herseyin kücügü nekadar sevimli dimi?

çok şekerler yaaa. ama fareyi beğenmedim ona karşı bi garezim var zaten küçükken ayağımın üstünden geçmişti bahçede. iyiki kafayı yememişim.
neyse gerisi çok tatlı. hele o kuzuya bayıldım.

hmmm normalde fareyi bende sevmem öyle anim falanda gecmedi ama resimdekini sevdimkaydirigubbakcemile3
evvet o kuzu benim favorilerim arasinda:hooray:

teşekkür ederim canım bu paylaşım için .hepsi çok tatlı ama köpeklere ve tavşanlara bayıldım:1hug::1hug:

annesini memesini çekmiş uzatmış lastik gibi.
maymunlar bana oldum olası komik gelmiştir.
hele show tvnin tanıtım reklamlarında çıkıyo iki tane. onlar çok tatlı dersin bebek, oynuyolar birbirleriyle.

annesini memesini çekmiş uzatmış lastik gibi.
maymunlar bana oldum olası komik gelmiştir.
hele show tvnin tanıtım reklamlarında çıkıyo iki tane. onlar çok tatlı dersin bebek, oynuyolar birbirleriyle.

aynen katiliyorum canim okulla bizim burdaki hayvanat bahcesine gitmisdik maymun bölümü en ilginc ve komigi yavru maymun annesinin memesini bi asildi oda sünüyo ha :) emiyo annesi kafasina dank diye yumrugunu bi gecirdi aldi kucagina bebek gibi yatirdi gögsünüde agzina sokdu :)
her isin bi yolu yordami var dercesine :)

gecendede tuanayla gitdik gene maymunlardayiz yaklastik iyice cama maymunum biri ucarak geldi pat diye bizim oraya bana dogru elini uzatip duruyo pariltili kolyemi gördü aklinca onu almaya calisiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…