Hevesim kırıldı

Evet haklısınız her şeyimi anlatmasam iyi olur, yok o sorgu bile insana garip geliyor. Yani kadın bir şeyi de olumsuz düşünme, ya da direktif verme

Ben de enerji durumuna inanan birisiyim, bazı insanlara hayallerini yapacaklarını anlatınca hep olumsuz ya da ne gerek var diyorlar. Halbuki yeniliklere açık olmak en güzeli.

O arkadaşınla arkadaşlığını bitirmelisin. Kendi gibi karamsar olmanı ister. Kıskanç kül kedisi tam.

Önceki konularınızı bilmediğimden bu yazdığınızdan direkt eşiniz arabayı alıp gitmenizi istemiyor sandım.
Araba arkadaşınıza mı ait onun götürme demesi moralinizi neden bozuyor?
Moralim bozulmasın karşı tarafa haddini bildireyim diyorsanız da senden mi istedim benzin parasını ben ödeyeceğim dersiniz.

Sürekli böyleyse senin hayat enerjini sömürür bu tipler. Mümkünse arkadaş olma ve hicbir şey anlatma.
Sanırım bundan sonra böyle yapacağım biraz daha mesafe koymam gerekecek enerji çeken insanlarla birlikte olmak bireyin kendisini de etkiliyor ve o kişiye benzemeye başlıyorsunuz

Yok araba benim kendimin :) Ben abimle gideceğim inşalah da burdaki yakın arkadaşım biraz olumsuzluk pompaladı.

İnsanların ne dediğinden bu kadar etkilenir misiniz hep. Siz anlatmış karşı yorum yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…