Herşeyin ilacı zaman olsada, unutmak gerçekten çok zor!

mesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
116
1
46
Ankara
Bundan 2 ay önce bir konu açmıştım. Evlilik planları yaparken gelen ayrılık... Aradan 2 ay geçti, geçen zaman biraz daha küllendirdi elbette ama olmuyor kızlar. Bu aşk acısı gerçekten çok zor. Ayrıldık, herşey bitti. Fakat onun fotoğraflarını görünce hala gözlerim doluyor, rüyalarıma giriyor. Her anımda, oda böyle yapardı oda şöyle yapardı, bana bunu o öğretmişti gibi cümleler kuruyorum.. Burda bir çok arkadaşım bana en kötü günümde destek oldu, herkes bir fikir verdi.. Allah hepsinden razı olsun. Hani sadece yaşayan bilir derler ya; bu aynen o tip birşey.. Canım acıyor.. Face profilinde hala benim çektiğim fotoğrafı duruyor. Bende anılarımızın olduğu ne fotoğraflara bakabiliyorum nede mekanlara gidebiliyorum. Biz ayrıldık, herşey bitti.. Çok çabaladım çok kırıldım ama kendime bile itiraf etmeye utanıyorum, BEN ONU HALA ÇOK SEVİYORUM.. ama onunla olamayacağımızıda biliyorum. Onu o kadar benimsemişim, kendimi ona o kadar yakıştırmışımki, şuanda benimle tanışmak isteyen erkeklere cevap verirken bile, hatta konuşurken bile aşkıma ihanet ettiğimi düşünüyorum. Biliyorum onun umurunda bile değilim ama içimden söküp atamıyorum bunu kızlar... Ve kimseye anlatamıyorum.. Burda bunları paylaşma ihtiyacı duydum.

başlığın çok anlamlı olmuş aradan 2 ay geçmiş 2 ay çok çok uzun bi zaman değil halen acı çekiyorsun ama unutucaksın emil ol eninde sonunda unutucaksın sen bunun umuduyla unutucan günü bekle ona ait ne varsa at yada sakla hiç bakma resimlerine faaln baktıkça dha çok hatırlayacaksın ve icin daha da acıyacak bi gün gelcek sana da güneş doğacak ne günlerdi diyip geçeceksin

Son düzenleme:
Biliyorum 2 ay uzun bir zaman değil ve ayrılık haftası gibide hissetmiyorum şuanda. Zaten ayrıldıktan sonra herşeyden uzak durdum, sildim attım yaktım.. Onunla gittiğimiz yerlere gitmedim. Yavaş yavaş kendime gelir gibi olduğumda ondan önceki hayatıma devam etmeye başladım. En azından artık yemek menüsüne baktığımda yada pamuk şekeri gördüğümde ağlamıyorum :) ama öyle bir an geliyorki, tam mutlu oluyorm tam kahkaha atacağım aniden kalbime birşey saplanıyor.Ve o anda tekrar ayrılık gününe dönüyorum. Bir kız alışverişten soğurmu, inanın alışverişten soğudum. Artık anlamsız geliyor.. Daha öncede erkek arkadaşım olmuştu ama sanırım ben ilk kez aşık olmuştum. Onu unutacağım günü, daha doğrusu hatırladığımda canımın yanmayacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum..
"Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde
Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde
Gözyaşlarım akıp gidecek, selden öte selden ziyade
Bir canım var vereceğim, baldan öte baldan ziyade " Barış Manço​

elbette aşk acısı çok zor ve de herkesin söylediği gibi zaman tek ilacı.
senden götürdüğü şeyler de olacak sana kattığı şeyler de. evet zaman tek ilacı ama en önemli şeylerden ikiside sabır ve dua.

