- 20 Mart 2013
- 480
- 194
- 63
bildiğin kullanıyor seni. şahsen hesap ödeten erkeği ben erkekmiş gibi hissedemiyorum. elini cebine dahi attırmaması lazım. lisede çıktığım bir çocuk vardı. cebimde 40 kuruşla yanına gittim bir gün. o kadar güvenirdim ona. acayip üstüme düşerdi çok kıymet verirdi. yedirir içirir gezdirir üstüne bir de en sevdiğim çikolatayı alır eve bırakırdı. şampuanıma kadar almışlığı var ben istemediğim halde. harçlık bile vermeye kalkmıştı hatta. benim reddetme gibi bir lüksüm yoktu kızacağını biliyordum ve hiç de kullanmaya kalkmadım. yapma etme dedikçe daha fazla yaptı. her ay kontörlerimi alır yollardı. bu çocuk o zaman 19 yaşındaydı sadece düşün. sonradan yalanlarından dolayı bitti ama kötü şekilde ayrılmadık. yıllarca ayrı olduğumuz halde her doğumgünümde ilk o kutlardı. ben heralde böyle bir başlangıç yapmış olmamdan dolayı hesap ödeten erkeklerden haz etmiyorum. onlara muhtaç filan olduğumuzdan değil. ama maddi manevi sahiplenmesi lazım erkeğin.
şu yaşıma kadar hiç hesap ödemedim bana garip gelıyor bayanın ödemesi.kontur sen benı ara dakıkan varsa ben yasamadım o yuzden bılemıyorum. çalışan ınsan ayda 20 tl cok guzel dakıka paketleri var onudamı yukleyemıyor.
bu zamana kadar yaşamadım ne zaman bir yere gitsek erkek arkadasım öder o yuzden bayanın odemesıni garipsedim. ben cogu zaman çay içeceksek sadece pasta borek yaparım evde acık alanda beraber yer içeriz. ben boyle gördüm böyle yaşadım şimdiye kadar o yuzden kadınmı oder eşitmi ödenir bilmiyorum. yorumumdada kendımden bahsettım zaten.Neden garip geliyor bende onu anlamıyorum kadınlar hesap ödeyemez mi paylaşamaz mı sevgili olunca hep onlar mı ödemek zorunda herkesin her zaman parası olmayabilir bir harcaması olmuş olabilir. Kaldı ki parası bile olsa bu karşılıklı jesttir bana göre siz de ısmarlayabilirsiniz. Ben evliyim eşimle çıkarken de hadi bu sefer benden olsun diyordum yani gururu mu inciniyor erkeğin ama başka türlü şeylerde kadın erkek eşitliği diyoruz değil mi ama hesap bölüşmeye gelince ben ödemem yani işimize geldiği yerlerde kullanıyoruz bu eşitliği bu da hemcinslerimde eleştirdiğim bir nokta ben evliyim eşimden çok daha az maaş alıyorum aman o benden çok daha fazla kazanıyor ısmarlasın banane demem hiç bende ısmarlarım ya yemek olur ya sinema olur jesttir bu. Para muhabbetlerini zaten hiç sevmem.
aynen.. adamın villası var cebinde 10 lirası yokyanı elbette sonra görüşürüz ayrılsan tekrarı olmazdı ama
ne bilim yahu ben yutmadım bu numaraları
villası olan bir kişinin cebinde 10 lirasıdamı olmaz yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?