herseyin kücügü nekadar sevimli dimi?

aynen katiliyorum canim okulla bizim burdaki hayvanat bahcesine gitmisdik maymun bölümü en ilginc ve komigi yavru maymun annesinin memesini bi asildi oda sünüyo ha :) emiyo annesi kafasina dank diye yumrugunu bi gecirdi aldi kucagina bebek gibi yatirdi gögsünüde agzina sokdu :)
her isin bi yolu yordami var dercesine :)

gecendede tuanayla gitdik gene maymunlardayiz yaklastik iyice cama maymunum biri ucarak geldi pat diye bizim oraya bana dogru elini uzatip duruyo pariltili kolyemi gördü aklinca onu almaya calisiyo :)

ayyy gece gece güldürdün beni:roflol::roflol::roflol: bide yumruk atıyo el kadar bebeye hekaydirigubbakcemile3

hırsız maymunda kolyeyi napacaksa, sanki çalıp kuyumcuya verecek. hayvanların işleri iştesırnaşık şey

ayyy gece gece güldürdün beni:roflol::roflol::roflol: bide yumruk atıyo el kadar bebeye hekaydirigubbakcemile3

hırsız maymunda kolyeyi napacaksa, sanki çalıp kuyumcuya verecek. hayvanların işleri iştesırnaşık şey

hep gül tatlisim insallah:Saruboceq:
o yüzden maymunlari cok severim cok komik keratalar yakaydirigubbakcemile3

bir tek kirpilerden hoşlanmadım delikafadulden eşek sıpasını çok sevdim bana versene onu delikafadulden

o sıpa benim artık sorma bi daha iyi keyfi daha da iyi olcak merak etme sen delikafadulden delikafadulden

yavru+kedi+resim.jpg

burda herşeyin küçüğü yok ama başlıkta herşey yazmış içerikte herşeyin küçüğü yok yafrim. anladın sen onu:roflol::roflol:
kendime hiç yakıştıramadım cık cık cık cık çok ayıp. ee tabi saat geçmiş akla değuşuk şeyler geliiii:eek: töbe töbe.

X