dua.. her kelimemde şükür var, her cümlemde hayırlısı neyse o olsun var. belkide benimde sınavım bu şekilde, ne isyan ediyorum ne karşı geliyorum. ama canım çok yanıyor.. 2 aydır ne ben aradım ne o aradı. aramasınıda beklemiyorum zaten. bazen idaredeme hakim olamıyorum arasammı diyorum.. sonra düşünüyorum arasam ne olacak ki.. terslicek belkide arama dicek. bitti sonuçta. gidebilsem keşke, şehir değil ülke değil gezegen değiştirmeyi isityorum. onsuz bu dünya bana dar geliyor...

mesra, yazdiklarina agladim. ben de ayni durumdayim. arkadaslarla gezmek, yeni yerler gormek inan hicbiri kesmiyor. cok mutsuzum. hicbi sey istemiyorum hayatta. bi de kis geliyo, depresif hava... tam ustune geldi ayrilik........

tüysorunu, allahtan kış geliyor. öğrenciyim ben okulum yeni başlıcak. en azından okul dersler bir şekilde oyalanırım gibi geliyor. ayrıldık artık yapacak birşey yok bardağın dolu tarafına bakmaktan başka.. bu acı çok büyük, çok yakıcı.. bizim hiçbir sorunumuz yokken ayrıldık, herşey çok güzel giderken 1 günde tepetaklak oldu ilişkimiz. belkide ayrılıcaktık, kaderde bu vardı ama, keşke tartışmalarımız olsaydı keşke sorunlarımız olsaydıda öyle ayrılsaydık.. herşeyin çok güzel gittiği sırada gelen bir ayrılık bana şok yaşattı resmen. ama Allah bu acıyı çekmeme sebep olanlara sorsun. benim içim yandı, beni unutup kendi dertlerinde boğulsunlar..

benim de oyle canim. bizim de ufak tefek sorunlarimiz oluyodu ama 'hic ayrilamayiz biz' diyoduk. o diyodu daha cok hatta... ama bitti iste.. benim bu donem dersim cok az, sadece 2 gun okula gidiyorum cogu gun evdeyim yani onun da etkisi var surekli evdeyim onu dusunuyorum

ben hiç ayrılmayız gözüyle bakmadım, ayrılık akılma bile gelmezdiki.. başlarda ayrıldığımıza inanamadım, delirdiğimi düşünüyordum sanki başka bir dünyadaymışım gibi.. şuan yeni yeni kabullendim. o artık benim sevgilim değil.. etrafımda birçok arkadaşımın ayrıldığı sevgilisi bir şekilde ya geri döndü ya pişman oldu.. ben ona hepsinden sadıktım, hepsinden çok değer verdim.. ama öyle bir ihtimalimiz bile yok. herşey kesin bitti dedi.. bu o kadar acı ki.. buraya her msj yazışımda ağlamaktan artık gözlerimde yaş kalmadı.. benim haftanın 5 günü dersim var artı haftasonu 2 gün kursa gidiyorum. bi nebze kafam oyalanıyor ama içimdeki acı ben nereye gitsem benimle beraber geliyor be arkadaşım...

kendimi ona o kadar yakıştırmışımki, şuanda benimle tanışmak isteyen erkeklere cevap verirken bile, hatta konuşurken bile aşkıma ihanet ettiğimi düşünüyorum

bende öyleyim benımle tanışmak isteyen o kadar çok erkek var ki. cevap dahi veremıyorum. sanki ona ihanet ediyorum gibi geliyor. kimseye bakamıyorum. çünkü onu hala çok seviyorum. biliyorum o da çok seviyor beni. ama olmuyo işte yapamıyoruz. inşallah bir an önce gönlünde ne varsa o olur canım :16:

Ne güzel sen onun sevgisinden eminsin. Ama eski sevgilim beni sevmiyor ve ben bunu biliyorum.. Evet hala an geliyor üzülüyorum ama ümidimi kestim, yoluma bakmak zorundayım.. O beni günlerce ağlatırken, beni gülümsetebilmek için çaba sarfeden insanlar vardı. Ve artık o insanları dinlemem gerekiyor sanırım... Ve tabularımı yıkıyorum yavaş yavaş.. Onunla olmayacak, ben aşkıma sonuna kadar sahip çıktım, onu yarı yolda bırakmadım, çabaladım, sabrettim.. En azından onunla olamayacağımı ve biriyle olacaksam bunun başka biri olacağını biliyorum.. Artık önüme bakmaya çalışıyorum..

