- 28 Mayıs 2021
- 1.317
- 488
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Modunuz niye düşüyor, herkesin her soyledigini kafanıza mi takıyorsunuz ? Her bosbogazin sacmalamasi kadar saçmalamış. "Araba daha konforlu, para konfor satın almak için var." de konuyu kapat.Kızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.
Hayır direk olayların olumsuz tarafından bahsediyor, mesela bir kursa başlayacağım yapabilir misin zor olmaz mı şöyle böyle sürekliBence arkadaşınız ne söylese batıyor. Yani ortada moral bozacak bir sohbet yok, o fikrini söylemiş siz fikrinizi söylemişsiniz. Bu kadar rahatsızsanız görüşmeyin.
Herkes değil benim yakın arkadaşım ama böyle bir şeye he beslendiği m'de hemen olumsuz tarafını söyleyip heves kırıyorModunuz niye düşüyor, herkesin her soyledigini kafanıza mi takıyorsunuz ? Her bosbogazin sacmalamasi kadar saçmalamış. "Araba daha konforlu, para konfor satın almak için var." de konuyu kapat.
Arkadaşınız negatif,enerji düşüren,her güzel olayda bile kötüyü çağıran birisi bence iletişimi azaltın, mümkünse hiç görüşmeyin. Böyle insanlardan hiç hazetmiyorum. Sevinci kursakta bırakan cinslerden bunlar. Ama sizin de insanlardan çok çabuk etkilenmemeniz için çaba sarf etmeniz gerek.Hayır direk olayların olumsuz tarafından bahsediyor, mesela bir kursa başlayacağım yapabilir misin zor olmaz mı şöyle böyle sürekli
Herkes değil benim yakın arkadaşım ama böyle bir şeye he beslendiği m'de hemen olumsuz tarafını söyleyip heves kırıyor
BilmiyorumBu kisi ile neden arkadassiniz ki?
İnsanlar kendileri basaramadiklari şeyi başkası da basarsın istemez.Herkes değil benim yakın arkadaşım ama böyle bir şeye he beslendiği m'de hemen olumsuz tarafını söyleyip heves kırıyor
Karar sizin kararınız size fikir verdi diye yapmak zorunda değilsiniz modunuzun düşmesine de gerek yok yani kendi bildiğinizi size doğru olanı yaparsınız biter gider ben pek enerji düşecek bisey göremedim genel olarak böyleyse mesafe koyabilirsiniz aranıza:)Kızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.
Yahu sizde moral bozmaya yer aramayın bende sandım eşiniz ne gerek var dedi. Size ne arkadaş bu ne derse desin, herkes fikrini söyler. Araba varsa niye sefalet cekesiniz, arkadaşınızinda durumu kötüdür, yada cimridir , onun ailesi herşeye ne gerek var masraf gözüyle bakıyordur oda onlardan öyle alismista olabilirKızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.
Hiiiç düşürme enerjini. Fikir sormadım şekerim ben öyle istiyorum deKızlar tatilde memlekete aileme gideceğim abim arabayı alıp birlikte döneceğiz nasipse .Ben biraz acemiyim bugün burda bahsettiğim arkadaşımla konu açıldı, başladı işte burdan memlekete çok tutar yok işte ne gerek var arabayı götürmeye tatil zaten az demeye başladı ben de memleketimde köyde oturuyorum araba sıkıntısı var arabaya da alıştım memleketimde çok uzak değil. Gezmek istiyorum felan dedim işte hiç gerek yok, çok fazla tutar vs dedi. Ben de ben parayı önemsemiyorum tatilde sürekli evde duramam dedim. Moralim bozuldu, bildiğiniz enerjim düştü yani. Artık bir şeyi anlatmama kararı aldım ona. Bilerek mi yapıyor bilmiyorum burda konu açmıştım, enerjimi düşüren arkadaşım var diye. Şuan modum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?