- 1 Ekim 2013
- 495
- 162
- 53
- 34
tamam canımınsallah canım haber ver :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canımınsallah canım haber ver :)
Bilmiyorm ki idrarda pozitif cikti herkesi goruyorm burda idrarda pozitifi görünce gidiyorlar kanda da güzel güzel cikiyor gebelikleri benim niye böyle oldu anlamadmaaaaa niye yaaa çok üzüldüm
gebetime diye bir test var o hatalı çıkıyorBenimde gecti 4. Gün bugun adet olmadm 2. Gunde idrar testi yaptim pozitif tabi hemen kan testine koştum ve şok oldum kanda negatif cikmis bence idrar testine guvenmeyin ben adet olmadm hala bakalim ne zaman olucam
canım sonuç çıktı mıınsallah yarın cıkıcakmıs sonucu...
eve canım hamıleyımmm 574 cıktı kan testının sonucu :)) allahım hepımıze nasıb etsın bu duyguyu ınsallah cok mutluyum...canım sonuç çıktı mı
Predictorle baktm hassas massas yaziyor ama hatali ciktigebetime diye bir test var o hatalı çıkıyor
allah tamamına erdirsin canım çok sevindim ins bizlerde en kısq zamanda burda paylaşırız :)kendine çok dikkat et nazlaeve canım hamıleyımmm 574 cıktı kan testının sonucu :)) allahım hepımıze nasıb etsın bu duyguyu ınsallah cok mutluyum...
çok tuhaf hormonlarında sorun var mı pekiBilmiyorm ki idrarda pozitif cikti herkesi goruyorm burda idrarda pozitifi görünce gidiyorlar kanda da güzel güzel cikiyor gebelikleri benim niye böyle oldu anlamadm![]()
Yok doktor muayeneye gelmene gerek yok hersey normal dediçok tuhaf hormonlarında sorun var mı peki
ayyy canım yaaa inşallah hamilesindir yine deYok doktor muayeneye gelmene gerek yok hersey normal dedi
ayyy canım yaaa inşallah hamilesindir yine de
ınsallaahh hepınızz tadarsınız bu duyguyu gercı su anda cok kucuk ıkı hafta sonra kalp atışları bellı olacak ondan sonra kesınlesecek hersey ama ınsallah saglıkla kucagıma almak nasıp olurr merak ettıgınız bırsey olursa mutlaka cevab vermeye alısırım canım :)allah tamına erdirsin canım çok sevindim ins bizlerde en kısq zamanda burda paylaşırız :)kendine çok dikkat et nazla
inş duyarsın pıt pıtlarını:)beslenmene dikkat et ve ağır hiç bişey yapma bu süreç çok önemliınsallaahh hepınızz tadarsınız bu duyguyu gercı su anda cok kucuk ıkı hafta sonra kalp atışları bellı olacak ondan sonra kesınlesecek hersey ama ınsallah saglıkla kucagıma almak nasıp olurr merak ettıgınız bırsey olursa mutlaka cevab vermeye alısırım canım :)
şuan belirtilerin varmı neler hissediyonınsallaahh hepınızz tadarsınız bu duyguyu gercı su anda cok kucuk ıkı hafta sonra kalp atışları bellı olacak ondan sonra kesınlesecek hersey ama ınsallah saglıkla kucagıma almak nasıp olurr merak ettıgınız bırsey olursa mutlaka cevab vermeye alısırım canım :)
ayy ınsallahh yaaa bı an once zamn gecsede duysamm... ılaç verdı doktor vıtamın faalan hap yutamuinş duyarsın pıt pıtlarını:)beslenmene dikkat et ve ağır hiç bişey yapma bu süreç çok önemli
ayy ınsallahh yaaa bı an once zamn gecsede duysamm... ılaç verdı doktor vıtamın faalan hap yutamuinş duyarsın pıt pıtlarını:)beslenmene dikkat et ve ağır hiç bişey yapma bu süreç çok önemli
canıımmm ben adet belırtılerının aynısını yasadım adet gunumden bır hafta once karnım sancıodu belım agrıodu yuzumde sıvıceler cıkmıstı... ama bunun dısında tek belırtı BAŞ AĞRISI oldu acayıp bı agrım vardı... ama hamıle oldugumu hıc dusunmedm bu ay dogru duzgun bısı bıle yapmadık yanı nerdeyse ....yoksa ne sık sık tuvalete cıktım ne mıde bulantısı hc bırını yasamadım hala daha da yasamıorum basım agrıo ıste sadece ve sanırım cırkın bı hamıle olacam yuzumde hala sıvılceler cıkıyo yaaaaşuan belirtilerin varmı neler hissediyon
ayy ınsallahh yaaa bı an once zamn gecsede duysamm... ılaç verdı doktor vıtamın faalan hap yutamu
canıımmm ben adet belırtılerının aynısını yasadım adet gunumden bır hafta once karnım sancıodu belım agrıodu yuzumde sıvıceler cıkmıstı... ama bunun dısında tek belırtı BAŞ AĞRISI oldu acayıp bı agrım vardı... ama hamıle oldugumu hıc dusunmedm bu ay dogru duzgun bısı bıle yapmadık yanı nerdeyse ....yoksa ne sık sık tuvalete cıktım ne mıde bulantısı hc bırını yasamadım hala daha da yasamıorum basım agrıo ıste sadece ve sanırım cırkın bı hamıle olacam yuzumde hala sıvılceler cıkıyo yaaaa[/QUO
keşke bende olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
üzülme canım mübarek gün rabbim en kısa zamanda güldürsün inşkızlar az önce dr dan geldim normal bi adet gecikmesiymiş 3-4 güne adet olursun dedi of yaaa geç döllenme sanmıştım bıktım hüsranlardan