9 gün önce artık yoluma bakıyorum derken, yine içim yanıyor.. çok zormuş bu ayrılık acısına alışmak.. insanın sevdiği olmadıktan sonra başka şeyde gözü yok..

Zordur..
Sen de onu içinden çıkarmak konusunda kati kararlısın gördüğüm kadarıyla..
Bence resimlerinize falan sakın bakma. Ya yok et yada durup dururken karşına çıkmayacak biryerlere kaldır onları. Daha kolay olur canım..
Aramamaya da devam et.

Ne denir ki. Umarım en kısa zamanda çıkar aklından, kalbinden.

9 gün önce artık yoluma bakıyorum derken, yine içim yanıyor.. çok zormuş bu ayrılık acısına alışmak.. insanın sevdiği olmadıktan sonra başka şeyde gözü yok..

Hey Allah'ım yaa... Canım 9 gün nedir ki. :s Ben 9 ay sonra fenalaşmıştım her şey güzel giderken bi de... Bi tek sevdiğim insanın konusu geçtiği için hem de.

11 - 12 ay sonra kendime gelebildim. 1,5 yıl gibi bir süre içinde de eski acıdan asla eser kalmadı, aklıma bile gelmez oldu. 2 yıl 4 ay oldu toplamda hala unutmadım ama olmasa da olur diyorum.

Hemencecik oldu bittiye gelmez bu işler. Sabırlı ol. Sen de benim gibi çok iyi olacaksın bir müddet sonra, merak etme.

cnm Allah sabır versin öncelikle ama gercekten zaman gerekiyor sana...
ben onu unutmak için şehir bile değiştirdim aradan 5 yıl geçmişti ama gel gor ki insan içindeki sevgiyi o kadar buyutuyor ki yanında sana ilgi duyanları bile görmüyorsun dediğin gibi ihanet etmiş hissine kapılıyorsun... çünkü sevgine sadıksın... ama boşver bu güzelim Allah sana onunla olmayacagını kotu de olsa sonu gostermiş... demek ki seni hak eden biri değilmiş... bunu bizzat tecrube eden biri olarak soyluyorum... derslerine okuluna sımsıkı sarıl ve gelecegini şimdiden planla al meslegini eline bak karşına kimler cıkacak gelecekte... ama bunun için sabır ve zaman gerek unutma...
sevgiler...

Mesra, canım kardeşim konuyu daha bugun okudum...Tatlı kuzu benim de yaşadıklarımı biliyosun...Terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime geçiremediğim sözü burda sana söylemem ne derece etkili olur bilmiyorum ama bol bol dua et ablacığım, sabret geçecek birgün bitecek herşey yoluna girecek inanıyorum ve inanalım...Ve şuanda sana bunları yazarken de ağlıyorum işte.....Kader mi desek Allah bizi birşeylerden korudu mu desek bilmiyorum...ama herşeyin hayırlısını verir Allah ben buna inanıyorum, Allah bizim görmediklerimizi görür bilmediklerimizi bilir, belki de çok çok büyük hayırlara vesiledir bu insanlardan kopmamız...Gez, toz, ye, iç keyfine bak bebeğim, seni istemeyeni sen hiç isteme...Biz kız halimizle direniyoruz yeri geliyo ailemize kafa tutuyoruz, kaldı ki onlar erkek haliyle yapamıyosa o sevgiden şüphe etmek lazım diye düşünüyorum. Ben sevilmediğimi kabul ettim, istenmediğimi ettim ve dualar ediyorum yüreğimden uçup gitsin diye artık...Ama elbetteki kaybettiğimiz zamanların, dökülen gözyaşların, emeklerin, bu denli nankörlüğün ve vefasızlığın hesabını sorsun Rabbim hepsinden. Kimsenin ahı ve hakkı kimsede kalmasın...Allah kullarını cezalandırmakta aceleci davranmaz. Dua ve sabır ile yola devam tatlım...ALLAH ÇOK BÜYÜK inan buna, çok inan...

