Yazmak miEl ve kilit biriyle ilişkisi olduğu anlamını gösterir diye biliyorum
Anlamadım. Kafayı takmaya değmez.Evet kızlar ne yapıyim merak ettim soracak kimsem de yok ,hoşlandığım kişi instasinin altına ELkoymuş çeviri yapınca da o çıkıyor sizce bu birinin baş harfi midir ? Yoksa el ne alaka ? Neden çeviri yapınca O çıkıyor kafamda deli sorular
Fake değilim yıllardır uyeyim burdaCan sıkıntısından açmışsındır umarım bu konuyuyine de güzel bi fake olmamış konu ya.
Aynen yaKızlarda alıştıydık ama erkeklerde bu görgüsüzlüğe girdilerse eyvahlar olsun ..
Bu nasıl bir başlık :)Evet kızlar ne yapıyim merak ettim soracak kimsem de yok ,hoşlandığım kişi instasinin altına ELkoymuş çeviri yapınca da o çıkıyor sizce bu birinin baş harfi midir ? Yoksa el ne alaka ? Neden çeviri yapınca O çıkıyor kafamda deli sorular
Çevirinin saçma bir şekilde çalışıyor olmasından neden anlam arıyorsunFake değilim yıllardır uyeyim burda
Stalkladığı adam mı evliAdam evlenmıs, o el de evlerınin catısı.
Yok artık bunu nerden cikardinizStalkladığı adam mı evli
Yok bu benim tahmınım.Stalkladığı adam mı evli
Benim whatsappta daBu nasıl bir başlık :)
Kilit varsa uzak durun kalbim kilitli diyor
Çok da şeyapmamak lazım yaEvet kızlar ne yapıyim merak ettim soracak kimsem de yok ,hoşlandığım kişi instasinin altına ELkoymuş çeviri yapınca da o çıkıyor sizce bu birinin baş harfi midir ? Yoksa el ne alaka ? Neden çeviri yapınca O çıkıyor kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?