Hesabı ikidir ödeyerek hata mı yapıyorum ?? Kıymetli olmaz mıyım bu durumda?

Sizden rica ediyorum, kendinizi şu erkeklere kap-tır-ma-yın. Öncelikle iyi tanıyın. Özellikle dönem kötü. Ben 23 yaşındayım ve belki sen ne kadar tecrübelisin ki akıl veriyorsun diyebilirsiniz ama gazete okuyoruz, haber izliyoruz. Herkese inanmayın, herkesle her şeyi paylaşmayın. 2 aydır birlikte olduğunuz adam içinde fazla fedakarlık yapmayın. Villası var babasının ama cebinde parası yok. Bu nasıl bir dilemmadır çözemedim. Kızlar artık saf olmayın gözünüzü dört açın. Ben gazetelerde erkeklerin, saf kızları nakavt etmesinden sıkıldım. Artık hata yapmayın.

canım o tür erkekler çok eskide kaldı sanki artık günümüzdeki erkekler maalesef pek cömert değil, ya da bana hep böyleleri denk geliyor bilmiyorum. daha önce biriyle görüşmüştüm mesela, araştırma görevlisiydi üniversitede ama çayı bile alman usulü öderdik, bana bir bardak çay bile ısmarlayamamıştı yani. bir kere de sinemaya gidecektik, ben erken gelmiştim sinemaya. beni arayıp "biletleri naptın" diye sormuştu. erkekler de artık kadınları kullanma derdine düşmüşbu devirde, sahiplenen erkek yok ki !

benim takıldığım kocaaaa bi beş buluşmadır hesabı adama kitlemiş olmanız
sonuçta ikiniz de çalışıyorsunuz,kendi hesabını bile kendin ödeyemedikten sonra çalışmışsın ayakların yere basmış ne önemi var ki...
hep o hep o ödemişse sıkılması ve biraz da sizden beklemesi çok normal.Ayrıca gönül ister sevgiliyle manzarası mükemmel yerde mükellef yemekler yemeyi ama maaş kartı denen de birşey var.O erkek diye ekstra para ödemiyorlar,siz ne kadar kazanıyosanız üç aşağı beş yukarı o da o kadar kazanıyor.
Hem dert etmeyin,böyle şeyler zamanla oturuyor. Bizde mesela ticket geçiyorsa ben ödüyorum,geçmiyorsa o ödüyor.yemek yemeyp nargile-çay içtiğimiz zamanlarda da tavlada kaybeden ödüyo.Bugün mesela 3 hafta sonra ilk kez kazandım,nihayet sevgilim ödedi hesabı =))

Valla benle konuşurken dakkanın ,kontürün hesabını yapan erkekle hiiç işim olmaz..Senin yerinde olsam benim için başlamadan bitmişti bu iş o ne öyle çocuk gibi dakkan varmı ?? Hesap konusuna gelince yani öğrenci değilsek çocuk değilsek, ikimizde çalışan insanlar isek hesabı onun ödemesi gerekir. Ben de arada jest olsun diye yemek yada tatlı kahve bişeyler ısmarlayabilirim ama yemeğe çıkıyor isek kusura bakmasın hiç cüzdanıma yalandan uzanmam bilee..

not. bu arada bunu 10 yıllık evli olduğum için belki böyle düşünerek yazıyorum ama biz çıkarken sanırım bende ödeyeyim gibi girişimlerim olmuştur. D

adamın söylediklerinin doğru olduğuna inanmadım.
15 sayfanın tamamını okuyamadım ama.
babasının villası varmış, abisi doktormuş..
kendisi ne iş yapıyor da cebinde 1 kuruş olmuyor sevgilisiyle buluşurken?
telefonunda internet paketi bitiyor, dakikası yok arayamıyor, banka kartını makine yutuyor vs vs..

bana hiç inandırıcı gelmedi.
cebinde 5 kuruş olmayan bir adam.

yanlış anlamayın, olmayabilir ama açıkça doğruyu söylesin o zaman, kendini farklı tanıtmasın, yalan söylemesin.

o ablanızın dediğine katılmıyorum, şöyle ki "banka kartımı makine yuttu" dendiğinden kimse kolay kolay "o zaman sonra görüşürüz" diyemez. herkesin söyleyeceği "bende para var" olur.

ama adam ya 5 kuruşu olmayan biri, ya da cimrinin önce gideni.

karar size kalmış.