Son düzenleme:
zavedime, çıkarmak zorundayım, zaten ayrıldıktan sonra ne aradı ne sordu. tamamen bitirdi.. hem onca yaşanan kötü şey var, başka çıkar yolum yok gibi.. fotoğraflarına baktığımda bundan önce belki çok canım acımıyordu ama bu aralar gözlerimin yaşı durmak bilmiyor :((

tryamor, herşey yolunda giderken, tam evet en iyisi olmuş dediğimde hatırlamak kötü oluyor. acı çekiyorum ve bundan dolayı sabırsız davranıyorum biliyorum zamanla düzelicek ama, hep o 9 gün önceki halimde olmayı istiyorum..

lily86
, ağzına sağlık.. çok doğru diyorsun, zaten şuanda eğitimimle ilgileniyorum birtek. diğer dönem yurt dışı işim var. biran önce bu şehirden gitsem de belki kafamı toparlarım diyorum.. şuanda karşıma çok düzgün, kariyeri eğitimi işi gücü yerinde çok kibar birisi çıktı fakat hiç olumlu bakamıyorum.. ayrılığın üzerinden baya bir zaman geçmesi lazım sanırım..

kabardinka86, ablacım inanıyorum inanmazmıyım.. ama o büyük Rabbimin öyle aciz kulu oluyoruzki an geliyor, işte bu şekilde duygularımıza yeniliyoruz.. sabır, dua, şükür.. bunlar ayakta tutuyor beni.. en büyük tesellim ise kimsenin ahının kimsede kalmıcak olması.. Rabbime havale ettim artık onları, bildiği gibi yapsın.. ve dilerim ki bunları düşmanım bile yaşamasın :( çok zor gerçekten çok zor..

Canım benim hemen hemen aynı durumdayız bizde söz-nişan hazırlığındayken ayrıldık. 2 ay oldu. ben hiç ağlamadım ama içimi gelde bir gör. Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok zor çoook.. Yaşamayan bilmez. Resimlere şu ana kadar bir iki kere bakabildim ama benimde içim parçalanıyor. Şimdi düzgün diye tabir etmediğimiz bir bayanla ilişkisi var görmen lazım vıcık vıcık.. Ben hep ömrüm derdim o kızda öyle yazmış geçen facesinde gördüm resmen öldüm..
Allah yanımızda olucaktır güçlü olmalıyız

Canım benim hemen hemen aynı durumdayız bizde söz-nişan hazırlığındayken ayrıldık. 2 ay oldu. ben hiç ağlamadım ama içimi gelde bir gör. Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok zor çoook.. Yaşamayan bilmez. Resimlere şu ana kadar bir iki kere bakabildim ama benimde içim parçalanıyor. Şimdi düzgün diye tabir etmediğimiz bir bayanla ilişkisi var görmen lazım vıcık vıcık.. Ben hep ömrüm derdim o kızda öyle yazmış geçen facesinde gördüm resmen öldüm..
Allah yanımızda olucaktır güçlü olmalıyız

Benim durumum da aynı, o da şimdi başkasıyla nişanlandı bilmiyorum ne olurlar...Bir ara ayrılmıslar sonra geri barısmıslar falan bilmiyorum ne olacak böyle ama Allah haklarımızı ve ahlarımızı bırakmasın...

Benim durumum da aynı, o da şimdi başkasıyla nişanlandı bilmiyorum ne olurlar...Bir ara ayrılmıslar sonra geri barısmıslar falan bilmiyorum ne olacak böyle ama Allah haklarımızı ve ahlarımızı bırakmasın...

Amin canım amin.. İnanıyorum ben kimsenin ettiği yanına kalmaz.

Back
X