hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

bende aynı hissediyorum bazen hiç olmıcak bebegimi hiç kucagıma alamıcak gibi off off

çok sağl canım ne bileyim üst üste gelince insan bunalıyor ne yapalım kaderimiz böyle

canım niye öyle diyorsun sabret kaynanan ne istiyor derdi ne ki olumsuz düşünme sabret inş yoluna girer herşey
ya eşim haftada bi pazar günü evde bizde geç kalkıyoruz bi o gün oda gözüne batıyor klak iş yap diyor hiç iş yapmaz o başımda durur kızıyla birlikte emir yağdrr kim katlanır buna eşim kızıyor ama anlamıyor hep kötüler beni bana bi kaşık dahi almamış daha ben idare ediyorum onu inan yatak odam yok onun eşyaları arasında yerde yatıyoruz anla artık severek evlendik burnumdan getirdiler

çok zor canım allah yardımcın olsun eşin başka eve neden çıkmak istemiyor maddi açıdan mı sende çalışsan taşınsanız en azından kısa bir süreçalışırdın evinizi düzerdiniz.bizde eşimle aldık aileler yardım etmedi odedik çalıştık şükür canım ben halen çalışıyorum

tabikide çalışırım ama bi süpriz oldu hamileyim çok şükür beklemedim

kızzzzzzzlaaaarrrrr çok ağladım ama meğer hamileymişim bebeğim benimleymiş dr görmemiş adet olacağım hafta yumurtam çatlamış mucize bu çok mutluyum dün test yaptım silik çizgi vardı kan verdim umudum yoktu az önce aradı dr um gebelik var müjde dedi çok mutluyum 3 yıl dan sonra oldu bebeğimmmmm

Tebrik ederim... Gözün aydın... Nasıl güzel bir mutluluktur... Artık bundan sonra hep güzel olumlu haberler al inşallah her seferinde... Rabbim tamamına erdirsin de kucağında pışpışladığın günleri de hayırlısıyla gör inşallah..

gözün aydın hayırla al kucagına inşallah...

amin arkadaşım hiç belirtim yok olmadı adet belirtisi bile yaşamadım anlamadım bende ama olsun geldi bebeğim

amin arkadaşım hiç belirtim yok olmadı adet belirtisi bile yaşamadım anlamadım bende ama olsun geldi bebeğim

Daha çok yeni, çok minik annesi... Muhakkak olur senin de belirtilerin.. Her gebelik her bünye her bebek farklıdır.. İnşallah sıkıntısız geçirirsin gebeliğini.. Artık bundan sonra yalnız değilsin.. Kendine dikkat et..

çok sevindim ayy ne güzel haber ben sana sabret demiştim bak allah büyük dua et bol bol canım inş kucağında da görürsün.gözün aydın

evet dr yok demişri gecen cuma kızdım hep ağır iş yaptım insan bişey hissetmezmi yaaa inan adet belirtisi olur diyorlardı o bile olmadı halada yok

çok sevindim ayy ne güzel haber ben sana sabret demiştim bak allah büyük dua et bol bol canım inş kucağında da görürsün.gözün aydın
evet arkadaşım dün gece bile ağlıyordum boş yere kan verdim diye mutlu haber geldi ama hiç belirti arama olmuyormuş herkeste bende yok mesela sıfır normal insan gibiyim şua n dağa tırmana bilirim ağır kaldırdım yukarı uzandım perde astım halı yıkadım hiç belirtim olmadı

evet dr yok demişri gecen cuma kızdım hep ağır iş yaptım insan bişey hissetmezmi yaaa inan adet belirtisi olur diyorlardı o bile olmadı halada yok

3 ay dolana kadar gayet dikkatli ol sen yine... Kalp atışları başlayınca mide bulantılarımı nasıl geçiricem bana yardım ediiinnnnn diye sorarsın yine o bile güzel

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasib etsin

3 ay dolana kadar gayet dikkatli ol sen yine... Kalp atışları başlayınca mide bulantılarımı nasıl geçiricem bana yardım ediiinnnnn diye sorarsın yine o bile güzel
evet dr um da dedi 3 aydan sonra görürsün gününü diye eşim daha bilmiyor kız nasıl söylicem onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…