladi ..

bazı insanlar sırf sinir bozmak için konuşuyor sanki. bebek istediğini bilip "daha yok mu bebiş" diye soruyorlar... olabildiğince takılmamak lazım. senin için rahat olsun. karşındakini erkek değil de doktor olarak görmeye çalış : )

Umarım yoktur problem bir daha anne olamam diye çok korkuyorum ...

içimizi ferah tutmamız lazım, çok zor biliyorum ama... ben de hiç anne olamamaktan çok korkuyorum. gönlümüze göre olur her şey umarım. kucağımız boş, boynumuz bükük kalmaz daha fazla...

Allah hepimize nasip etsin...ilk bebeği aldırınca çocuk olmama ihtimali var diyorlar...ne kadar da kolay söylüyorlar bunu bana...çok acı.

Allah hepimize nasip etsin...ilk bebeği aldırınca çocuk olmama ihtimali var diyorlar...ne kadar da kolay söylüyorlar bunu bana...çok acı.

kuzum yok öyle bir şey. 3 ayrı doktora sordum, taaaa amerika'dan doktor buldum ona da sordum. eskidenmiş o. yöntemler gelişmemiş olduğu için zarar veriyorlarmış rahime. şimdi öyle değil ki.

Ya iste bnde ole oldum ama milleti bi gormen lazm moralimi bozdular guya erkek doktor alttan muayne ediyomus kndmi sey gbi hssettim. Adam zaten omru boyunca sey gorecek yani manyak mi ozellikle ole yapacak .. daha ayrntili goruldugu icin oyle muayne ettgni biliorum cnku isini iyi bilen bi doktor . Snin doktorun bayan mi ??
boş ver dr dur ne isterse yapar o daha iyi bilir

merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm :KK43:

merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm :KK43:
canım enfeksiyon kapmış olabilirsin

canım enfeksiyon kapmış olabilirsin

belki...çok sık idrara çıkıyorum ama idrar yolları enfeksiyonu daha önce atlatmıştım bu öyle değil daha farklı bişii...lütfen hamile olayım allahımmmmmmm :KK61::KK61:

Back