Hesabı ikidir ödeyerek hata mı yapıyorum ?? Kıymetli olmaz mıyım bu durumda?

canım burda bizim sorunumuz da çok yeni olması ve netten tanışmamız.. örneğin iş ortamında arkadaşken başlasa bu kadar gergin bir ortam olmazdı sanırım, aramızda henüz o samimiyet yok ve haftada 1 defa görüşmek istiyo benimle. biz eylülde başladık ve ben 2 hafta yurtdışındaydım zaten bu sürede..

iliskinizi ve kiymetinizi baskalarinin dusuncelerine gore sekillendirirseniz savrulursunuz,
sizin icin ne onemli ne degil karar verin,
hoslanip hoslanmadigniz seyleri netlestirin,
sonra da iliskinizi gozden gecirin derim

ayrica villa ve doktora kanmayin,
gercek olmama olasiligini es gecmeyin,
yalan olmasa dahi kendi varligni bunlar uzerinden tanimlamasi karakterinin oturmadigini ve birey olamadigni gosterir bence...

ani bulusursun parasi olmaz neysede
yemege cikcak insan kartini unuturmu

vallahi calismiyorum suanda
esim bazen yemek yerken kizimla ilginip sen ode deyince bile garipsiyorum
para bende durur genelde

ben olsam gonderirdim epey salliyor

Ben de erkek arkadaşımla internet aracılığıyla tanışmıştım ama hiç de böyle şeyler gelmedi başıma.. Söylediklerinden edindiğim çıkarımla bu adamın düpedüz yalancı olduğunu söyleyebilirim.

bu adam dolandırıcıya babasının villası var abisi doktor felan baya sallamış sizi de kekliyo bence netten tanıtıgınız insanlara gvenmeyin

Cok mal haramsiz, cok laf yalansiz olmaz derler.

Para konusunda dediklerinin hicbirine inanmadim.

Bu kisiyi abartili laflari, yeterli olgunlukta olmadigi halde iliski pesinde kosmasi nedeniyle itici buldum.

Kastettigim olgunluk salt maddi anlamda degil ustelik, ergen tavirlari var arkadasta...

Ayrica iliskide sorumlulugu paylasirsaniz o hanimin dediginin aksine daha da degerli olursunuz.

Ama paylasim hep kendinizden harcamakla yapilmaz, onun adi kendini kullandirmak olur.

Kadin da yapsa erkek de yapsa bu boyle...

Ustelik hem maddi konuda hikayeler yazacak, havasindan gecilmeyecek hem de hesaplar sizden olacak.

Okurken ve yazarken icim şişti siz nasil dayaniyorsunuz hayret dogrusu...

Oha artık ya kartını makine yuttuysa ayrıl ne demek? Utanırım ben öyle bir şey desem. Ayıptır. En başından beri neden o oduyor ki hesabı? Ben karşıyım buna.5 kere adam odemiş sen 2 kere odeyince neler duşunmuşsun. Adam cimriyse en başından beri odemezdi hesap. Erkeklere hesap odetmeyin artık ya yazık. Kendi yediğinizi kendiniz ödeyin.

çok haklısınız ben para konularında aşırı utangacım hele de gönül ilişkilerinde, açık açık sormaya etmeye utanır gerilirim ama belki de açık olmak en iyisi.

ailesinden yardım alıyor. evde ev arkadaşları var 2 tane öğrenciyle kalıyor. eylül sonu gibi kontrat yaptı ve ailesinden para geldiğinden falan bahsetmişti depozit için. hatta benden kefil olmamı istediğini ima etti benim midem bulandı açıkçası. tamam iyi niyetli saf bir insan olabilirim ama yeni tanıştığım birine kefil olacak kadar da değil!

beni evine davet ediyor bir de ben devamlı reddediyorum. aklıma geliyor aslında ev ortamında para gerginliği olmazdiye ama ev arkadaşları falan var çekiniyorum. yani cafelerde buluşmaya devam, başka çare yok.

off keşke alman usulü olsaydı baştan öylegitseydik.

En küçükleri ve sorumsuza denk gelmişsin herhalde yada annesinin kredi borcunu ödüyordur

oğlan anaları iyi sömürüyorlar ve evlendikten sonrada devam ediyor ,hocadan bulamadıklarını oğlana hesabı çıkartıyorlar

Kesinlikle yalanci bu adam. Eski furk filmleri yalanlari bulmus birde. Tovbe estagfurullah. Ben mi cok patavatsizim acaba? Boyle bi adam bana zenginlikten dem vuracak, sonrada hesap odeyecek parasi olmayacak, saydirirdim valla adama. Durust olsun, canimi yesin ya. Bu ne. Adam gibi desin ki, benim param yok, durumum da bu sekilde. Amenna. Ama buyalanlar cok basitlestirmis kendisini. Yazik!

canım o ödedi beş defa evet ama bir yemek söylediğimde bakışını gördüm, gerildim rahatsız oldum. en ucuz yemeği söyledim. kaldı ki yemeğin parasını eline sıkıştırdım almadı. sonra da hep çay içtim zaten, maddi problemleri vardır diye.

Ben baya yapmacık buldum bu ilişkiyi para muhabbetleri daha şimdiden yok ailesini övmeler , paralar falan dediğim gibi samimi bulmadım ayrıl gitsin bence .

Ailesiyle ilgili durunlar kulliyen yalan. En azindan hadi yanilma payi birakayim. %95 yalan. Psikolojide bisey vardir. Bir insan surekli ayni seylerden bahsediyorsa ki hele ovunerek iste o zaman orada sorun vardir. Ornek bazi evli ciftlerde dikkat edin kadinlar genelde surekliesiyle cinsal hayatinin renklilihini dile getirir. Bu onun orada bir aciginin olduginu ve bastirmaya ka patmaya calistigini gosterir. Insanlari hele de satir aralarini iyi okuyun derim. Aile ve maddiyatla ilgili bir sıkıntisi var bence. Sizin buna takilmayacaginizi ongorerek yalan soyluyor olmasina takilmanizi bunu netlestirmenizi tavsiye ederim

Ikidir ayni sey dikkatimi cekiyor, neden parayi ona vereceksiniz ki?
Borc istememis.
Hesap gelince odersiniz oldu bitti,
Ne tuvalete kacmaya ne de yedigniz ictignizi onun eline saymaya luzum yok.
Ablaniz keske bu konuda uyarsaydi... neyse,hakkinda baska yorum yapmayayim.

Bana hiç inandırıcı gelmedi söyledikleri. Madem o kadar zenginler nedene böyle davranıyor. Bence yalan söylüyor. Hayatında böyle insanlara çok fazla yer verme sonradan çok üzülürsün. Ablanın dediklerine katılmıyorum ama dediğim gibi bana doğruyu söylemiyor gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…