Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağl canım ne bileyim üst üste gelince insan bunalıyor ne yapalım kaderimiz böyleArkadaşım öncelikle sana çok sabır diliyorum bende evleneli 4 yıl oldum seni çok iyi anlıyorum bende hiç tadamadım o duyguyu ve bu bi imtihan etrafım hamilelerle dolu ve çocukları çok seven birisi olarak bununla imtihan oluyorom bazen bağırasım geliyo neden diye sonra bi durup düşünüyorum etrafıma bakıyorum evladı var ama hiç mutlu değil yada gereği gibi yetiştirememiş insanlar var afedersiniz doğurmaya gelince kediler köpeklerde doguruyo önemli olan hayırlısı olması onun için sakın isyan etme sabret
olmayınca insan üzülüyor gerçekten çoook uğraştım ama olmadı ne yapcam bilmiyorum hiç yol kalmadıbende aynı hissediyorum bazen hiç olmıcak bebegimi hiç kucagıma alamıcak gibi off off
sağol sen beni bırak gebelik nasıl hissediyonmu bişeylerumutsuz olma aslaaaa
ya eşim haftada bi pazar günü evde bizde geç kalkıyoruz bi o gün oda gözüne batıyor klak iş yap diyor hiç iş yapmaz o başımda durur kızıyla birlikte emir yağdrr kim katlanır buna eşim kızıyor ama anlamıyor hep kötüler beni bana bi kaşık dahi almamış daha ben idare ediyorum onu inan yatak odam yok onun eşyaları arasında yerde yatıyoruz anla artık severek evlendik burnumdan getirdilercanım niye öyle diyorsun sabret kaynanan ne istiyor derdi ne ki olumsuz düşünme sabret inş yoluna girer herşey
çok zor canım allah yardımcın olsun eşin başka eve neden çıkmak istemiyor maddi açıdan mı sende çalışsan taşınsanız en azından kısa bir süreçalışırdın evinizi düzerdiniz.bizde eşimle aldık aileler yardım etmedi odedik çalıştık şükür canım ben halen çalışıyorumya eşim haftada bi pazar günü evde bizde geç kalkıyoruz bi o gün oda gözüne batıyor klak iş yap diyor hiç iş yapmaz o başımda durur kızıyla birlikte emir yağdrr kim katlanır buna eşim kızıyor ama anlamıyor hep kötüler beni bana bi kaşık dahi almamış daha ben idare ediyorum onu inan yatak odam yok onun eşyaları arasında yerde yatıyoruz anla artık severek evlendik burnumdan getirdiler
tabikide çalışırım ama bi süpriz oldu hamileyim çok şükür beklemedimçok zor canım allah yardımcın olsun eşin başka eve neden çıkmak istemiyor maddi açıdan mı sende çalışsan taşınsanız en azından kısa bir süreçalışırdın evinizi düzerdiniz.bizde eşimle aldık aileler yardım etmedi odedik çalıştık şükür canım ben halen çalışıyorum
kızzzzzzzlaaaarrrrr çok ağladım ama meğer hamileymişim bebeğim benimleymiş dr görmemiş adet olacağım hafta yumurtam çatlamış mucize bu çok mutluyum dün test yaptım silik çizgi vardı kan verdim umudum yoktu az önce aradı dr um gebelik var müjde dedi çok mutluyum 3 yıl dan sonra oldu bebeğimmmmm
gözün aydın hayırla al kucagına inşallah...kızzzzzzzlaaaarrrrr çok ağladım ama meğer hamileymişim bebeğim benimleymiş dr görmemiş adet olacağım hafta yumurtam çatlamış mucize bu çok mutluyum dün test yaptım silik çizgi vardı kan verdim umudum yoktu az önce aradı dr um gebelik var müjde dedi çok mutluyum 3 yıl dan sonra oldu bebeğimmmmm
amin arkadaşım hiç belirtim yok olmadı adet belirtisi bile yaşamadım anlamadım bende ama olsun geldi bebeğimTebrik ederim... Gözün aydın... Nasıl güzel bir mutluluktur... Artık bundan sonra hep güzel olumlu haberler al inşallah her seferinde... Rabbim tamamına erdirsin de kucağında pışpışladığın günleri de hayırlısıyla gör inşallah..
amin aminnnnnn çok mutluyum yaaaa 3 koca yıl allahım herkese verir inşallahgözün aydın hayırla al kucagına inşallah...
amin kuzum rabbim kimseyi evlatsın birakmasın bende çok dua etmiştim şimdi kuzum benimle...amin aminnnnnn çok mutluyum yaaaa 3 koca yıl allahım herkese verir inşallah
amin arkadaşım hiç belirtim yok olmadı adet belirtisi bile yaşamadım anlamadım bende ama olsun geldi bebeğim
çok sevindim ayy ne güzel haber ben sana sabret demiştim bak allah büyük dua et bol bol canım inş kucağında da görürsün.gözün aydınkızzzzzzzlaaaarrrrr çok ağladım ama meğer hamileymişim bebeğim benimleymiş dr görmemiş adet olacağım hafta yumurtam çatlamış mucize bu çok mutluyum dün test yaptım silik çizgi vardı kan verdim umudum yoktu az önce aradı dr um gebelik var müjde dedi çok mutluyum 3 yıl dan sonra oldu bebeğimmmmm
evet dr yok demişri gecen cuma kızdım hep ağır iş yaptım insan bişey hissetmezmi yaaa inan adet belirtisi olur diyorlardı o bile olmadı halada yokDaha çok yeni, çok minik annesi... Muhakkak olur senin de belirtilerin.. Her gebelik her bünye her bebek farklıdır.. İnşallah sıkıntısız geçirirsin gebeliğini.. Artık bundan sonra yalnız değilsin.. Kendine dikkat et..
evet arkadaşım dün gece bile ağlıyordum boş yere kan verdim diye mutlu haber geldi ama hiç belirti arama olmuyormuş herkeste bende yok mesela sıfır normal insan gibiyim şua n dağa tırmana bilirim ağır kaldırdım yukarı uzandım perde astım halı yıkadım hiç belirtim olmadıçok sevindim ayy ne güzel haber ben sana sabret demiştim bak allah büyük dua et bol bol canım inş kucağında da görürsün.gözün aydın
evet dr yok demişri gecen cuma kızdım hep ağır iş yaptım insan bişey hissetmezmi yaaa inan adet belirtisi olur diyorlardı o bile olmadı halada yok
kızzzzzzzlaaaarrrrr çok ağladım ama meğer hamileymişim bebeğim benimleymiş dr görmemiş adet olacağım hafta yumurtam çatlamış mucize bu çok mutluyum dün test yaptım silik çizgi vardı kan verdim umudum yoktu az önce aradı dr um gebelik var müjde dedi çok mutluyum 3 yıl dan sonra oldu bebeğimmmmm
evet dr um da dedi 3 aydan sonra görürsün gününü diye eşim daha bilmiyor kız nasıl söylicem onaa3 ay dolana kadar gayet dikkatli ol sen yine... Kalp atışları başlayınca mide bulantılarımı nasıl geçiricem bana yardım ediiinnnnn diye sorarsın yine o bile güzel