- 23 Temmuz 2014
- 3.838
- 16.913
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyze dememdeki amaç önceki yorumlarda da dediğim gibi konuyu kıskançlıktan açmışım gibi algılanmasın diye bu kısımdan yorum yapılmaması içindi yoksa teyze değil zaten.Aylık market parasını vermeyi teklif etmesini bile anlarım da, neden kadını getirip götürecekmiş, kadının eli ayağı sağlamsa gider gelir kendisi. o noktayı anlayamadım ben. 40 yaşında teyze dediğiniz gencecik kadını kendisi bifiil getirip götürünce daha mı sevap oluyor?
Ben 2 çocuk babası, ortalama bir gelirle çalışıp kirada oturan bir insanın yardıma muhtaç bile olsam her ay benim alışverişimi yapmasına vicdanen izin vermezdim. Yorumunuz için teşekkür ediyorum
Konunun kapatılmasını istiyorsan belirtmelisin, yoksa uzar giderYorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum
Yapılan bazı yorumlar beni aydınlattı ve eşime karşı nasıl bir üslupla konuşmam gerektiği konusunda bana çok yardımcı oldu.
Yapıcı yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim sağlıcakla kalın
size katiliyorum ailesini magdur etmeden yardim edilirse sorun olmaz iyilik yaparken öncelik kendi ailemiz sonra digerleri gelmeli diye düsünüyorum birde sunu eklemek istiyorum her ailede bir magdur aile varsa hepside bir yürek olup el birligi ile yardim edilirse baska birilerine muhtac edilmez o magdur kisiler bu cok güzel yardimlasma bugün bana ise yarin sana deyip yardimlasmayi unutmayalim bize ihtiyaci olanlari esinizin cok güzel merhametli yüregi var Rabbim yar ve yardimciniz olsun evinizden huzur saglik mutluluk hic eksik etmesin aminMaksimum 40 yaşında birine çocuklu bir kadın teyze diyince garip geldi de
Yani yardım yaparken zaten amaç sevap olmamalı. Amaç bir sorunu çözmek değil mi. Bir yaraya parmak basmak değil mi. Ama bunlar hassas konular buralara girmeyeceğim.
Eşiniz sevap kazanmak istiyorsa kendi 2 çocuğunu en iyi şekilde yetiştirmek için çaba sarfetsin. Zaten bir şekilde ayakları üzerinde durabilecek bir kadına sizden kısıp yardım etmesi sevap değil bence.
Belki yardım edebilecek birilerini bulabilir. Aracı olabilir.
Arada sırada çocuklarına harçlık verebilir. Ama her ay markete götürmesi saçmalık. Kadının da bunu kabul edeceğini sanmıyorum.
Bu kadının annesi babası yok mu?
Tabi istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz nasıl yapıcamKonunun kapatılmasını istiyorsan belirtmelisin, yoksa uzar gider
Mune Konunun kapatılmasını istiyor konu sahibiTabi istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz nasıl yapıcam