Ben de maddiyatçı biri değilim. Ama benim tarzım değil bu insan.
O yüzden de her defasında iyi bir tarafını göremeyeceğim.
Bu kadar çok para mevzusundan aşka zaman mı kalır.

söylediklerinin doğru olduğu şüpheli, ben olsam güvenmem inanmam bi kanıt görmedikçe

ayrıca hesap konusuna gelince, bırak erkek arkadaşı, normal kız arkadaşın olsa bile hesap ödeyen taraf enayi yerine konulup kullanılıyor ve değersiz oluyor söyliyim

şu yaşıma kadar hiç hesap ödemedim bana garip gelıyor bayanın ödemesi.kontur sen benı ara dakıkan varsa ben yasamadım o yuzden bılemıyorum. çalışan ınsan ayda 20 tl cok guzel dakıka paketleri var onudamı yukleyemıyor.

Bir kere villası bilmem nesi olan insan dakika hesabı yapmaz, ailesi varken dr ağabeyinden para istemez. Bunu erkeklik onuruna yediremez bir kere. Buna inanmadım açıkçası. Ayrıca para muabbeti dönüyorsa o iş yaş olmaz yani adam sürekli sana hesap ödetmiyor ki ağabeyinden gelen para başka yere gelmiş yanlışlıkla o ne yapsın? çalışmıyor öğrenci filan sanırım sonuç olarak ailesinin eline bakıyor. 2 kere hesap ödediniz diye hemen cimri mi, kıymetim olmaz mı demişsiniz. Ayrılın o zaman madem kullanıldığınızı düşünüyorsanız.

Neden garip geliyor bende onu anlamıyorum kadınlar hesap ödeyemez mi paylaşamaz mı sevgili olunca hep onlar mı ödemek zorunda herkesin her zaman parası olmayabilir bir harcaması olmuş olabilir. Kaldı ki parası bile olsa bu karşılıklı jesttir bana göre siz de ısmarlayabilirsiniz. Ben evliyim eşimle çıkarken de hadi bu sefer benden olsun diyordum yani gururu mu inciniyor erkeğin ama başka türlü şeylerde kadın erkek eşitliği diyoruz değil mi ama hesap bölüşmeye gelince ben ödemem yani işimize geldiği yerlerde kullanıyoruz bu eşitliği bu da hemcinslerimde eleştirdiğim bir nokta ben evliyim eşimden çok daha az maaş alıyorum aman o benden çok daha fazla kazanıyor ısmarlasın banane demem hiç bende ısmarlarım ya yemek olur ya sinema olur jesttir bu. Para muhabbetlerini zaten hiç sevmem.

bu zamana kadar yaşamadım ne zaman bir yere gitsek erkek arkadasım öder o yuzden bayanın odemesıni garipsedim. ben cogu zaman çay içeceksek sadece pasta borek yaparım evde acık alanda beraber yer içeriz. ben boyle gördüm böyle yaşadım şimdiye kadar o yuzden kadınmı oder eşitmi ödenir bilmiyorum. yorumumdada kendımden bahsettım zaten.

yanı elbette sonra görüşürüz ayrılsan tekrarı olmazdı ama
ne bilim yahu ben yutmadım bu numaraları
villası olan bir kişinin cebinde 10 lirasıdamı olmaz yahu?

sevgili bacım saflıkta sınır tanımıyorsunuz vallahi yavrum ne villası ne doktor abisi ne kolejdeki kardeşi hepsi kkülliyen yalan bu adam ölümüne sallıyor ve sen maşallah nasıl kanıosun hayret ettim sakın hesap filan ödeme ayrıca parasız olabilir diyenlere sesleniyorum bir erkek bir kadının yanına geliosa arkadaşım cebinde parası olacak hadi düştün bayıldın takis çağırıp hastaneye götrmesi gerekti taksiyeciye " kardeş bi dur çantasından parasını çıkartıyımda sana mı veriyim "diyecek saçmalık

yanı elbette sonra görüşürüz ayrılsan tekrarı olmazdı ama
ne bilim yahu ben yutmadım bu numaraları
villası olan bir kişinin cebinde 10 lirasıdamı olmaz yahu?
aynen.. adamın villası var cebinde 10 lirası yok
bana yalan dolan gibi geldi anlattıkları
bundan sonra bence whatsap dan falan konuşma yani az konuş
arasın seni merak ediyorsa
kolay kolay da hesap ödeme..bu ne böyle yolmak ister gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…