• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasib etsin :KK66:
amin aminnnn inşallah sağlıklı geçer senin yoksa allahım sana versin ve olmayanlara ben çok çektim bu konuyu bile ben açtım ama allahın işi işte meğer o gün bebeğim oluşmuş kan testi ondan çıkmadı

kızzzzzzzlaaaarrrrr çok ağladım ama meğer hamileymişim bebeğim benimleymiş dr görmemiş adet olacağım hafta yumurtam çatlamış mucize bu çok mutluyum dün test yaptım silik çizgi vardı kan verdim umudum yoktu az önce aradı dr um gebelik var müjde dedi çok mutluyum 3 yıl dan sonra oldu bebeğimmmmm

hayırlı ugurlu olsun :KK46::KK46::nazar::nazar:
inş sonuna kadar tamamlamak nasip olur

evet dr um da dedi 3 aydan sonra görürsün gününü diye eşim daha bilmiyor kız nasıl söylicem onaa

Ayyy :rolleyes: En güzel an'lardan biri... Valla akşam için ne düşünüyorsan güzel bişiler yap mektup mu yazıyorsun gözlerine bakarak mı söylüyorsun.. Artık söyle o da çok mutlu olsun :KK9:

Ayyy :rolleyes: En güzel an'lardan biri... Valla akşam için ne düşünüyorsan güzel bişiler yap mektup mu yazıyorsun gözlerine bakarak mı söylüyorsun.. Artık söyle o da çok mutlu olsun :KK9:
bilmiyorum ki dayanamayıp arayacam kız çatları yoksa kız adetim geçti diye dr gittim 2 hafta önce test negatif çıktı ardım negatf dedim konuşamadı çok üzüldü meğerse gebeymişim yaaaaa

bilmiyorum ki dayanamayıp arayacam kız çatları yoksa kız adetim geçti diye dr gittim 2 hafta önce test negatif çıktı ardım negatf dedim konuşamadı çok üzüldü meğerse gebeymişim yaaaaa

Sen bu heyecanla dayanamayacaksın zaten... Aç ara söyle de o da eve gelene kadar yüzünde öööyle bir gülümsemeyle gelsin :KK28:

amin aminnnn inşallah sağlıklı geçer senin yoksa allahım sana versin ve olmayanlara ben çok çektim bu konuyu bile ben açtım ama allahın işi işte meğer o gün bebeğim oluşmuş kan testi ondan çıkmadı
Amin canım inşallah şimdilik korunuyoruz ama böyle haberleri duyunca seviniyorum bigün benimde bu haberi eşime verdiğimi canlandırıyorum gözümde :KK48: Malesef çalıştığım için bebeğim olursa bakıcak kimse yok o yüzden erteliyoruz:KK51: Senin adına çok sevindim 3 sene beklemişsin sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inş :KK39:

Kız heyecanın taa buraya geldi beni bastı valla :KK48: Ara söyle bize de söyle tepkisini :KK46::nazar:
çalıyorrrr kız inanmıyor ağlıyor galiba oyyy kız bak hele bişey demiyor sus pus oldu ikinize de kurban olurum diyo yazmıyorum hepsini anla artık çocuk giti geldi vallaa kız bu durmaz eve gelir birazdannn

Amin canım inşallah şimdilik korunuyoruz ama böyle haberleri duyunca seviniyorum bigün benimde bu haberi eşime verdiğimi canlandırıyorum gözümde :KK48: Malesef çalıştığım için bebeğim olursa bakıcak kimse yok o yüzden erteliyoruz:KK51: Senin adına çok sevindim 3 sene beklemişsin sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inş :KK39:
anladım inan çok güzel bi duygu boş ver korunma olsun

çalıyorrrr kız inanmıyor ağlıyor galiba oyyy kız bak hele bişey demiyor sus pus oldu ikinize de kurban olurum diyo yazmıyorum hepsini anla artık çocuk giti geldi vallaa kız bu durmaz eve gelir birazdannn

Allah'ımmmm Rabbim... Mutluluğundan benim gözlerim doldu zaten bu gebelik hormonları bizi ne hale getiriyor göreceksin olur olmaz ağlican salya sümük :KK45: Allah bozmasın hep mutlu kılsın sizi...

Allah'ımmmm Rabbim... Mutluluğundan benim gözlerim doldu zaten bu gebelik hormonları bizi ne hale getiriyor göreceksin olur olmaz ağlican salya sümük :KK45: Allah bozmasın hep mutlu kılsın sizi...
amin aminnnn allahım bebğim sağlıklı gelsin de ama olsun sonunda var ya içim de bebeğim hissettim yaa ne olursa olsun yatak odası da batdın kaynanm da batsın yerde yatarım ömrümce yeterki bebeğim olsun

:KK61::KK61::KK61:
amin aminnnn allahım bebğim sağlıklı gelsin de ama olsun sonunda var ya içim de bebeğim hissettim yaa ne olursa olsun yatak odası da batdın kaynanm da batsıtarım ömrümce yeterki bebeğim olsun

allahım sağlıkla birbirinize kavuştursun ne güzel bir duygu bende üç yıldır bekliyorum lütfen dualarınıza bizide ekleyin

Back