o fikir aldığın bayana kesinlikle katılmıyorum
o zaman asıl paragöz gibi olurdunuz., parası yok diye buluşmamış olacaktınız resmen..
bence çiftler arasında para muhabbeti o kadar dönmemeli. biz yeni başladığımızda hesapları hep o ödüyordu ben de rahatsz oluyordum ama kabul etmiyordu ben de gittim atkı aldım ona (kıştı ve ihtiyacı vardı) hep erkeğin ödemesi de hep bayanın ödemesi de yanlış. bence ilişkinizde garip bir durum yok.
canım burda bizim sorunumuz da çok yeni olması ve netten tanışmamız.. örneğin iş ortamında arkadaşken başlasa bu kadar gergin bir ortam olmazdı sanırım, aramızda henüz o samimiyet yok ve haftada 1 defa görüşmek istiyo benimle. biz eylülde başladık ve ben 2 hafta yurtdışındaydım zaten bu sürede..
"O zaman sonra gorusuruz" diyip ayrilmak da hic ama hic olmayacak bir seymis, pek guvenilir bir oneri degil.
Bir kere hesabi odedigin icin alismasi gibi bir durum olmaz, ama sen izlemeye basla bence. Babasinin villasi, doktor abisi vs tamam bunlardan bahsediyor olmasi benim ailem zengin demek oluyor, ben hoslanmam acikcasi bu durumdan. Hele ki bu kadar zenginsiniz madem, telefon etmeye parasi mi yok? Bunun iyi olasiligi ailesi abisi zengin olsa da kendi calisip kazandigi para disinda kimseden yardim almamasi olur, durum oyle mi tabii bilmiyorum. Oyle bile olsa ailesinin zenginliginden bahsetmemeli boyle ovunurcesine. Yalan soyluyor da olabilir ayrica, o da aklima gelmedi degil. Sana bir seyleri odettirirken senin onun seni kullandigini dusunmeni engellemek icin yapiyor da olabilir.
Hesap odenirken ortami terk etmesi hos olmamis. Utanmis olabilir parayi sen oduyorsun diye, ama senin de dedigin gibi senden alip kendisi odeyebilirdi, ya da hic olmazsa bahsis birakmayi teklif edebilirdi.
Madem o seninle para konularini boyle uluorta konusabiliyor, bence sen de ona sor acikca, para ile ilgili bir sikintisi mi var. Sen yemek soylediginde mutsuz oldugunu hissetmen falan yani bunlar cok yanlis seyler, hissettirmemeliydi sana yemek soylemenden rahatsiz olduysa bile. Iliskiniz cok yeni, o yuzden dikkatli adimlar atman lazim. Tek seferde her seyi odedin diye alistirmis olmazsin, ama bu durumu da iyi takip etmen lazim ki ufak ufak sana bir seyleri aldirmaya, hep sana odetmeye denk getirmeye vs donmesin bu durum.
Oha artık ya kartını makine yuttuysa ayrıl ne demek? Utanırım ben öyle bir şey desem. Ayıptır. En başından beri neden o oduyor ki hesabı? Ben karşıyım buna.5 kere adam odemiş sen 2 kere odeyince neler duşunmuşsun. Adam cimriyse en başından beri odemezdi hesap. Erkeklere hesap odetmeyin artık ya yazık. Kendi yediğinizi kendiniz ödeyin.
Aa ilk defa sorusuz bi yorumunu gördümBu ne be böyle adamla asla ugrasmam ben
evet bana da öyle geliyor. hesap ödemeden önce tuvalete gitmesine özellikle sinir oldumbi erkek olarak parayı benden alıp ödemeyi yapabilirdi ama yapmadı, 1 lira bozuk bahşiş bırakmayı bile teklif etmedi. o tavırlar, doktor abisi para göndersin diye mesajlaşmaları filan,offf
o abla gibi sevdiğim insan çok iyi bir üniversite mezunu, avrupa'da da okumuş buna rağmen gelenekçi yanı güçlüdür. ona danışmak istedim çünkü onun ilişki tecrübesi çok, gençliğinde birçok erkekle çıkmış. benim deneyimim pek olmadığı için ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum işte, ne doğru ne yanlış bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?