• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hevesim kursağımda kaldı bebeğim gelmedi yinee

aaaaa niye yaaa çok üzüldüm
Bilmiyorm ki idrarda pozitif cikti herkesi goruyorm burda idrarda pozitifi görünce gidiyorlar kanda da güzel güzel cikiyor gebelikleri benim niye böyle oldu anlamadm :KK42:

Benimde gecti 4. Gün bugun adet olmadm 2. Gunde idrar testi yaptim pozitif tabi hemen kan testine koştum ve şok oldum kanda negatif cikmis bence idrar testine guvenmeyin ben adet olmadm hala bakalim ne zaman olucam
gebetime diye bir test var o hatalı çıkıyor

eve canım hamıleyımmm 574 cıktı kan testının sonucu :)) allahım hepımıze nasıb etsın bu duyguyu ınsallah cok mutluyum...
allah tamamına erdirsin canım çok sevindim ins bizlerde en kısq zamanda burda paylaşırız :)kendine çok dikkat et nazla

Bilmiyorm ki idrarda pozitif cikti herkesi goruyorm burda idrarda pozitifi görünce gidiyorlar kanda da güzel güzel cikiyor gebelikleri benim niye böyle oldu anlamadm :KK42:
çok tuhaf hormonlarında sorun var mı peki

allah tamına erdirsin canım çok sevindim ins bizlerde en kısq zamanda burda paylaşırız :)kendine çok dikkat et nazla
ınsallaahh hepınızz tadarsınız bu duyguyu gercı su anda cok kucuk ıkı hafta sonra kalp atışları bellı olacak ondan sonra kesınlesecek hersey ama ınsallah saglıkla kucagıma almak nasıp olurr merak ettıgınız bırsey olursa mutlaka cevab vermeye alısırım canım :)

• Beğen
Reactions: BBD
ınsallaahh hepınızz tadarsınız bu duyguyu gercı su anda cok kucuk ıkı hafta sonra kalp atışları bellı olacak ondan sonra kesınlesecek hersey ama ınsallah saglıkla kucagıma almak nasıp olurr merak ettıgınız bırsey olursa mutlaka cevab vermeye alısırım canım :)
inş duyarsın pıt pıtlarını:)beslenmene dikkat et ve ağır hiç bişey yapma bu süreç çok önemli

şuan belirtilerin varmı neler hissediyon

inş duyarsın pıt pıtlarını:)beslenmene dikkat et ve ağır hiç bişey yapma bu süreç çok önemli
ayy ınsallahh yaaa bı an once zamn gecsede duysamm... ılaç verdı doktor vıtamın faalan hap yutamu
evet canım ınsalllaahh yaa zaman hemen gecıverse de duysamm ... :)) doktor hap verdı saglık ocagındakı vıtamın hapı ben normalde hap yutmaıyorum ama bebegmn saglıgı mecbur ıcıcem :( ezıyorum yogurdun ıcıne koyup oyle ıcıyorum :D agır bı ıs hı yapmıyorum zten dııkat edıorum..:))

ayy ınsallahh yaaa bı an once zamn gecsede duysamm... ılaç verdı doktor vıtamın faalan hap yutamu
şuan belirtilerin varmı neler hissediyon
canıımmm ben adet belırtılerının aynısını yasadım adet gunumden bır hafta once karnım sancıodu belım agrıodu yuzumde sıvıceler cıkmıstı... ama bunun dısında tek belırtı BAŞ AĞRISI oldu acayıp bı agrım vardı... ama hamıle oldugumu hıc dusunmedm bu ay dogru duzgun bısı bıle yapmadık yanı nerdeyse ....yoksa ne sık sık tuvalete cıktım ne mıde bulantısı hc bırını yasamadım hala daha da yasamıorum basım agrıo ıste sadece ve sanırım cırkın bı hamıle olacam yuzumde hala sıvılceler cıkıyo yaaaa :(:(

canıımmm ben adet belırtılerının aynısını yasadım adet gunumden bır hafta once karnım sancıodu belım agrıodu yuzumde sıvıceler cıkmıstı... ama bunun dısında tek belırtı BAŞ AĞRISI oldu acayıp bı agrım vardı... ama hamıle oldugumu hıc dusunmedm bu ay dogru duzgun bısı bıle yapmadık yanı nerdeyse ....yoksa ne sık sık tuvalete cıktım ne mıde bulantısı hc bırını yasamadım hala daha da yasamıorum basım agrıo ıste sadece ve sanırım cırkın bı hamıle olacam yuzumde hala sıvılceler cıkıyo yaaaa :KK43::KK43:[/QUO
keşke bende olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar az önce dr dan geldim normal bi adet gecikmesiymiş 3-4 güne adet olursun dedi of yaaa geç döllenme sanmıştım bıktım hüsranlardan

Back